Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
8. sayfa BirinciBirinci ... 6789101858108 ... SonuncuSonuncu

ibrenizde en fazla kaçı gördünüz...

REKLAM ALANI
    zion1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    taze bitti :)
    benim km teli 120 km yi 130 geçe koptu artık kaç gördüysem yada göremediysem
    BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    lubimaya54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    hyoda 175,caralda 145(bayır asagı),superlıght ta 110,t1 de 110,yamaha majesty de 160
    Motosiklet bir tutkudur..vazgecilmez

chopper-delisi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    taze bitti
    ankara şaşmaz ulus arası istanbul yolunda XVZ RoyalStar1300 ile 190km net sonra trafik malum . yaptığımız doğru diil bence

unutmadan bayır yukarı diye de belirteyim

Motosikleti
    mz 251
    170 km mz 251 de düzde direksiyonu cok sıkı tuttum frenleri yok saydım durunca bir sigara yaktım kasksız ve korumasızdım ölmediğime sükrettim

Motosikleti
    Domalınan moturlardan.Rayzink
    bu demek oluyorki 6.vides de kesiciyi gören arkadaşlarımız var...
    350 ler 400 ler
    bu km ler yolda klavyedeki kadar hızlı atmıyor be...
    birde cok merak ettım bu hızları yapan arkadasların motosikletleri standart deildir mutlaka..extra neler var acaba

Motosikleti
    yamaha x-max ''06''
    145km., x-max250 ile..ama maksimum süratten ziyade konfor sürati bence çok daha önemli,adam 90 da öyle bir titriyor ki sanki motor dağılacak ben kendi ma
    kinamdan adamın çektiği eziyeti resmen görüyorum.
    Bizler maxi scooter alırken zaten yol konforu ve keyif için tercih ettik,yoksa
    aynı paraya asfaltla kavga edeceğimiz ama yarım saatte bel ,sırt ve boynumuzu perişan edecek seçenekler doluydu.Aslında profesyonel cihazlar
    dışında odometre verilerine de çok itibar etmemek gerekir,çünkü kadranda gördüğünüz hızda değilsiniz zaten...
    Şundan eminim eğer hız göstergesi olmasaydı kimse gereksiz riskler almaz yada
    ghost rider olmaya uğraşmazdı.Ama türk insanının ''KAÇ BASIYOO'' abi takıntısını bilen firmalar duvar saati gibi kadran koymaya başladılar.
    binbasi nayman x-max ''06
    Yamaha Touching Your Heart.
    Safety First,then RIDE..!

taner_k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    satıldı :)
    zealsun 150-19 === 110 km
    İyi bir sürücünün denge,doğru karar mekanizması ve iyi zamanlaması
    vardır.Aynı şekilde iyi bir sevgilinin de..
    ne mutlu türküm diyene ! ! ! 35 U 7273 TECRÜBE, LİMİTLERİNİZİ BİLMEKTİR!

Motosikleti
    Alıntı navigator55 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    145km., x-max250 ile..ama maksimum süratten ziyade konfor sürati bence çok daha önemli,adam 90 da öyle bir titriyor ki sanki motor dağılacak ben kendi ma
    kinamdan adamın çektiği eziyeti resmen görüyorum.
    Bizler maxi scooter alırken zaten yol konforu ve keyif için tercih ettik,yoksa
    aynı paraya asfaltla kavga edeceğimiz ama yarım saatte bel ,sırt ve boynumuzu perişan edecek seçenekler doluydu.Aslında profesyonel cihazlar
    dışında odometre verilerine de çok itibar etmemek gerekir,çünkü kadranda gördüğünüz hızda değilsiniz zaten...
    Şundan eminim eğer hız göstergesi olmasaydı kimse gereksiz riskler almaz yada
    ghost rider olmaya uğraşmazdı.Ama türk insanının ''KAÇ BASIYOO'' abi takıntısını bilen firmalar duvar saati gibi kadran koymaya başladılar.
    musadenle eklemek ıstedıgım bı sey var
    abı kac basıyo_?
    300 de bız bıraz oynadık 350 fılan
    hadiii
    tabı ya ne sandın
    abı bastın mı sen ?
    basmamm mı ya_basmıcaksam neden bu motora bıneyım
    abı bı bassana be gorelım hadı önunu kaldır...
    mazeretler sımdı baslar yok motor soguk ,astık kacırıyo,benzın yok,ayıp ya.....

