cankaya - mamak hattında cvre yolunda yokus assagı 130 gordum mct ıle =)
cankaya - mamak hattında cvre yolunda yokus assagı 130 gordum mct ıle =)
Kanuni windy s 125 = 120 ...
ben yzf ye her bindiğimde 300 ü görüyorum...kadranda yazıyor...yapıyorum demedimki..
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
önüne gelen sallamıs :DD
samet arkadasım dogru söylemiş )
Kurtlarla arkadaş ol, yalnız elinden baltayı bırakma..
Er-5 180
hayabusada 300 gördüm bizim otoparkta bide artçıyken 280 max degerlerim bunlar,
da sorun önceki msjlarda =))) ben dragstar 650 ile 250 daha gaz vardıda tedirgin oldum
vayyy demek otoparkın ışıklandırması gayet güzelmiş..kadranı okuyabilmişsin..da artçıyken pilotun kafası 300 kısmını kapatmıştı demekki.o yüzden 280 de kalmışsın.biraz yana eğilsen yine 300 görürdün emin ol...
yeni başlık açacam devir saatinde en fazla kaçı gördünüz diye, bu baydı hafiften
ben epey hızlandım, dahada giderdim yol bitti.
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
yok hayabusalarda 280 den sonra nokta var 300 anlamında ama yazmıyo yoksa onuda görürdüm 300 e mantıgımla ulaştım mühendisim ya estetik güvenli ekonomik yoldan 300 dür bu dedim =D
ahh devir saatim olsa söylerdimde malesef =))
Benzin yokken 80 ni gördüm yok artık ?
[B][I][COLOR="Red"]::pulp:: Mühim olan motor almak değil gülüm mühim olan ona 3.62krşluk [COLOR="Lime"]BENZİN[/COLOR] koyabilmektir.... ::gleam::[/COLOR][/I][/B]
yalnız kuvvetmira epey hızlandım dahada giderdi yani kesin bi km yok? "çok yakıyor benim alet" gibi bi ifade oldu bu
xt 600 ü cbf ten iyi gider diosun buarada cbf ci arkadaslar yanlıs anlamasın cok güzel motosiklet sonucta honda ama sürat konusunda limiti bellidir
hocam konu hepren sapıtıyo film repliklerine giriyoruz ozamn ghost rider nayys cekııt =)
ne farkeder 280 300 o hızda ölücez sonucta (= ayaklıktan kayar üstümüze fln düşer
bu arada bizden daha iddalı bi arkadaş varmı benzin yokken 80 diyor varmı arttıran
düzde ittirirken 15 gördüm
"Son gün olmasın dostum, çelengim top arabam;
Alıp beni götürsün tam dört inanmış adam!”
ooouu! ciğer sağlammış abi. k&n'mi? [/QUOTE]
yok hoca k&n değilmiş baksana..kashmar 54...daha performanslı ve süper ekonomik....
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)