Ya bobcat var arkadaşta. 7000'de o. Yeni yeni açılmaya başladı diyor. Ben onun yalancısıyım ayrıca bindiğim var sanki motora Şöyle çıkayım bir otobana basayım diyorum . Depo ufak ya (5,4 liltre ) korkuyorum otobanın ortasında kalırım diye
Ya bobcat var arkadaşta. 7000'de o. Yeni yeni açılmaya başladı diyor. Ben onun yalancısıyım ayrıca bindiğim var sanki motora Şöyle çıkayım bir otobana basayım diyorum . Depo ufak ya (5,4 liltre ) korkuyorum otobanın ortasında kalırım diye
Cygnus Rs | CBF150 | RRaptor | CBF150 | GT250 |...
120'yi düz yolda görenler var hacı ya moralini bozmayayım ama Bende alıcam kısmetse yb R
Kesin ibre hatalıdır diyorsun
90km yasal sınır + çin fazlası tehlikeli
267 kmh cbf 600 yol sartları malum
daha önce beynini götüremediğin yere motorunu götürme!!!
ybr250-vstrom-600f-fz6-fazer1000-cbf1000-z1000sx(-xcity250&crosstourer1200)
TVS APACHE 150cc 130 u gördüm otobanda
[COLOR="Red"]ваиа daЯвє атаиı вєи наЯвє ѕокаЯıм:cat:::shhh::[/COLOR][COLOR="Red"]Ben Kimseyi Kaybetmedim Herkes Beni Kaybetti[/COLOR]
muratcan7 ;
YBR alacaksın heralde ..
Dostum hevesini kırmak istemem ama YBR'nin düzde yapacağı en fazla 100-110'dur ..
120 diyenlere kesinlikle inanma bence ..
Bende zamanında YBR kullandım 120 görüyordu ama yokuş aşağı rüzgarsız yolda ..
şu 265 diyen kesinlikle yalan sölüyo adam 265 bassa motor uçar araba bile basmıyo onu ben bisan lifan 8f ile 95-100 falan bastım
imza mimza yok bundan sonra parmak basıcam:cat::cat::cat:
cbr600f,200kmh
Ey bu topraklar için toprağa düşmüş asker;
Gökten ecdad inip öpse o pak alnı değer;
Sana dar gelmeyecek makberi kimler kazsın;
Gömelim gel seni tarihe desem sığmazsın...
CBR 600 RR 255 ten sonra ibreye akmadım
imza mimza yok bundan sonra parmak basıcam:cat::cat::cat:
ben 110 gördüm bence daha gösterirdi arora 150 cc racing
Yalan söylüyo demen yanlış bi kere...
Şİmdi sende bisan lifan var diye racing kullananların o hızlara çıkamayacağını düşünmen ve bunu yalan olarak belirtmen çok ayıp ...
Sen araba ile motor arasındaki farkı daha anlayamamışsan başka diyecek bi şey yok. 3 Sn de 0-100 yapan bir motor ortalama 25.000 ytl dir.
Ancak 0-100 akselerasyonu 3 sn olan araçların fiyatları çok ütopik rakamlardır.
Sen bisanın la 100 basmaya devam et ancak , insanlara iftira atmaktan da vazgeç....
FAZER FZ-1 OLACAK YAKINDA......
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)