aynı şey işte neresi yanlış araba km. si daha az gösteriyor demiş
aynı şey işte neresi yanlış araba km. si daha az gösteriyor demiş
gereksiz bir muabbet bence, tamamını da okuyamadım, ama madem sorulmus, ninja250 ile 180-185 arasını gördüm.
[MT-BerkaY] - 2008 Ninja 250R - bikepics.com/members/croner_berkay
Eğer yazıyı okuduysanız görürsünüz ki aslında,
"Araba Km'si" ya da
"Motosiklet km'si" diye bir şey YOKTUR.
Sadece daha fazla hatalı (çok) gösteren ya da daha az hatalı gösteren kilometre saatleri vardır.
Böyle sanki çeşit çeşit km var gibi bir yanlış anlayış var.
Küllüm yalandır.
zx10-r
motor daha yeni bence o kadar zorlama giderken sakatlık çıkmasın ayrıca sende ehliyet yoktu sanırsam motor yeniydi allah kazadan beladan korusun
:bestmt:
kymco people 200s tek kişi 135 yokuş aşşağı 140+ gördüm ama çok az bir süre çünkü yokuşsonu viraj gözümü korkuttu. iki kişi ahlıyo vahlıyo 120 yapıyo meret almanya-bottrop da abimin arabası 1988 model porsche targayla 260-265 arası yaptım bidahada o arabayı süremedim abimdende bildiğiniz dayak yedim
Kymco Kymco Partizani
abicim ben jawa 250cc ile 120km yaptım ama hız dişlisi ile dahada gidecek ama ben basamadım
yamaha x650 dragstar susurlukta 145 gördüm otobana daha çıkmak nasip olmadı ama otobanda 165 görenler olmuş
Bekliyorum; öyle bir havada gel ki vazgeçmek mümkün olmasın
Kazasız Sürüşler Dilekle Olmaz Eğitimle Olur
ben soylemem
100 kh var bende ibreye göre 120 km/h gördü.İbrenin yalancısıyım inanmıyorum gerçi ben 100ccnin 120 yapacagına
[B]MOTOR[/B]
[B] 96[/B]
Hareket halinde çekmiş arkadaş resimi biraz incelersen anlarsın
[B]MOTOR[/B]
[B] 96[/B]
racer 200 ile 125 gördüm malasef ne yaparsam yapayım daha fazla gitmiyor.
cbf 250 ile 160 kmh yaptım ibre sona dayandı bayır aşağı
DÖNERSEN ISLIKÇAL. ....Huzur islamda,sen nerdesin
ben GT250R ile 176km/h.
HONDA;hayat onda...İ.V.İ.B.İ
DRİFT RELİGİON
HYOSUNG GV250 AQUILA CHOPPER/CRUISER
düz yol... 9500 DEVİR 130KM/h... 10500-11000 devir aras. 145 KM/H maksimum ulaştığım hızdır. Vibrasyon denen bişey yok fotodanda anlaşıacağı gibi....
[COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]
[IMG] http://www.allstategarage.com[/IMG]
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)