80 ni geçmiyorum fazlası korkutuyor,yaşlılık işte
80 ni geçmiyorum fazlası korkutuyor,yaşlılık işte
Alfayla istanbuldan gelirken 210-220 gördüm
BYZ ARABALI ÇOCUK...
128km/h bisan senatör
128km/h 250mct ( çok titreşim olduğundan hızlanmaya gerek duymadım)
bunların dışında lise okurken 190km/h gördüm o gün race motora birkez daha binersem son binişim olacağını anlayıp enduro scooter chooper cruser motorlara saldım kendimi heheheh
insan su gibi olmalıdır konduğu kabın şeklini almalı gittiği heryere istediği şekli verebilmeli B.T.
130 km/h.......
Tehlikeleri nasıl dibine kadar bertaraf edeceğini bilemiyorsan sakın motosiklete binme, çünkü o zaman bu işi beceremezsin demektir.
Eğer ibreler doğru ise şu şekilde kronolojik olarak yazayım:
Kawasaki ER6-F: 220km/h kadran var, 220'de ibre durduğu için devirden hesaplayarak bulduğum sonuç: 238km/h.
Suzuki GS500: 198km/h, naked olduğu için o süratte artık stabilite falan kalmıyor, gerçi havada rüzgarlıydı ama biraz daha sıkıştırsam maksimum 205km/h'e çıkardı diye düşünüyorum.
Harley'i daha denemedim denemeyede çok niyetim yok, sıkıldım süratten zaten...
Ha bide ilk başladığım dönemlerde kullandığım bi Jinlun vardı 125cc idi sanırım, ondada suratımı kadrana dayarcasına yatıp 112km/h yaptığımı hatırlıyorum ama tabi kadran ne kadar doğru söylüyorsa artık
passat la 220 , en500 le 160 gördüm en500 daha giderdide ben üstünde duramadım
Fikirlere Kurşun İşlemez .
mondial mc ile 100 km gördüm bıraktım motor daha 80 km de çünkü
komşumun mondial 125 uagı ile 135 gördüm şaşırdım ya benim 250 lik motor 130 u anca görüyor :D
[QUOTE=cagriaksu;2226990]
titreşimden kıpır kıpır oynayan 883 150km'den sonra enteresan bir şekilde yolda kayıyor gibi gidiyor.tabi öne doğru eğilmek şart
ben runerla 155 km gs 500 le 190 km gordum sımdı yuruyerek fazla bısey goremıyorum
100 .................
Evindeki muhabbet kuşunu, bebe şampuanı ile yıkayan insanlardan zarar gelmez
iki kişi todayle 60 :d ama ibre sonu naberr
Mustafa Kemal Atatürk
ck 125 ile 500 gördüm bayır yukarı 3 kişi biniyoduk ayrıca benzinde yoktu depoda.
vespa ile 80 gördüm, daha fazlasında motor rüzgardan çok sallandı çünkü
600f le 260 goruyorum hergun bi kez cikip daha fazla gorur gibi ama 260tan sonra tirsiom
70 den fazla görmek istemiyorum.
alfaromeo 260 km
kawasaki er 5 220 km
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
"299" o da kontağı ilk açılışta ))
arkadaş sormuş ibrenizde en çok kaçı gördünüz
bazen bir saat bir ömre bedeldir.yaşadığın anın tadını bilmek gerek.mutluluk denilen şey kolay bulunmaz ki,kaybetmemek için düşünmelisin.paylaştıkça çoğalan tek şey sevgidir(çok atmiim bir de bilgi).
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)