Benim Bildiğim Ybr 100 ü Geçmiyormuş Ama Kullanan Birine Sormak Lazım,ben Windy I Almadan Kullananlar 140 Yapıyor Dedi 120 Yi Ancak Görüyor,aynen Cbr Yi Aldığım Adam 280 290 ı Gördüm Dedi Ben Daha Hiç Göremedim,millet Biraz Abartıyor Sanırım
Benim Bildiğim Ybr 100 ü Geçmiyormuş Ama Kullanan Birine Sormak Lazım,ben Windy I Almadan Kullananlar 140 Yapıyor Dedi 120 Yi Ancak Görüyor,aynen Cbr Yi Aldığım Adam 280 290 ı Gördüm Dedi Ben Daha Hiç Göremedim,millet Biraz Abartıyor Sanırım
Arkadaşlar yapmayın Allah aşkına ya bizim tigrina 120 görüyor
Güldürmeyin beni. İnanmayanlar www.youtube.com burdan ybr 125 diye aratıp net bi videosunu izliyebilirler.
YOK ŞİMDİ DUR TİGRİNA 120 YAPIYOR DOĞRU,KANUNİ BAYİSİ OLDUĞUM İÇİN TORPİL GEÇİYORUM
AMA ARKADAŞ HAKLI ARABA KM. Sİ İLE MOTOSİKLETİNKİ FARKLI,GS 500 LE BEN 90 LA GİDERKEN KANUNİ BRETON (ARKADAŞIN MOTORU) YANIMDA KAFA KAFAYA GİDİYORUZ 104 KM Yİ GÖSTERİYORDU,SANIRIM TEKER FARKI FALANDA ETKİLİYOR
Ben adresi verdim girin youtubeye bakın. Kanıtı isbatı orda. 140 gören ybr de var bak onuda izle
ben 84 gibi bişey gördüm.. :D güzel bi arora marka scooter ımla :D:D
[COLOR="SeaGreen"]still life.. [/COLOR]
[QUOTE=Ezqi;1248133]Bu doğal
Bütün motosikletlerin genelinde olan şeyler
ben motor tamircisi olarak görüşüm yokuş aşagı hariç orjinal bi ybr taş çatlasın 120 hemide tek kişi hele bide iki kişi yapmışsınız o ybr yi bi görmek lazım.. youtubda var diosunuz. adamlar ne kadar modifiye yapıyorlar bilemezsiniz.. ne ayarları var onların anlat anlat bitmezz..
Tabiki Modifiyelidir Yoksa Imkansız
İbre bozuk arkadaşın arabası baktım 130 km
"Motosiklet Özgürlüktür."
windy s en son 120 yapıyor daha fazlası yalan
hala anlatamıyorum galiba biz burada bir motorun orjinal fabrika çıkışı yapacagı hızı tartişıyoruz sanırım.. işin içine modifiye girerse işler çok karışır. mekanikten anlamayanlarlada modifiye olayı tartışılmazz..
bizmi aç kalmışızzz yapma lütfen ybr 120 gösteriyorken ben mobilette yanında vızz die geçiorum o zaman benim motor 140 rahat yapıo bumu yani olay..
Ben sana modifiyeli dedimmide tartışma açıyosun kendi kendine ?
Modifiyeden birazcık dahi anlamıyo olsaydık kayıt bile olmazdık foruma
ezgi hanım motorun markası önemli değildir,anlamadığınız şey bu motor yapısı ile ilgili bir durum bu yamaha çin japon taiwan olması hiç önemli değil,ben kendi gözümle gördüm mobilete 140 yaptıran var ama biz orjinallerinden bahsediyoruz
Ya ben kendim gözümle 130 gördüm. Kimse inanmak zorunda değil. Hiç bir modifiye yok. Bende gördüm İzmirde puff ları toplayıp otobanda yarışanları. Ama benim 130 gördüğüm motorda modifiye yok. Kolay gelsin daha fazla uğraşamıycam. Siz inanmak istediğinize inanın
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)