Ramzey QM 125 T-10 E yle 95 i gördüm
Ramzey QM 125 T-10 E yle 95 i gördüm
230...................
gül bahçesine girenler gül olmasalarda gül kokarlar ( SUZUKİ --- KATANA )
299 dan sonra göstermio....
iki kişi ile 125 km/h :)
benim zat'la 110 kmh,2 kişi rahat 90-95 gidiyor...düz yolda,rampa aşağı gerek yok; ama bisikletimle (profs.dağ bsklt) virajlı rampa aşağı 65 kmh gördüm...3,5 attım valla...çok sakat,düz yol olsaydı uçacaktım
ben en fazla 110 u gordum celık 150 ile ama hız deıl de keyıf onemlı 60 bıle zevk verıyo
bundan daha fazlasını gördüm ama o süratteyken resim çekmeyle riske giremezdim
İnsan bilmediğine düşmandır.
Kanat takılırsa bir SS'e ,uçma fikrine katılırım herhalde
Araba motora göre referans noktası mıdır?
Gereğinden fazla ciddiye alınmış bir yazı mı yoksa yahu bu?
Neyse maksat muhabbet olsun zaten.
Allah nasip eder inş. birgün çoğu arkadaşa da yıllar sonra bu topiclere dönüp baktıklarında "vay be bir zamanlar şu hızlara ulaşmak benim için büyük mesele iken şimdi ne hızlarda motor kullanıyorum" derler.
Hız neysede motordan keyif alma noktası önemli. (zamanla bu istek daha da depreşiyor şüphesiz)
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
HYOSUNG GV 250 CC Şu ana kadar 880 km yol yaptım. Benim ulaştığım hız 115 km idi. Lakin motor 130'u rahat yapar gibiydi ama ben korktum daha fazla çıkamadım çok daha uygun yollar bulursam 130'u zorlayacağım tabiki limitler dahilinde risk almadan...
SOSYAL BİR MESAJIM KALMADI ARTIK BU İNSANLIĞA
digi_boy26 ;
YBR'nin 100 km/h'yi geçemediğinden bahsediyordun ? ..
İşte bu da Cihan'ın yaptığı hız ;
YBR'nin CBF ile boy ölçüşebileceğini sanmıyorum ..
kötü örnek olmayalım sürat ölüm getirir hele hele scooterle sürat yapılmaz
Siteden bi arkaşımızı kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz siz daha şunu gördüm bunu gördüm muhabbeti yapıyorsunuz.
Gitti TDM kaldık yine ybr ile başbaşa..
215.....km.
hız yapmayın
size bişey olmasın
yuki 3 subab 110 km/h
garip bi cümle o zaman koyduğum fotoğrafla ters düşüyor senin dediklerin ybr'm 120e çıkabiliyor ama sen 100ü geçmiyor demişsin cihan abinin cbf'i bakımlı ve gayet güzel bi motor oldugunu zaten biliyoruz kaldıki elimden gelse bende motoru dağıtıp toplamak istiyorum ama malesef
cbf-ybr konusundan mümkün oldugunca uzak duruyorum ben çünkü sıkıldım artık baydı yani...
cihat abi new record yapmışın
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)