-Arkadaşlar arkadaşım 1 ay önce aldığı ve üstünden bir türlü inmediği ve yeni 1 ay olduğu 4.000 km olan scooter tipi ramzey 125 cc motoru ile kaza yaptı.ortalama 90 km hızındaymış.Motorun yeni yağı değişmişşti ve motor en fazla ne kadar diye bakacakmış, sağ şeritten 90la giderken ufak ekmek arabası çıkmış arabaya giriyor....
-Çocukta kask varmış annanesinin içine doğmuş kask tak diye yoksa hayatta kakmaz...
Hasarlar:
Çocukta-Çocuğun elinde az burkulma var kafasında bir şey yok zaten kask var ayrıca çarptığı arabada branda varmış ve bu branda sayesinde çizik bile almadı asnlında azcık almış gördüm
Motorda-motorun ön takımı göstergeler Kontak bile kırılmamış resmen patlamış paramparça anahtarla kontak yerinden fırlamış...Sonra şasi yamulmuş
Arabada-Arabanın arka tampon ve kaporta gidik
Masraflar:
Çocukta:Bugünden beri gezdiriyorum şoka girdi kaza yaptı motor almaya gitti kendi motorunu oraya bıraktı çocuk motor hastası
Motorda:500 milyona şasi getirtiyorlar çok pahalı ön takım 200 felan diyorlar o da pahalı
arabanın:150 milyona tamir
Ramzey 125 cc scooterların kaporta çok dandik vidaları felan yumuşacık plastiği bugün gördüm nasıl patlamış o plastik anlamadım yaaa