Yamaha Rx135'le 165 tek kısı dahada gaza basınca kafa sallıyordu bassam gıderdı bu arada ruzgar falan yoktu yol duzdu arıca 85 kıloyum
Yamaha Rx135'le 165 tek kısı dahada gaza basınca kafa sallıyordu bassam gıderdı bu arada ruzgar falan yoktu yol duzdu arıca 85 kıloyum
beatla en fazla 85 gördüm yawwww:(
görüceğimi gördüm................
honda cgl 125 ile 140 ı gördüm ama galiba yaza piston değiştirmek gerekecek gibi geliyor
slm arkadaslar bende mondıal 110ft var 120 ıbre var 120 gordu kadran ama motor krank kırdı olan bana oldu yawww
zx6...280km....gordum...bır cok kez...
100 kh farklı dişli var. yokuş aşağı bir kere 100 gördüm. motora göre çoktu.
motorla en fazla 50 gördüm =) sadece 1 tur atmıştım
arabayla da 185 gördüm daha fazla gitmedi
dünyada her erkeğe 4 kadın düşüyor. benim hakkımı her kim yiyosa haram zıkkım olsun elinde patlasın
ben scoo1 de 130 kanunı tıger da 160 gordum
ALLAH YÜRÜ YA KULUM DEDİ MOTORUMU SATTIM :salut::queen::flower::sunny:::unsure::::whip::::146::
yazılanları gördükçe bir çok arkadaşta turbo version motorlar olduğunu düşünmekten kendimi alamıyorum
arkadaşlar kimse kimsenin yaptığı sürati yapmak zorunda değil...
zira bu tip topikler bazı arkadaşlarımızı onun motoru benimkiyle aynı ben niye o kadar hız yapamadım düşüncesiyle ilk fırsatta hız denemesi yapmaya itecektir...
aman dikkat en güzel hız en güvenli gittiğinizi hissettiğiniz hızdır...
sj 150-23 ----------------135km dijital
kavacık yolunda 110 gördüm ama arkamı görmüyodum :D ( sl 150 çünkü)
indikten sonra da oram buram uyuşmuştu zaten.
ben daha dun arabayla 260 ı devirdim...
www.youtube.com/watch?v=KNYdEn9pSGc
motorla da 299 +, yalan diyen olursa kucaga alir gezdiririz
Bazı arkadaslar biseyi anlamamis hala, teknoloji bu kadar gelismisken, ve 1. viteste bile 150 km hizlara cıkılabılıyorken, hala daha 300 yapamassin muhabbetleri var ya, iste onu anlamıyom....
bu hızlara cıkılır onemli olanda bu hızlara cıkmak degil zaten, o hızlarda durman gerektigin de yapabileceklerin...
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
Doğru düzgün bi müzik dinlesen 300 yapabilirmişsin.
Sen dönüş diye yazınca, geçen yıl ki MotoGp aklıma geldi.
Biz burdan 11 motor yola çıktık.
Yolda acaip bir yağmura yakalandık.
Bir kasabada kahve molası verdiğimizde gurup lideri arkadaş son derece ciddi bir tavırla bizlere şu konuşmayı yaptı.
"Arkadaşlar, yağmuru görüyorsunuz. Daha da şiddeti artacakmış. Yolun bundan sonrasını yavaş gideceğiz. 250 yi geçen olursa, yemin ediyorum dönüşü yalnız yapar."
Yavaş kavramına dikkat.
Biz de yalnız dönmemek için yavaş gitmiştik.
sizin muhabbet de guzel olmus... peki dönüş nereye eve dönüş mü yoksa öbür tarafa mi?
muzik zevkim bayagi degisti bu aralar.. ama simdi İzmirdeyim toparlarim kendimi
isvicreye gittigim zamani biliyosun... o zaman da video yapmistim, dogum gunumdü, atlari inekleri herseyi cektim, kadrani da, yolu da, sollamalari da... ama sonra baktim ki ''cılgın dj ozkan' ın bana verdigi cdsinde ibo nun rap versiyonu caliyo, videoyu gosterdigim arkadaslar diyo, tamam artik almanci oldun sen diye
aslinda kucuk emrah, ceylan yada ferdi dinlesem uzun yollarin altını ustune getiririm
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
YBR 125 le 120-125 km arasıydı salcano'nun ibre calısmıyor ama 140 km hıza yakın sanırım.Balıkesir'den gelirken basmıştım.hemde 2 kişi
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)