arkadaşlar chopper tarzım degil ama ben bunlara bayıldım.Başlangıç motoru için bişi diyemicem ama ben bunla başlar bunla bitirirdim
race inide yaparlarmı acaba
arkadaşlar chopper tarzım degil ama ben bunlara bayıldım.Başlangıç motoru için bişi diyemicem ama ben bunla başlar bunla bitirirdim
race inide yaparlarmı acaba
herşey sende biter, yeterki sen karar ver
kim gezer böyle bi aletle
gezen geziyo motor olsunda böle olsun ya
herşey sende biter, yeterki sen karar ver
tasarımlar iyi
ERASER WİLL COME BACK
la havle ..
bizim türkiyede o motora tecavüz edeler dandik bi motor görseler bile üstüne oturmadan duramıyorlar o motorla hem linç olursun hemde bekaretin(motorun) fazla uzun sürüceğini zannetmem tabi kıyıpta binebilirsen.
[B]- Akil ile hiz ayni orantida olamaz. Biri yuksekse, biri mutlaka dusuktur. -[/B]
vallahan men deniz böyük bir zevkle binerim. motor benim için, bir kadın kadar tahrik edici olmalı ki ...
çapır yada reyzing önemli değil, önemli olan sen hangisisin.
aşık oldum kaç kuruş bunlar bi ontane bizim abazalar için sipariş vericem ama sakın sokak arlarına girme bu motorla
valla motorunu gözle göreceğin bir yere parkedecenki motoru kontrol edesin yoksa türkiyede bu motorlar tam motor olur. depo mepo'yu göçertirler yazık olur sonra. hakikaten çok pahalı bişi değilse benim de aklımdan yaptırmak geçti. alaman yengenin üstünde olduğu motoru evvelden görmüştüm de ilk resim daha çok ilgimi çekti. hatunun kolları süspansiyon falan olmuş , sekiyo
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)