uzun yolla gıdıyordum 2 kısıydık basalım dedık ibre 140 dedi sonra ALLAHA emnatesin dedı kayıs koptu :D
Msn' yi açtım.
.
murat6363@hotmail.com
İmza mı; yok anam taklit ediliyor... Parmak basıyorum artık..
ŞEYTAN TÜYÜNÜ BENDE UNUTMUŞ.
x8 200 ile avcılar cıkısından sonraki haramidereye donmeden onceki (horozların onu) rampa asagı 140 km
BMW M5 (E60 kasa) 340 görmese de 310 görüyor bizzat içindeydim arabanın.Kullanan abimiz 320 gördüm diyor.
Ayrıca yol konusunu abartmayalım bu hız için gereken mesafe 2 şehir arası değil.
Yol bulmak sorun değil 300+ giden araç bulmak zor,onu görücek olan Yusuf u tanıyanı bulmak zor.
Esir iken mümkün müdür ibadet,yatıp kalkıp Atatürk'e dua et..Senin gibi dürzülerin yüzünden,dininden de soğuyacak bu millet.İşgaldeki hali sakın unutma,Atatürk'e dil uzatma sebepsiz.sen anandan yine çıkardın ama,baban kimdi bilemezdin .erefsiz.
wallla arkadaşlar bnm ibre falan bilmiom TmSf Bize 2.cilik verdi drag'ta artıq ibreyide sizz belirleyin http://www.youtube.com/watch?v=9o9zEjf2YzY
-C¤- Tuяki§h - ЯoMεO -C¤-
[MT]Eskişehir Ben GeLdimmm aranıza kabul ediomusunuz bni...
240 km yi gördüm bukadar
aşkolsun abi sendeki motor aşkına bakılırsa kimbilir bizim gibi kaç genci cebinden çıkarırsın
evet benim gördüğüm şehiriçinde yolun ve trafiğin durumuna göre tahminen 40-60 km gidiyorsunuz
büyük veya küçük önemli değil motor motordur inşallah yakında bende geçerim yimpaşın oradan
ben arabayla vosvos golf ile 230km gördüm -o da ibre- motosiklette, kanuni caracal ile 120km.
motogünlüğüm: youtube.com/c/Bereñârı
jawa!yla 115........sesinden ürktüm garip sesler geldi şanzımandan
bide benim bisan la 105 gördüm....garibim ağladı resmen....:s
perşembe aldım motorumu suzuki gsx 750 depoya getirirken sürme şansım oldu 10 km yerlerde kar vardı batıkent-balgat eskişehir yoluna cıktıgımda gazı actım bıraz 130 dedi ikinci sürüşüm 200 den asagı basmam yerler buzlu ve karlı kayıp durdu gelene kadar
ESKİ MOTORLARIM;
YAMAHA YBR 125- 125 KM/S (DİP GAZ YOKUŞ AŞAĞI)
HYO GT 250R - 157 KM/S (DENGESİZ Bİ ALET RÜZGARDAN ÇOK ETKİLENİYOR)
KAWASAKI ER-5 - 195 KM/S (DAHA GİDERDİ ÖN CAM YOK,TUTUNAMADIM)
YENİ MOTORUM;
CBR 600F - 170 YENİ ALDIM HAVA ÇOK SOĞUKTU .ÖTÜM DONDU :p
FARIN DA AÇIK OLSUN YOLUNDA...
120 +25 karakter
carpe diem
Dr 800 ile 170 jinlun ile 130 iki kişi
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
geçenlerde buraya yazmıştım ama sanırım silinmiş hatta bi ara ayar oldum inadınamı sildiler die yazmıyodum konuyu tekrar güncel görünce takılıyım dedim
genelde her makinanın limitini görürüm hatta limit üstünüde denerim ama bu biraz daha masraflı oluyo bazen.. en son gördüğüm hız yıl 2000 ZX6 2,90 ve o günden sonra 125cc yukarısı binmedim sebebi hız değil sanırım yaptığım kaza olsa gerek...
RUHUN BEDENİNDE, LASTİĞİNDE JANTININ ÜZERİNDE KALSIN......
Kymco Venox 250 cc ile 150 Km/H gördüm. Belki daha da giderdi ama korktum.
::melek02:[B][COLOR="DarkRed"]KARGALAR SÜRÜ HALİNDE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR...[/COLOR][/B]::melek02:
280 gormustum ben bir zamanlarrr
[COLOR="DarkOrange"][B]L a T i F[/B][/COLOR] :bounce:
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)