Motosikleti
    HONDA CBR 125 R
    ben otobanda 11,000 devirde 6. vitesde 150 gördüm ondan sonra bitti zaten durmak zorunda kaldım + bayramdan sonra videoyu eklicem ozaman izlersiniz kaç yaptımı
    [COLOR="White"][B][I][U]ADIM[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B][I][U]FURKAN[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="White"][B][I][U]LAKABIM [/U][/I][/B][/COLOR][COLOR="Black"][I][U][U][B]BlaCk_DoG_rR[/B][/U][/U][/I][/COLOR] [COLOR="White"][B][I][U]GENELİKLE[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B][I][U]ALMAN [/U][/I][/B][/COLOR][COLOR="White"][B][I][U][COLOR="White"]DERLER[/COLOR][/U][/I][/B][/COLOR]

caponord 2 kişi 220km
    tek başına 239km

chopper-delisi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    taze bitti
    derin-07 1300cc ile yokuş yukarı 190 görmek hiçte zor diil bunu görmek için exstra ugraşım istemiyor nede olsa 4 silindir 76 pc nedersin

Motosikleti
    Alıntı chopper-delisi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    derin-07 1300cc ile yokuş yukarı 190 görmek hiçte zor diil bunu görmek için exstra ugraşım istemiyor nede olsa 4 silindir 76 pc nedersin
    elbette zor deil..
    mütevazi bir rakam söledigin...
    ama deseydın kı bana ben 280 gördüm

GeCe__ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    K3 GSX R 600 YELLOW/BLACK
    ducati 999, 230 km/hız

kendi motorumla 140 hehe

tamyak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA X-MAX 250 ABS
    Avatarımdali motor bobcat le (mavisi) düzde 122 eğimli yolda 134 km/h gördüm...

Luxor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2007 Honda CBF150
    Alıntı absolit adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    walla 160 gördüm cbf 150 ile....
    ufak at da civcivler yesin diye bir laf çok uydu bu cevaba...
    Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...

Motosikleti
    as t1
    benim asyada çıldırdı ibre yetmiyo 2 tur atmaya başladı 240 mı yapıyo nedir
    Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar. :bounce:

crayzboyone - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı motorcu48 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    herkeze iyi atışlar.......
    1.atanlar bızı ılgılendırmes....

Alıntı aYe adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ankara istanbul otobanının henüz yeni sayılır zamanlarında adapazarı kısmındaki uzun düzlükte ve anca emniyet şeridini kullanarak modifiyeli RX-7'le 310'u ar zor(ar zor derken güç anlamında değil!) görebilmiştim.

Allah aşkına hangi yolda, nerde, ne zaman, bir araba 340'la gidecek ve yanında giden motorun hızını ölçücek, adam mı seçiyorsunuz dalga mı geçiyorsunuz?
    2.Abı adam yemın ıcıo yalanmı atcak? YEMIN ICenden herzmn korkulur...340 yaptım dıo ..

bathu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var 636
    570+ havada teyyare ile
    Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim

thedentist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha cygnusX ve honda VFR 800
    honda vfr 239....yol bitti malesef...

ryangt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    fuardan dönerken geçen ay 998 gördüm... Uçağın monitöründe yazıyodu walla ben onun yalancısıyım.Çok konstare oldum hadi 1000 yapalım diye ama olmadı

şu 1000RR'la 340 yapan arkadaşı hatta ibrede 326 okutan arkadaşı çok ama çok merak ettim,her duyduğunuza inanmayın derim... 1000RR kendini yırtsa kadranda 299'u geçmez, devir saatide ilerlediğinde kadran süratini tahmini olarak 315 civarı bişiler yapar... İstediğinizi takın o makineye,315'te kesiciye girdiği için daha fazlasını YA-PA-MAZ. Arka dişliyi 2 küçük takıp Turbo besleme koymadıkça o motor 340 yapmaz.Hatta bir arkadaş M5-M6'la yan yana denediklerini sölemiş çok güldüm biraz da üzüldüm nasıl inanıyolar diye

M5 ve M6 'nın kadranı tıkandığında dijital kadran devreye girer ve normal kadran süratnın %10 aşağısını gösterir.(gerçek sürat) Dolayısıyla Dijital kadranda 340 gören bir M5 - M6 demek bizim kadranlarımızca 375-380'e çıkabilen bir araba demektir. Öyle bir arabada TR'de mevcut değildir (MSUPRA hariç)

Aşağıdaki videoda ben 5.vitesin sonlarında 260-265 km gibi bir süratle takılmışken M6 yanımdan geçti ve gitti,kaçla geçtiğini sorduğumda dijital kadrana baktığını ve 270'le geçtiğini söyledi.Bu da kadran süratiyle 290 civarı yapar.Benimde gerçek süratim aşağı yukarı 250-255 flndır.

http://www.youtube.com/watch?v=AM8pG-MhtUM

Dolayısıyla;
    M6'da 340'la giderken 1000RR'la yanyana gidipte 340 yaptığını ölçme ihtimali %0
    1000RR'ın kadranda 340 yaptığını görmek %0
    1000RR'ın gerçek süratinin 340 olma ihtimali %0
    M6'nın dijital göstergede 340 görme ihitmali %0
    M6'nın kadranda 340 görme ihtimali %5
    M6'da 340'la giderken 1000RR'la yanyana gidipte 340 yaptığını ölçme ihtimali %0

Yani: senin arkadaşının sallama ihtimali %98,75.

8. sayfa BirinciBirinci ... 6789101858108 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler