248 Km/h Daha giderdidi ama yol bitti...
248 Km/h Daha giderdidi ama yol bitti...
herkese merhaba.
xt660r ile 175 gördüm. 4. vitesteydim 5 e atmaya cesaret edemedim aklıma görmek istediğimin ibremdeki rakamlar değil akşam eve gittiğimde eşim ve çocuklarım olduğu geliverdi.
85 gördüm arkamda artçı vardı
Genellikle uzak gözlüğüm takılı olarak kullandığım için yakında olan km saatine bakıp en fazlayı göremiyorum.
Kabul edersiniz ki o hızda,vizörü kaldırıp yakın gözlüğümü takamam değil mi?
İhtiyar bakmana gerek yok,ben sana söyliyeyim .5.viteste güzel doldurursan makinayı (10.000-10.500) 6.da 200 ü görüyorsun.
SUZUKİ GS - 500 ==== 178 KM/H (radar verisi)
Rüzgarlı havada, Silverwing 600, 170 km/h. Tahminim uygun şartlarda 180' i geçebilir.
160 ı gördüm çok tırstım ))
Gücün varsa durdur beni !!
herkese merhaba.
xt660r ile 175 gördüm. 4. vitesteydim 5 e atmaya cesaret edemedim aklıma görmek istediğimin ibremdeki rakamlar değil akşam eve gittiğimde eşim ve çocuklarım olduğu geliverdi.
ybr.le 125 km/h gördüm....
*KyMcO[B][COLOR="Black"][/COLOR][/B]*:bounce:[U][/U]
09 Beatım var
ÇİFT kişi iskenderun - arsuz yolunda gecenin bi yarısı daha motor "600 700 Km yol yapmışken" çift kişi 84 gördük
aynen bende de var en son 110 dio ama bana hız motoru lazım deil zaten ilk aldığımda ilk gün 110 dedim şu anki denemelerimde yine aynı bi arkadaşım bana yapma demişti ben bi zarar veya yararını göremedim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:53 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:51 PM ----------
kaçlık
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:53 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:53 PM ----------
kaçlık
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:58 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:53 PM ----------
bolu star motor salihibinde r1 vardı onda en son 50 hız limiti olan yerde 268 dediğini gördüm sonra korkumdan kafamı bi daha dışarı çıkarmadın çıkarmaya cesaret edemedim
[U][U][/U][B][COLOR="Indigo"]::lac::Maksat bir sevgili uğruna ölmek değil uğrunda ölünecek bir sevgili bulmaktır...::lac::[/COLOR][/B][/U]
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)