yoo bana bişey olmaz daha geçen gün arkadaşın mobylette le 140km/h sürat ile kaza yaptım sadece omzum çıktı motosiklet ortadan ikiye ayrıldı bide 150 liralık güzelim mont ve 100 liralık kasktan olduk (wv passat 1.8 full+full ile ölçüldü ve o arabayla hastaneye gidildi)
Bekliyorum; öyle bir havada gel ki vazgeçmek mümkün olmasın
Kazasız Sürüşler Dilekle Olmaz Eğitimle Olur
walla gençler ben (vw transporterle 172 km/h gördüm bıraktım giderdi biraz daha giderdi ama bıraktım) transporter derim tek geçerim
eğer kaderinde varsa tecavüze uğramak bırakta keyfine bakk:queen::queen::queen::queen:
deer 152 yi ilk aldığımda 170 gördüm. Sonra göterge ayarlarını yaptırınca 115
bu kask 500 yuro amma sana 250ytl olür yavrum.
Oğlümü 10 numera moturcu yapacaaam.:mrgreen::mrgreen:
120 renault kangoo yla
(babam yanımda yokken)
geçen hafta c.tesi çiğli otoyolda arkadaş transporter la (2001 model)2.500 motor
190 km yaptı birden kanatlanıp uçacağız zannettim..
redbull kanatlandırıp uçurur :DD::D:D:D:D:D
eğer kaderinde varsa tecavüze uğramak bırakta keyfine bakk:queen::queen::queen::queen:
daha yeni sattığım 206 gti ımla 230 u görmüştüm ama çok tehlikeli araba ztn bi ton havalancaz diye çok korktum bi dahada 190 ı geçmedim...bu arada yukarıdaki bi arkadaş bana birşey olmaz daha yeni kaza yaptım demiş.....yyyüüüüüüüüürrrüüüü be koçummmm kimmm tutarrrrrr senii....
Dağda motor kullanan asfaltta yan yatmaz...
motorsikletle en fazla 115 km o da canı çıkıyodu zavallımın arabayla 240-250km (2006 BMW 5.20i) şşşşş patron duymasın
Dağda üç beş koyun sürüsü, Tutturmuş bir kürdistan türküsü, Almış bayrak diye bir masa ötüsü, Satsan beş para etmez ne dirisi ne ölüsü. Soysuz olan sensin, toprak senin neyine, İte itlik yapıp kafa tutma beyine. Duy ulan soysuz!! NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!!!
ybr 125 var bendede 130 gördüm tabi rodaj meselesi
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)