131-132 fln yaptım galiba.
daha da yapmaya gönlüm el vermedi daha borcunu ödüyorum
131-132 fln yaptım galiba.
daha da yapmaya gönlüm el vermedi daha borcunu ödüyorum
290 km hıza çıktım kask 240dan sonra burnuma yapıştı resmen
Ben 145 i gördüm...
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
Otobanda En 500 le 160 km ( kısa bir süreliğine) hız iyi bir şey değil!
Yollarda Motorcunun Motorcudan başka Dostu Yok!
Az daha modifiye yapsan biraz hızlanır belki
Selam...
ʞoʎ ʎǝşıq uǝpıƃ sɹǝʇ ɯıʎıʎı uǝq
yok benim kol da pert oldu 1 hafta şişik kaldı
kimseye önermiyorum o ilk kamyon tutuşumdu bi daha yanına bile yaklaşamadım
arkadan bi kamyon daha geliyodu tekerini gördüm yuvarlandım da adam zaten basmıştı frene yanımda bir abim daha vardı o profesyonel bisikletçi 250km ye benim bacaklar dayanmadı ondan tutundum kamyona
facebook.com/kaskafa
Kondüsyonu sağlam bi sürücü görmüştüm tesadüfen...
Demek sende onlardansın memnun oldum..Önceki arkadaşla tanışma şansım olmamıştı.. Kapatmış gidiyordu
Az daha geçmiş olsun demeyi unutuyordum... Geçmiş olsuuun..
ʞoʎ ʎǝşıq uǝpıƃ sɹǝʇ ɯıʎıʎı uǝq
Sevgili arkadaşlar;
Yok ben bu hıza çıktım, yok öteki şu hıza çıktı cinsinden mesajları marka ve modeli ne olursa olsun motosiklet sürücülerine kullandıkları makinaların limitleri üzerinde ve tamamı ile risk alarak deneme yapmaya teşfik ettikeri ve bu teşfik sonucunda kendi hayatları kadar trafikteki diğer sürücüleri ve yayaları da tehlikeye attıkları için kınıyorum.
Bu tür konular motosikletler için özel tasarlanmış yarış pistlerinde açılması gerekilen muhabbetler olarak kalmalı.
MT yönetiminin bu tür başlıklara müdahele etmeyişini de anlamıyorum.
Kimse kusura bakmasın.
Honda Today 50 • Honda Beat 100 • Yamaha YBR 125 • Kawasaki ER5 • Yamaha Fazer FZ6 • V-Four Racing 800 ABS
şehir içinde:50 km
şehir dısında:70 km
otobanda:80 km
kurallara uymak lazım . . .
Yeni aldığım cbr ile 110 u gecemezken hafif eğime rastladım ve 130 u gördüüm bugün Ve üstelik ; önde 100 arkada 130 LUK lastik olmasına rağmen
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
emanet motorla 80-90 gördüm yauwf, ne dionuz siz
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)