bende mz etz 301 var o kadar dengesiz ki 150 den fazla basamadım çünkü ön teker havalanmaya başlamıştı...motor çok ii gidiyo ama müthiş denge problemi var...
bende mz etz 301 var o kadar dengesiz ki 150 den fazla basamadım çünkü ön teker havalanmaya başlamıştı...motor çok ii gidiyo ama müthiş denge problemi var...
bisikletimle en fazla 39 yaptim onuda yanimda giden gt650r ile bi abi vardi o dedi
..::cavit::..
aehauehuae
geçen bi yokuşta 63 gördüm bisikletle
facebook.com/kaskafa
cbx250 bugün fsm koprüsü 130 gördüm...
HaYaT 3 ŞeYdeN ibaRetTir..DüN,BugÜn,yArıN..Dün maZidE kaLdı,yarın kaRanLık,GüN BugüN dür... GöNLüNcE DiLeDiĞiN Gİbİ YaŞa....
bende peugeot 103 var onla beni daha hiçbir mondial geçemedi ama ibre olmadığı için hız belirsiz
yuan 150 hayranıyımmmmmmmm
ben tam olarak 11o gördüm
Ben ninja ile otomanda 350 görüdüm az demeyin benim hız göstersesi mil ondan öle saka saka ; Bide böle racingciler var bi atıyo bi atıyo usturuplu atsa inanacaz...
:cat: Kendi Kader Taininde Her İnsan Bir Kumarbaz :cat:
:bounce: [COLOR="Red"]DRFİRARİ:[/COLOR][COLOR="DarkGreen"]SINAVA KALEMSİZ GİREN COCUK[/COLOR]
valla uçak kalkarken kadrana bakmayı unuttum kusura bakmayınvardır heralde bi 350 400
Honda Cbr 125 R ıle 120 Gordum Oda Yol Bıttı Ondan
yeni rekorum 140 cbr'la
kendini bişey zannedenlere uyuz oluyorum:
bilmiyorlar ki bugun bana yarın sana
bügün okulun ordan geçiyordum 30 km yazan bir tabela vardı onu gördüm
Sen Vodafon Gibi Anı Yaşarken Seni Turkcell Gibi Heryerde Çekemem...
waLLa kendi kendine motor düz yoLda 100 ü buLuyo sonra uzunsa yoL 120 ye qeLio sonra dua da etsen yukarı gitmio :D
ilk aldığımda motorumu abimle 80 ini gördüktek başıma 95 100 arası gidip geldi ibre ama acısını şimdi çekiyorum rodaj felan hiç bişiy yapmadım allah ne verdiyse dedim :D şimdi 70 üzerine çıkmıyo
Azraille yarıs bakalım kim daha hızlı (deneyin muhtesem birsey oluyo)
Ben rodajda fazla basmadım, 750 km'de 100 görüyor rampa aşağı.(yarım gaz) 2 kişi (ki ben kalıplıyım) 75 ile rampa çıktık tam gaz.
Cygnus Rs | CBF150 | RRaptor | CBF150 | GT250 |...
bisikletle 50 km geçtim otobandaa
50 cc motorumla 75 km hız yapabildim en fazla ama düz yolda rahat 70 yaparım
300KM/S ve üstünde sürat yeteneği olan araçlar artık digital ve elektronik göstergelerle donatılıyor!korkma tel kopacak diye basss basabildiğin kadar
DL nin resmi verileri 185km/s diyor fakat biraz daha ötesine 400kg iken çıktım (hata ama denedim işte)
1981 model Porsche Carrera motoru ile donatılmış modifiye VW Käfer ile 245km/s daha gideri vardı ama cesaret buraya kadar yetti.
Birşey olmaaz herkes hız yapıyor gördüğün gibi...az ya da uz ama hız
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)