Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

ibrenizde en fazla kaçı gördünüz...

REKLAM ALANI

Motosikleti
    yamaha fzr 600
    135 km gördüm mct 250 var ama motor çok titriyo birde rüzgar çok etki ediyo diğer motorlarda bu oluyomu merak ediyorum
    Ağaç ne kadar yüksek olursa olsun, yaprakları yine de yere dökülür.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

CBF 600 artci ve topcase varken 185 gordum ama sonra tirstip daha fazla basamadim :D

satoyama - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Gilera Runner / Aprilia Sr GT200
    innovanın ibreyi sona dayadım 140km yokuş aşşağı düze 130km gördüm bi cup için dehşet bi hız diyebilirim hele bide ibreniz kılı kılına doğruysa

Alıntı yusuf_tb5cks adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Adana-Mersin arası otobanda çok kısa bir süre 265 gördüm,ve motor son limitinde değildi henüz. Tabiki şimdiki motorumla değil, 1993 Yamaha YZF 750 exup, motor bu;

üff baba bu cenazeler hala gidiyomu
    zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)

Motosikleti
    Aprilia RS 125 2010
    268... Honda Hornet ile NSR 125 r ile de 165 kmh
    :thumright

Motosikleti
    Motoran 2008-Kawaski 636-kanuni s250
    kawasaki 636 ile 299-babam gördü
    1-2006 Kawasaki zx6r
    2-2008 Motoran 100

Motosikleti
    yok ama olucak inşallah oda seneye
    suzuki gsx r1 ile ben arkada artçı olmama rağmen 260 gördük ama ben artık kafamı dik tutamıyodum yapışmıştım muratcığıma artık dursun diye dürtmekten parmağım acımıştı manyak herif ya delinin de delisi canım kankam benim onun gibi motor kullanan bir daha görmedim virajlara 250yle jet gibi girio valla hayranıyım onun belki size atıyorum gibi gelebilir ama istemeyen inanmayabilir

kings - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GT250R
    virajlara 250 ha kurp çapı kaçtı acaba 2 falanmı

Motosikleti
    Hyosung Gt 250 R
    Alıntı duygu06 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    suzuki gsx r1 ile ben arkada artçı olmama rağmen 260 gördük ama ben artık kafamı dik tutamıyodum yapışmıştım muratcığıma artık dursun diye dürtmekten parmağım acımıştı manyak herif ya delinin de delisi canım kankam benim onun gibi motor kullanan bir daha görmedim virajlara 250yle jet gibi girio valla hayranıyım onun belki size atıyorum gibi gelebilir ama istemeyen inanmayabilir
    ben inanmak istemiyorum ve inanmıyorum da

Motosikleti
    Hyosung GT250R
    birde o hızla viraja girrse yana yatması lazım ve iki kişi yani ne kadar ustada olsa o hızla motor kesin kayacaktır çünkü yolların yapımında verilen eğimin belli bi hız yapma ve kayması hesaplanır yani dever yapılır o hızı yani 250 yapabilmesi için virajlarda o yolun nascar arabalarının yarıştığı bir pist gibi olması lazım.

Motosikleti
    Hyosung Gt 250 R
    Alıntı kings adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    birde o hızla viraja girrse yana yatması lazım ve iki kişi yani ne kadar ustada olsa o hızla motor kesin kayacaktır çünkü yolların yapımında verilen eğimin belli bi hız yapma ve kayması hesaplanır yani dever yapılır o hızı yani 250 yapabilmesi için virajlarda o yolun nascar arabalarının yarıştığı bir pist gibi olması lazım.

Motosikleti
    Hyosung GT250R
    inşaat bölümü okuyorumda hep hesap ediyoruz oradan bilgiler karayolu dersi sayesinde herbişeyi hesapladık

Motosikleti
    viraja zaten tek kişi giriyor benle değil ii ookursan ben kendim gözümle gördüm yapamayanlarada diyecek bişiim yok ama o yapabiliyor

ibremde ne gördüğüm pek te önemli değil aslında da yine de 130 u biraz geçtim.şu anda o kadar gitmiyor.
    ama benim için önemli olan seriliktir.şehir içinde seni her vites değişiminde arkaya atmak istemesi çok güzel.insan deşarj oluyorgerginliklerin her viteste geride kalıyor.aklına takılan herşey.

Motosikleti
    dimi ama rüzgar sana sarılıyor sende ona bundan daha ötesi varmı

daha ötesi yok elbette.ama o rüzgar fırtınaya dönüşmesin isterim....

Motosikleti
    yok yahu o kadarda diiil fırtınaya yakalanmamak lazım

MaRaNtZz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600F
    Ben Caracal ile 120 gördüm rüzgar rahatsız etmese daha fazla giderdi...
    Saygılarımla...

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Alıntı kings adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bizim otobanda 280-290-300(göstergede gördüğümüz hızlar) gibi hızlarla yattığımız virajlar düz yol öyleyse.

O vakit hayat bir halüsinasyondan ibaret
    ekinler baş vermeden kör buzağı topallamazmış.::tartis::

Motosikleti
    lifan 100 a(satılık)
    mondi 150 hs ile 125 gördüm 2kişiydik
    lifan 100

deli_mavi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    velespit(Bianchi-Apache 941d)
    Alıntı duygu06 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    pardon bu virajlar hangi virajlarda 250 ile giriyosunuz 2 kisi hemde? ah bu arada ben 120 yada 140 dan sonra gormuyorum tirsiyom hem topu topu 170 yapan bi makina altta
    Ben Felegin Tekerine Comak Sokariiiiim
    Kirli Dunyadaki Kirlenmemis Duygular Adina...
    Listen To Your Heart/Roxette/19.10.1988

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)

Bu Konudaki Etiketler