200cc naked china motosikletle 130km/h
650cc enduro ile 180 km/h
2.5 vectra ile 245 km/h
BMW M3 ile 270 km/h................hayatımın topspeedleri
“Bir memlekette; namuslular, namussuzlar kadar cesur olmadıkça, o memlekette kurtuluş yoktur”
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
bu kadar mı sıkıştınız paraya.. satayım bari motosikletimi, arabamıda biraz destek çıkayım size. gerçi bana servis yapacak çıkarmı aranızda bilmiyorum ama ben varım..
yeterki iki gün huzurla uyuyun.. (gördüğüm kadarıyla iki gün anca yetecek bu para ..ancak kredi kartı borcunun ilk taksitlerine yeter)
motosiklet ehliyeti 149,99 ytl :queen:
Şiii noluyo burda bakim ses yok uyuyan var..
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
İmza mı; yok anam taklit ediliyor... Parmak basıyorum artık..
ŞEYTAN TÜYÜNÜ BENDE UNUTMUŞ.
fazla ümitlenmeyin dedim ya ancak ilk bir kaç taksiti kapatır.. önemli olan ben vasıtasız kalınca beni kim taşır...
yakında tüm forum sakinleri motosikletlerini satarak maddi yardım ederse sitenin adınıda buldum ...
motosiklet.net değilde motosikletliydi.net
Pınarr gızım..Uzak durma gıızım..Baban burda . yırtıyo para para diye..Bi iki güzel laf söle...
[B]Aptalların anlayacağı gibi yaz, akıllı olan ilk cümlede ne dediğini zaten anlar [/B]:cat:
[B][COLOR="DarkRed"]Ben Derdimi Hangi Dağa
Yüreğimi Hangi Suya Diyemiyorum[/COLOR][/B]
Temmm.Şimdi ince hesap yap...Zaten topic sahabı ''of'' olmuş..Rahat rahat kafana göre hesapla..Bu akşam satalım pardon yarımsever amcayı sevaba koyalım..
Banavurma abim.Sen yaya kalmayı kafana takma..Tanıdık çok..Elimiz kolumuz uzuuun..
Memleket nirde abim..Bi araştırmaya dalak hemen..
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)