110.. gördm....
emothep haklısın, benimki biraz ben yaptım sen yapma saçmalığı olmuş, şimdi okuyunca farkettim. kusuruma bakmayın.
Motosiklet kazalarını duydukça, gördükçe, en yakınlarımdan birinin başına gelmiş gibi üzülüyorum. Tabi ki benimle aynı duyguları paylaşan çok sayıda motosiklet tutkunu var.
sürat yapmayın zaten demiyorum, diyemem... Sadece gerekli koşulları sağlamak, tedbiri elden bırakmamak ve arkadakileri de düşünmek gerekli...
"in the land of the blind, one eyed is the king..."
Yamaha crypton' la (2004) 125 gördüm cbf 150 ile yarıştık
işin şakası bir yana, dediğin gibi gazetede televizyonda motor kazası gördüğümde, sanki kendi başıma gelmiş gibi oluyorum... çok vahim bir durum... geekli güvenlik koşulları sağlandıktan sonra ölüm riski tabiki azalır ama hiç bir zaman sıfır olmaz... emniyet kemeri takmadan bir otomobille düz duvara 30-40 km hızla çarpmanız sizi öldürebilir... varın gerisini siz düşünün ama yinede bir şey yapıyorsak tadını çıkartalım dimi???
ck125 ile 125 gördüm (ibre 135 i gösteriyordu.. 10 km fazla gösterdiği için bunu düştüm)
99 model modenas ile 135 görmüştüm ve korkmuştum
Modenas -1999, Agility 125 -2006, CK 125 -2008, Crypton -2010, X-City 250 -2011, er6N 2006, er6F 2014
2008 kanuni breton ile iki kişi düz yolda 135
bugün denedim beylikdüzüden avcılara doğru 130 km gördü öndeki zırıltı sinirimi bozdu gaz kestim (keeway landcruıser 250)
Ben Ford Ranger 2,500 motor 96ps arabayla : 180 katranı devirdim.
Yakında 150 zc alacam bakalım 140 katran var 100ü görebilecez mi
asya scotterla 125 lik 2 kişi 90 ( sonrasından motor 1.5 saat kendine gelemedi )
honda cbf 150 2 kişi 105 dahada giderdi tek kişi rüzgarlık havada 110 geçmedi ondan sonra 85 dahi geçmedim frenlerine güvenemiyorum
Sen Vodafon Gibi Anı Yaşarken Seni Turkcell Gibi Heryerde Çekemem...
Motosikletle en fazla 120 gördüm, geçenlerde polis radarı da 115 gördü kapı gibi belgem var yani (:
Bir at, dört nal, sekiz kahkaha, döner de döner dünya..
rampa aşağı bogaz koprusu goztepe donusunun ordan kadıkoye dogru arkamda 110 kilo kuzenimle 120 km yi gordum CBR 125 im varrrrr...
Papucumu ters giydirirler, tüylerimin başkalarında olduğunu düşünürler, boş şarjörü doldururum, işimin motor kullanmak olduğu söylenir. :queen:
geçen haftasonu istanbul-ankara arasında 240 gördüm depo üstü çanta olduğu için kapanamadım da çok zorlandım rüzgar direncinden. +200 gereksiz hızlı geliyo bana...
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)