yaw herkes bişe yazmış bide ben yazayım yaw valla çok zorlamamam rağmen bi kere iniş aşağı 95 gördüm görüp göreceğim de o olduama her yolda 90 diyor 100 demiyor ne motormuş anlamadım gitti
yaw herkes bişe yazmış bide ben yazayım yaw valla çok zorlamamam rağmen bi kere iniş aşağı 95 gördüm görüp göreceğim de o olduama her yolda 90 diyor 100 demiyor ne motormuş anlamadım gitti
hayatta ya tozu dumana katarsın ya da tozu dumanı yutarsın...
140
250cc maxi scooter
çok fazla sürat 120 iyidir
Çok kötüsün...Ben Bilal AZİZ..
İmza mı; yok anam taklit ediliyor... Parmak basıyorum artık..
ŞEYTAN TÜYÜNÜ BENDE UNUTMUŞ.
caracalla 125 gordum bence ıyı 200 luk cruıser ıcın
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
Niyahat herkez bıtırdıgıne gore en son kucuk olarak bana geldı...
Hyundai getz 2007 1.5 CRDİ =180
Skoda Octavia 1.6 GLİ= 210
Tofas şahin 93 1.6 lpg = 150
Bianci 125cc = 95
Genc oldugumuz ıcın bıraz hız tutkusuyuz onun ıcın sımdılık bu kadar ılerde allah belırtcek ))
ben sürerken benim 100 cc lik kawaskiyle(mobillet) 120 falan gördüm
Ama ben racing hasssssstası olduğum için (honda cbr 900 cc) ye binmiştim 265 falan gördük .......
max. 155 km/h...................hyosung gt250 comet
yamaha tdm :196
meşhur torba kavşağında tdm 900 ile 196 km gördüm sonra aklıma Barış AKARSU geldi ve yavaşladım,bide motor devlet malı olduğu için tırstım..
[B][COLOR="Red"]MEYDANLARDA GÜMBÜR GÜMBÜR KAVGALAR DÖNER DURUR,OLMUŞUM ÜÇ BEŞ PUŞTUN KATİLİ[/COLOR][/B]
burgmanla 150 görmüştüm,eski hondayla(civic) 4 vites 200km/h ....
şimdi mondial var:d katış kasnaklarla oynadım:d yenisahra e-5 e cıkıp göztepeye inmeden 115 ragat görüyo:D ama lastiklerin yerden havalanandıgını sanıorum:D
valla daha açılmamşı YBR motorumla geçende çok zorladım 110 yaptım ama 6 saniye kadar o hızda kalıp tekrar yavaşladım...ama arkadaşlarımın dediği gibi fazla zorlarsam kesin silindiri ele alırım...
ayrıca arkadaşın subarusu ile impreza STI 2006; 220 yi geçecekken yavaşlamak zorunda kaldım çünkü yol bitmek üzereydi maşaallah frenleri mükemmelmiş ama arabanın.
ne diyim işte SUBARU IMPREZA STI TURBO
forumda cbr 125 lerin hızlarıyla ilgili yorum üzerine aksaray ortaköyden dönüşte rüzgarında arkamda kalması ve rampanın etkisiyle 2 kişi 125 dedi en son. ama gördüğüm en fazla hız racingde kawasaki zzr 1100 le 300 oldu..
[B][I][U][COLOR="Blue"]Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler ve meczuplar memleketi olamaz…" [/COLOR][/U][/I][/B]
[B][U][COLOR="Red"]MUSTAFA KEMAL ATATÜRK[/COLOR][/U][/B]
mersin antalya yapanlar bilir çünkü başka yol yok:D alanya çevre yolunda hal pazarı & can hastanesi kavşağından başlayıp lunapark & palm beach olduğu kavşakta biten ve artçı olduğum yolculukta hayabusa ile 270 gördük onu geçmedik zira kaskım olmadığı için sürücüyü çimdiklemeye çalıştım tam korumalı montu izin vermeri ama:D
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)