135 km gördüm mct 250 var ama motor çok titriyo birde rüzgar çok etki ediyo diğer motorlarda bu oluyomu merak ediyorum
135 km gördüm mct 250 var ama motor çok titriyo birde rüzgar çok etki ediyo diğer motorlarda bu oluyomu merak ediyorum
Ağaç ne kadar yüksek olursa olsun, yaprakları yine de yere dökülür.
CBF 600 artci ve topcase varken 185 gordum ama sonra tirstip daha fazla basamadim :D
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
268... Honda Hornet ile NSR 125 r ile de 165 kmh
:thumright
kawasaki 636 ile 299-babam gördü
1-2006 Kawasaki zx6r
2-2008 Motoran 100
suzuki gsx r1 ile ben arkada artçı olmama rağmen 260 gördük ama ben artık kafamı dik tutamıyodum yapışmıştım muratcığıma artık dursun diye dürtmekten parmağım acımıştı manyak herif ya delinin de delisi canım kankam benim onun gibi motor kullanan bir daha görmedim virajlara 250yle jet gibi girio valla hayranıyım onun belki size atıyorum gibi gelebilir ama istemeyen inanmayabilir
birde o hızla viraja girrse yana yatması lazım ve iki kişi yani ne kadar ustada olsa o hızla motor kesin kayacaktır çünkü yolların yapımında verilen eğimin belli bi hız yapma ve kayması hesaplanır yani dever yapılır o hızı yani 250 yapabilmesi için virajlarda o yolun nascar arabalarının yarıştığı bir pist gibi olması lazım.
inşaat bölümü okuyorumda hep hesap ediyoruz oradan bilgiler karayolu dersi sayesinde herbişeyi hesapladık
viraja zaten tek kişi giriyor benle değil ii ookursan ben kendim gözümle gördüm yapamayanlarada diyecek bişiim yok ama o yapabiliyor
ibremde ne gördüğüm pek te önemli değil aslında da yine de 130 u biraz geçtim.şu anda o kadar gitmiyor.
ama benim için önemli olan seriliktir.şehir içinde seni her vites değişiminde arkaya atmak istemesi çok güzel.insan deşarj oluyorgerginliklerin her viteste geride kalıyor.aklına takılan herşey.
dimi ama rüzgar sana sarılıyor sende ona bundan daha ötesi varmı
daha ötesi yok elbette.ama o rüzgar fırtınaya dönüşmesin isterim....
yok yahu o kadarda diiil fırtınaya yakalanmamak lazım
Ben Caracal ile 120 gördüm rüzgar rahatsız etmese daha fazla giderdi...
Saygılarımla...
mondi 150 hs ile 125 gördüm 2kişiydik
lifan 100
Ben Felegin Tekerine Comak Sokariiiiim
Kirli Dunyadaki Kirlenmemis Duygular Adina...
Listen To Your Heart/Roxette/19.10.1988
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)