bir kere 160 gördüm vn 800 ile
bir daha aynı salaklığı yapmam,, daha da gider 190 a kadar yolu var ama benim gitmeye niyetim yok
120 yeter max.
AT, AVRAT, MOTOR...
en son 85 ti şimdi 70 i geçmem akıllandık artık :D
Bir ağaçtan binlerce kibrit çöpü olur, ama unutmayalım ki bir kibrit çöpünden de binlerce ağaç kül olur...
pek inanma derim mert bizim 1,5 dci Clio dada 250 kadran var,çakmışlar şekil olsun diye ancak 200 görürmü bilmem
Bizzat kendim yaptım yahu Şaşırıp kaldım. Bassam daha da giderdi gibi geldi ama arabanın yol tutuşuna güvenemedim daha da basmak için. İnan 1.5Dci motor gibi bir motor değil o aletteki 1.5 Crdi VGT motor. Garip bişi.
Dizel arabalarda güç belirli bir devir aralığında blok halinde gelir ya, bunda o yok. Her devirde güç var benzinli gibi. Lan benzinli araba mı kiraladım demiştim o derece
YOU WILL NEVER WALK ALONE
@atahualpa: aynı motorun 2 farklı güç üreten modeli var. biri 90ps diğeri 115ps. 90ps olanı 160'dan sonra hızlanabilmek için neredeyse çatlıyor. 115ps olanı akıllara zarar
eski tip accentlerdeki bu dizel motorlar 3 silindirli olmasına rağmen yinede oldukça hızlıydı..
the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda
Valla benim kiraladığım araba kaç ps di bilmiyorum ama anlattığına göre 115 dir sanırım. akıllara zarar bir performansı vardı çünkü
YOU WILL NEVER WALK ALONE
en iyisi :D atv
140 kadranı olan Kymco CK 125 imde yokuş aşağı 140 ı geçirtmiştim. tahminen 145 e gelmiştir.
[B][COLOR="Black"]Camlar kırılıyor, çığlık atıyorsunuz. İnsanlar ölüyor, susuyorsunuz ![/COLOR][/B]
cup la 80 i gördüm dahada asıldım ama ibre 80de kitlendi :d DURDUĞUM HALDE 80 GÖSTERİYODU 100 ü görmüşümdür
Mondial 125 rr 120 km gordum
honda cbr 125r 150 km
en son 140 yazıyor:D
www.Motosiklet.net
hyosung gv 650 yle samsuna gittim 230 gördüm..
Çok zorlamadım ama otobanda NX4 Falconla 150'yi gördüm... Bi kere de aynı otobanda dört tekerle 220 görmüştüm... Hangisi daha zevkli ve daha heyecanlıydı diye soran tabiki olmaz çünkü buradaki herkes bilir rüzgarı hissetmenin ne demek olduğunu...
Enduro forever :cat:
Bir gün 4 teker istersem 1 Motor daha alırım...:bounce:
270 yalova bursa yolu bayram sabahı yollar bomboş suzuki gsxr 1100
[B][COLOR="Red"]BİZ İNSANLARA MOTOSİKLETİ SEVDİRMEYE ÇALIŞIRKEN SAĞDA SOLDA GAZ ÇEKİP ! ARA SOKAKLARDA TEKER YAPARSANIZ!! ASLA ÖNYARGILARI YIKAMAYIZ ! BİLİNÇLİ SÜRÜCÜLER OLALIM VE MOTOSİKLET = ŞEYTAN İŞİ TABUSUNU HEPBİRLİKTE YIKALIM !! :queen:[/COLOR][/B]
er-5 ile 180 gördüm ayrıca ankara-eskişehir hızlı trenle 252 yi gördüm
modenas kriss'in 150km'lik kadranını devirdim. (sol üstteki avatarda var aynı motor) yalnız, benim modenasın ibresi fazla uçuyor, 60la giderken 80 gösteriyor gene de cbr 125'le 140 yapmışlığım var ciddi olarak.
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)