piaggio x9 ile en fazla 135 falan gördüm
piaggio x9 ile en fazla 135 falan gördüm
eski motorum 636 ninja ile 265km sürati 5'inci vites ile gördüm.altıncı vitesi unutmuşum eğer unutmasam 300km görürdüm herhalde
bir zamanlar benimde bir dl 1000'im vardı:salut:
cbr 125 --130 +25 karakter gordum
gv250 yle 145km/h gelebildim
[COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]
[IMG] http://www.allstategarage.com[/IMG]
600 m/ph ...
3. vitesle 202 yi gördüm yanlış hatırlamıyosam daha fazla yapacaktım ama yol yoktu
pazar günü 170 gördüm daha 4 viteste.yani daha basmadım
basmadım şöyleki ER5 6 vites
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
abimi java ogarla 120 yi gordum
kendini bişey zannedenlere uyuz oluyorum:
bilmiyorlar ki bugun bana yarın sana
full yatarak otobanda yokuş aşağı 115 dedim
Dalından Kopan Yaprağın Akibetini Rüzgar Tayin Eder
olup olacağı kendi motorumda 100 gördüm onu da artçıydım kendi motorumda bıktım motor kullanmaktan arkadaşa verdim o gördü sonra öğrendikki gösterge arızalıymış 118 km ile radara girince ya dedim radar bozuk ya da bizim gösterge çünkü 90 a bile değmemişti
hayatta ya tozu dumana katarsın ya da tozu dumanı yutarsın...
Honda CBX 250 ile 80-85 arası ilk kullandığımda
★★★HONDA★★★
★★★Hayat Onda★★★
I have a dreams. Those dreams are tied to a horse that will never tire...
Hafif eğimli yolda 2 kişi 135 i gördüm
Eğer Hayattan Sıkıldıysanız Bir Motor Alın Artık O Sizden Sıkılsın.
750 cc motorumla bile 120 geçersem hep önüme cenaze arabası geliyor . Napıyorsunuz siz allaseverseniz arkadaşlar
bu arada bende kendi motorumda 130' u gördüm titan 125 cg es. konyadaki motorumda bws. 100' de 110u gördüm. Ama otomobil üzerine konuşursak; mesleğim motor performans tuning body kitt ses görüntü sistemleri. dolayısıyla ototmobilde gerek mecburi gerek keyf için çok hız denemesi yaptım. KURTKÖY AUTODROM' DA 320 KM 67 MODEL FORD MUSTANG İLE 305 KM/H GÖRDÜM. KONYA'da memlekette dayımın arabasıyla SEYDİŞEHİR YOLUNDA 220 KM/H GÖRDÜM. PATRONUN MERSO S500 İLE KAVACIKTAN GELİRKEN TEMDE 260 İBREYİ SONLADIM. FOTOĞRAFLARI BİLE VAR
MİLLET BU YBR DE 145 GÖREN VATANDAŞ HİÇ MERAK EDİPTE İBREYE ADAM AKILLI BAKMIŞMI Bİ. ULAN ARKADAŞ YBR NİN KM SKALASINDA ZATEN 140 KM/H GÖSTERİYOR. 145 İ NASIL GÖRDÜN 45 OLMASIN
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)