cygnus rs ile 113 gördüm ama motor yeter artık diye bağırdı resmen
cygnus rs ile 113 gördüm ama motor yeter artık diye bağırdı resmen
eğimli yolda 150 zc ile 100 km gördüm sonra motor yarım saat çalışmadı
yav o değil de, qralahmet01 diye bir arkadaş vardı 299 luk videosunu koyacaktı.vallahi merak ettim.hayatta mı acaba? konu gereksiz hortladı özür diliyorum ama gerçekten haber alan var mı arkadaştan?
Herhalde 299 dan sonra ışığı gördü arkadaş
Bu arada bende kawasaki er-5 ile 195 gördüm havalandım resmen
kanuni windys 125 ile 132 gördüm
110 gördük şükür.
DERSİMLİ :wiinkk:
90 dan yukarı cıkmadım daha beni bu hız tatmin ediyo daha fazlasına gerek yok :D
Düş peşindeysen Düş peşime
ARABAYLA 200 Ü GEÇTİM AMA BENİM CBR 156 KM HIZDA MOTOR FRENİ KOYUP 155 E İNDİRİYOR
Tavuk döner ben yolumdan dönmem Az çene, çok sürüş
bu ne ya şaka mı .. yoksa bizi mi deniyorlar... en güvenli sürüş en kısa mesafede durabilmektir.. takip mesafesidir.. en önemlisi kendi canını düşünmüyorsan karşıdaki insanı düşün onların ocağına kor düşürme.. çünkü senin canın kimseninkinden değerli değil trafikte bunları aklında bulundur
Jeti Geçtim
ben daha 3-4 kez motor sürdüm ondada 60 yapTım xD
yahu bizim dostlar neleri görmüşte haberimiz yokmuş bende güneşe çıktım, bitlis teki 5 minareyi gördüm
Sevgili MT Dostları Şuan çok şaşırdım sene 2007 ve bu konuyu ben açmıştım Ozaman ehliyetim felan yoktu babamda 2 zamanlı Coba vardı onu sürüyordum Ve bu hesabımın şifresini unuttuğum için şu an kullandığım hesabı açtım Sene 2012 konu şans eseri karşıma çıktı (adem80'e bu konuyu yeniden fortlattığı için teşekkürler) 1993 mesaj atılmış 100 sayfalık bir konu olmuş Ozamanlar hiç tahmin etmemiştim Neyse neden bunları yazdım bilmiyorum ama Saygılar içinde eser miktarda sevgi dahilinde
(1996) Coba 175 > (2007) Yuki YK250 > (2013) Hyosung GT250R > (2014) Yamaha XJ6 Diversion F > (2014) Yamaha YZF R1 > (2015) Mondial Drift 125 > (2016) Mondial Cup 100 > (2016) Mondial RX3İ EVO
250gtr 173 Görmüştüm Bogaz köprüsünde ogsden kaçarken polis peşime takılmasın dıye=)
Honda magna VF 750c ile 195 gördüm ayağım pegten itildiği için vites büyütemedim.
Raptor 250 ile (140 gösterge) en son kadranı çevirdiğini ve sağ sinyal led'ine takıldığını hatırlıyorum. Rampa aşağı da değildi gayet düzdü.. Havanın sıcaklığına vurdum ben de, aletin başına güneş geçmiş olmalıydı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)