150 zat ile 107km. iyi sayılır
150 zat ile 107km. iyi sayılır
bu işin sonu yok yaa
er6n ile önce 150 görmüştüm
sonra fazere geçince 221 gördüm
ama hiç zevk vermiyor sadece o hıza çıkmak için çıktım ve yavaşladım
daha büyük motor olsa 300 görsek ne değişecek
motosiklette esas keyifli olan araçlardan daha hızlı ivmelenebilmek
mesela 150 ile ıkınan bir arabanın yanında gazı açıp aynada küçüldüğünü görmek çok daha keyifli
FAZER = ZAFER
151 rs ile 120 yi gördm
abi bende hyo 250 r var 320 gördümm
ama kendi motorumda değil youtubede hahahahahahaha
110 ft ile 120 gördüm, sonra araba ile test ettik, 110 görmüşüm, ama keyifli sayılmaz vibrasyon had safhada Allah korusun bişey olacak gibi geliyor...
walla tek zamanlı çift tabanlı motorla maksimum 2 kmh gordum sonra motor dalak herşey şişti yarım saat hararet yaptım
welcome to my world https://www.youtube.com/channel/UCPUpGYw2EcPIq_hQLSHGctw/
110 ft ile 120 gördüm. Sonra arabayla ölçtüm, 100 :(
Çinlilerin km göstergeleri sorunlu, yakında inş. japona geçersem, yenisini yazarım umarım...
üçyüzkırk ........:D
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
kanuni enduro 200 orjinal dişliyle(50 diş)130 km gördüm.
345 km açık ve net
UÇURUMUN KENARINDA OLSAN BİLE SIRF HAYATA GICIKLIK OLSUN DİYE GÜLÜMSE
2kisi 125 civari falan kiz arkadasim arkadan durtup durmasa belki dahada hizlanirdi... leonardo 150
150 km yi gördüm hafif rampa aşağıya
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
100 cc cup da ibre 160 gördüm nasıl mı ? işte ;
kontağı on a getirdiğim zaman ibre sonuna gidip geri 0 a geliyor sonr açalıştırıyorum xDD yai 160 ı gördüm
::shake2::
bende kanuni elite 100 var 30 000 km de maşallah daha tık yok.......2 kez yokuş aşşağı 140 ı gördüm 1 kezde düz yolda rüzgar arkamdan esiyodu 120 yi gördüm..............
ben şu rodaj zamanını atlatıyım biraz yorarım motorumu
::shake2::
150 zat ile 70 km gördüm aslında göremedim çünkü en son baktığımda 65 idi ama biraz daha hızlanmışımdır..
sonra tırstım yavaşladım..
henüz 1 haftalık sürücüyüm de keh keh
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)