cbr 125 r ın ibresi 200 acaba 200 e yapabiliyormu modifiyesiz fabrika ayarlarında olcak ama. birde sorum olcak mesela cbr 125 r alsam sıfır onu ilk 500km 50 yi geçemiyecekmiyim öle bişeyler varmış rolenti falanmı ne varmış doğrumu.
cbr 125 r ın ibresi 200 acaba 200 e yapabiliyormu modifiyesiz fabrika ayarlarında olcak ama. birde sorum olcak mesela cbr 125 r alsam sıfır onu ilk 500km 50 yi geçemiyecekmiyim öle bişeyler varmış rolenti falanmı ne varmış doğrumu.
dostum cbr ile ilgili aklındaki tüm soruları
http://www.motosiklet.net/forum/moto...-cbr-125r.html
buraya sorabilirsin
şimdi cevabına geleyim cbr 200ü imkansız modifiyeli bile imkansız 2 zamanlı olsa okey derim ama 4 zamanlı imkansız orjinal haliyle 130-150 arası değişiyo
kendini bişey zannedenlere uyuz oluyorum:
bilmiyorlar ki bugun bana yarın sana
saol kardeşim ama verdiğin linkte 670 sayfa var :D birde iki zaman lı demişsin 4 zamanlı motorun iki zamanlı motora göre performası daha fazla değilmi.
hayır dostum tam tersi 2 zamanlı motor daha performanslıdır
gelelim verdiğim linke ister o kadar sayfayı oku istersen kafana takılanı sor cevabını en kısa zamanda alırsın
çok çok zor hele orjinal kuru cbr 125'le imkansız ama modifiyeli belki derim
ya kardeşim sen kaç yaptın çok merak ettim yani motor kaliteli ve o motorun ben 160 yapacağını düşünüyorum adamlar 200 ibresini niye kosunlar adamlar, kullanıcıdan fark etmesin.
ben en fazla 140 yaptım hafifi yokuş aşağı onuda ha verdiğim linkteki topikte 155 gören var daha doğrusu öle diyor ama ne kadar inandırıcı bilmem
yokuş aşağı 80km/h =)) düz yolda 74 falan=)) yahu 2.4bg motordan ne bekliyosunuz ki hayret ya üstüme gelmeyin tamam mı ?!?!! ama söz veriyorum modifiye yapınca 100 yapıcam
ooops!
KASK TAKMIYORSAN,KORUYACAK BİRŞEYİN YOK DEMEKTİR....
..:: 35 EA 5130 ::..
CBR600RR 150km/h (Rodaj..)
cygnus ile 100 gördüm çok zorlamadım (rampa aşağı ) yüz yolda 85 gördüm yine fazla basmadım .
Rodajı yeni bitirdiğim için (22 eylül 2008 = 1200 km) anca bu kadar deneyebildim. Havalarda soğudu. Motor soğuk havada deli çalışıyor ama biz buz tutuyoruz
Cygnus Rs | CBF150 | RRaptor | CBF150 | GT250 |...
cbr600f 80 km/h
Regal Raptor ile düzde en fazla 120 motordan indiğimde her tarafım aynı böyle titriyordu
bu ilk ve son oldu
Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...
sizde cesaret yok olum motor seven adam ölümden korkmaz
kings ;
Diyecek kelime söz bulamıyorum..
yamaha 125 ybre 125 km hız yokuş aşağı
yokuş aşşa bisikletimle 80kmde indiğimi hatrlarım ..
geçen sene scooterle ise düz yolda 70 kmyi geçmedim .. (honda active)
[B] 34 EA 6?3?[/B]
skygo 250 chopperla 140 km gördüm ama bi daha görürmüyüm bilmem
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)