bugune kadar motorunuzda gördüğünüz en yüksek hız kaç hız yapmak alkışlanıcak bişey değil ama arada çılgınlıklar oluyor mesela ben honda shadow da 160 ı gördüm ya siz
bugune kadar motorunuzda gördüğünüz en yüksek hız kaç hız yapmak alkışlanıcak bişey değil ama arada çılgınlıklar oluyor mesela ben honda shadow da 160 ı gördüm ya siz
Böyle bir topic vardı.+500 cevap yazılmıştı.Ve yanlış hatırlamıyorsam yine sen açmıştın ?
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
Edit : Yok sen açmamışsın ama avatar ve isim benzerliği harika
http://www.motosiklet.net/forum/moto...-gordunuz.html
Sanırım 2 konunun içeriği de aynı.
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
İbrem bozuk kafasına göre takılıyor
Hatta +1400 cevap yazılmış =)
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
olsun yeni kayıt olanlar vardır ve bi önceki topic le bu topic arasında yeni bi hız rekoru demnemesi mutlaka yapılmıştır:d
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:44 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:41 PM ----------
bu topic farkılı motor markası ve yaptığı hız orda direk kaç km yaptınız dior ben burda moorun markasınıda soruyorum
Ah ahh.. Vermiyorlar yetkiyi şu meşhur uyarı resmini koyup yapıştırayım kilidi
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
tequ iyimisin sen okumayacaksan yorum yapmayacaksan çık bu forumdan başka bir erde oyalan yada canın sıkılıor galiba başkalarına bişeyler yaz ne dion sen ne kilidi o zor bişeymi yani yazmıcaksan yazma kardeşim sana zorla yazıcan demioruzki allah allah yaa ne komik adamsın yaa
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:25 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:23 PM ----------
kendini olaya kitlemişsin sen bulaşacak birini arıyon bence sen bırak konuya kilit koymayıda çık bi hava al bişeyler yap
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
Hasdal-Kemerburgaz otoyolunda Mondial 150 zat ile GPS sağlamalı: 112 km/sa. ama 90 km/sa. den sonra vibrasyondan yağları erir insanın..
http://www.youtube.com/watch?v=KheRUArF8Qc
ben karşıyım hız topiclerine bu yüzden şu video hız tutukunlarına gelsin polis ahmet şengülden
İki kişinin bindiği motor değildir.
yalova - iznik 280...
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
bugün açılan konular nekadar şen şakrak ya....ilk defa sıklıdım şu forumdan, bugün foruma 0 üzereinden 0 veriyorum...bazı arkadaşların da dediği gibi seviye düşüyor sanki....
başkasının ayıbını ört ki; bi başkası da senin ayıbını örtsün...
Katılıyorum
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)