honda cbr600f-220
cagiva raptor650 195
honda cıbır 150
Kullanıpta yaptığım hızlar ama 200den sorası baya bir adrenalin salgılatıyor vücut...
honda cbr600f-220
cagiva raptor650 195
honda cıbır 150
Kullanıpta yaptığım hızlar ama 200den sorası baya bir adrenalin salgılatıyor vücut...
AKIN FİDAN
Ben de ibremizde en fazla 277yi görüyodum, rüzgardan gözlerim yaşardı kapatmak zorunda kaldım, sanırsam ben kapattıktan sonra şöfer basmaya devam etti, gerisini hatırlamıyorum
Size yapılmasını istemediğiniz şeyi başkalarına yapın...çok zevkli oluyor :P
.
Delükanlu mu..
Kim....
300 mü..
Ne zaman..
Ben mi..
Yok babam ben demedim diyende gitmiş..
Gelince bende gelirim senin yanına.Hep beraber gideriz kadıya..
İngilizce örtmenim bunun İngilizce adı yok mu..Ya varsa..
Ne yapak paşam..Ölümlü dünya..
İmza mı; yok anam taklit ediliyor... Parmak basıyorum artık..
ŞEYTAN TÜYÜNÜ BENDE UNUTMUŞ.
120 ibre var 110 u biraz geçtim ama net bakmadım
ooo hocam nerelerdesiniz özledik sizi radar tespit cihazı zaten kullanımı yasak olan bir cihaz ama dört tekerde bizim gibi araba kullananlar sıklıkla kullanırlar. ha bunu polisin bulabileceği bir cihaz bildiğim kadarıyla yok yada kullanan hiç kimseninkini bulamadılar. bu ufak bir cihaz çakmağa takarsın radar sinyali yakalayınca uyarı verir yani radarı geçip çevirmeye girmeden bunu rahatlıkla söküp saklarsın poliste zaten radar yapacağı yerde belirli km sınırları içerisinde tabela koymak zorundadır heralde tabelayı gördü yavaşladı der pek üstüne düşmez ama cezası çok ağır yakalanırsan. en ideli kurallara uygun gtmek
[B][I][U][COLOR="Blue"]Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler ve meczuplar memleketi olamaz…" [/COLOR][/U][/I][/B]
[B][U][COLOR="Red"]MUSTAFA KEMAL ATATÜRK[/COLOR][/U][/B]
kanuni elite 100 le yani arkadasların degimiyle benim sumuqlu bocekle en son tek kisi 125 i gordumm daha motor yeni yeni acılıyo hedefim 140 ı bulup cbr 125 e tekerlerimi opturmek cift kisiylede 100 ü biraz gectik ama arkamdaki lahımdan cıkmıs balina gibiydi arka tekerin jantı yere degecekti nerdeyse
200-220-240-260 gidiyodum baktım yol bitti ,daha yarım gazdaydık makinayı zorluyamadık bir daha ki sefere
en son mopede glardoni silindirle rampa yukaru 165 yaptımm...tabi motora yattım
bide bundan önce yamaha rx 135 lede 152 yi gördüm ama korktum rx ten
bende mondial 151 rs ile 125 kanuni 200 racer ile 145 rampa aşağı gördüm bizde yalan yok hilafta yok
Çok ayıp etmişsin paşam..
İnşallah koruma felan diye bişeyler var (insan hayatını koruma adına yapılan malzemeler..) bunları kullanıyorsındur..
Kötü örnek olmak herzaman insana eksi puan olarak döner.Bunu bilesin..
Şimdi hoşgelmişsin paşam.Keşke kendini tanıtan bi topic açsaydın da ordan da HOŞGELDİN desek.Ne dersin..
''Bu nasıl karşılama yaw''..deme .Hiç düşünme.
Önce dövüşek.Sonra sarılak kardeş gibi..
Sitedeki kardeşler arasında kızmaca darılmaca yoktur..
İstersen bi gezin bak siteye..Herkez kardeş..
İmza mı; yok anam taklit ediliyor... Parmak basıyorum artık..
ŞEYTAN TÜYÜNÜ BENDE UNUTMUŞ.
gv 250 ile en son 145 i gordüm ama ruzgar cok rahatsız edici oluyo bu tür motorlarla en ideali uzun yolda 100-110 bence
(eski nickim engineer23)
Radar tespit cihazını tespit eden cihazları tespit eden cihazı tespit eden bir şey bulmanın vakti gelmiştir...bambu adlı üyeden alıntı
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)