genellikle 100-120 km/sa arası yol almayı tercih ederim ama şeytan bi kere girdi mi yapacak bişey kalmıyo. en hızlı 250 km/sa görür gibi oldum.
AKILLILAR DÖVÜŞMEDEN KAZANIR, cahiller kazanmak için dövüşür
34 ZK 9442 ER6-F 2006 AKA "Sonic" & 34 RB 1940 Kia Carnival 2002 Nam-ı diğer "Nigga"
Kartal/İstanbul
150 zat inanmayacaksınız ama benim arkadaş bi buji verdi.taktıktan sonra hızlanma ve serilik konusunda süper oldu ve 125 gördüm bujinin fiyatı 35 lira
YAMAHA 317km/h
Yolda Olmak Güzel...
Ben 2 gün önce 150 yi gectigini gördüm otobanda ve tirstim.
Hocanin sakin ol dedigini kulagimda duydum ve 130 a indim yeniden.
Motorla ilk maksimum süratim buydu simdilik.. Ama tirsmama ragmen harikaydi.
bende çok bişey yapmadım çünkü kendi motorum yok arkadaşların motoruyla 55 km/h yaptım söylemek istemiyodum?
110 gördüm mondi zc ile ümraniyeden bostancıya giderken bilen bilir otoban birazda yokuş aşagı dahada basardı ama motordan korktum neticede mondi
ibrede enson 160 gördüm hala 160 da hayır ibrede 200 yazsaydı 200 ü görürdüm ama hız olarak değil sadece ibrede yazdığı için gördüm
[B]Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum[/B]
110 gördüm.fakat scooter kullanan arkadaşların sürekli denememesinde fayda var diye düşünüyorum.özellikle 125 cc için fazla ve gereksiz bir sürat
hayat şansa bırakılacak kadar uzun değil
190 gördümm bugün
valla bassam daha da görürdüm heralde ..
Burgman AN650 ABS Executive
KONTROLSÜZ GÜÇ, GÜÇ DEĞİLDİR!!
kendi mondılimle ybr ibresine göre 115 aldık (mondialin ibresi 10 km fazla gösterio en azından benimki öyle diğerlerini bilemem
birde arkadaşın yarış için hazırladığı pejo ya ibre alırken kanuni mz 301 le 145 çift kişi ama o yerden bitme pejo hala öndeydi ne yabtıysa makineye
hıza göre bi durum yok amacımız "SALTANAT"::gleam::
140 gördüm freedom 200le
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)