Gazı kesip yavaşlamaya karar verdiğimde, kadran 177km/h ti
Gazı kesip yavaşlamaya karar verdiğimde, kadran 177km/h ti
Everything goes the way it should...
2008 YBR ile ESKi. ama =) o testi yaparken sattığım arkadaşımdaydı sağolsunxD verdi beygirime binmiştim :D =) 2 kişi 120 125 arası!
Tek kişi 130- 135 =) Antalya yeni Tünellerde xD gece giderken hüsüsi geri dönmüştük:D
[COLOR="Red"][B]ÖNCE KASK[/B][/COLOR] Sonra MARŞ
Rüyamda 299+ ı gördm motorda ibre ne yazarsa o 120 faLandı Yokuşş aşşa 120 i gectim Km telini ya kopardım yada bişi yaptm
Drumist... Gerisini Sen Anla.. --İSTANBUL / KücükÇekmece ! SuperKıng 110-2 Cup 06 [ 34 EJ 0734 ] [ EDİRNE UzunKöPRü ] Lüü x) bilal___@windowslive.com
xf125 de 120yi gördüm......
ER6 ile her İstanbul yolculuğunda en az 220 en fazla 234.
Hayatımda yaptığım en yüksek hız (aynı zamanda en büyük hatam olduğunu düşünüyorum) 266. Azraili ensemde hissetmiştim kamyonun biri önümde sollamaya çıktığında. Sonradan anladım ki gerçekten ne kadar hızlı gittiğini durmak istediğinde anlıyormuşsun
Benım cross la 150 gördüm rampa aşşağı
düz yol 120
[COLOR="Red"]SkyGO SG 200 GY
Cheeta 150 -T3[/COLOR]
Krank fazlalık gibi göründü galiba gözüne.
gt250r gitmem demez unutma. Fazla zorladığını krank eline gelince anlıyorsun.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:08 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:06 ----------
Baktım arada kalan sayfalara da uçmuş gitmiş millet. Şimdi ben de size ER6-n'in ibresinde 288 gördüm diyeceğim inanmaycaksınız. İnanmayan anahtarı takıp kontağı çevirsin. 288 yazıyor :D
fz6-fazer 195 km.
Mondial 100 ukh ..120km.
yamaha crypton R 110. 120 göremedim daha yazın bakalım uzun yollar bizi bekliyo:D
arabada mı? motorda mı?
arabayla 220 ile gidiyodum bana hiç hızlı gelmiyodu ben hızlandıkça yavaşlıyomuş gibi hissediyodum
şimarıklık yapmıyorum korkmayın önümde auidi 260 ı devirmişti ben yavaş gittiğimi düşünüyodum
Dün 215 gördüm
::piloot:: Yakaladın mı? bak bakalım ellerine yakaladım dediğin şey sadece mavi bir silüet.... Çoktan uçup gittik. Geçtin mi? bak bakalım ardına ve önüne geçmene izin verildiğinde ufuktaki mavilik kim........ ::uzgunum:
Benim motorumda km göstergesi yok ama toprak yolda çokça adrenalin yaşayacak kadar hız yaptım
Ridin' through this world, all alone. God takes your soul, you're on your own
150 tiger la 2 kişi 100 km tek kişi daha zorlamadım
Hyo'da 185(çaylağım daha)
honda transalp, 2 kişi, 160 km/h
daha da gitmem zaten, 100 km/h neyime yetmiyo
ben ibrede 170'i gördüm, otoyolun ortasında da azraili gördüm, "geell, geeeeeelll" diyodu
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)