arkadaşlar boss hoss hakkında ne düşünüyorsunuz...
arkadaşlar boss hoss hakkında ne düşünüyorsunuz...
ben chopper sevemem normalde ama bu biraz güzel görünüyor
facebook.com/kaskafa
Ne düşüne bilirimki..HAYALERİMİN Erişilmezi...
İmza mı; yok anam taklit ediliyor... Parmak basıyorum artık..
ŞEYTAN TÜYÜNÜ BENDE UNUTMUŞ.
Araba motoru resmen Gercekten cok kaslı bı makına kım bılır kac kg
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
Güzel Bişi Tam Babamın Istediği Gibi...
SATILIK XL 200 ( 05398171540 )
kanuni tiger gibi
iyi hoşta kullanışsız motor bune abi böyle dönmeye kalksan havaalanı gibi yerlazım tekerlekleri taksi tekeri gibi virajlarda bu motor nasıl yatırılacak?
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar. :bounce:
bununla ilgili bi başlık vardı diye düşünüyorum
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
türkiyede olsa alırdık :D
taksit denen birşey var. ödeyemeyene kadar binerdik hiç değilse :D
Hocam benzer başlıklar vardı evet ancak internette ararken başka bir yazı buldum, ne kadar güncel bilemiyorum ama istanbul'da olan boss hoss meraklıları bir araştırsa fena olmaz. Belki Türkiye'de de vardır ya da getirtilebiliyordur ?
Boss Hoss : Dünyanın en güçlü motosikleti. 8,200cc, 502Hp. Tabi ki F&B Ata-Car,da...
“Boss Hoss” motosikletler, Türkiye Distribütörü F&B Motor Ortaköy Showroom’unda motosiklet meraklılarının beğenisine sunulmaktadır...
2004 yılı ikinci yarısında Türkiye ile ilk kez buluşan “Boss Hoss” motosikletler Ortaköy Showroom’da sergilenmeye başlandı.
Boss Hoss Cycles, Inc. 1990 yılında, ticari uçak pilotu ve Aviation Airframe and Power (Havacılık Gövde ve Elektrik) fabrika teknisyeni olan Monte Warne tarafından Dyersburg, Tennessee Amerika’da evinin arka bahçesinde hobi işi olarak başladı. Geçen 14 yıl içinde 450 m2’lik imalathanede 1-ileri vitesli 2 tekerlekli (Bike) geleneksel motor üretiminden, 28,300 m2’lik alan üzerine kurulu bir tesiste 2-ileri 1-geri otomatik vitesli bike ve Trike üretimine kadar uzandı. Chevrolet V8 tipi motor kullanılan Boss Hoss motorsikletler, 8,200cc motor hacmine ve 502hp güce sahiptir.
Dünyanın en büyük ve güçlü motosikleti olma ünvanını taşıyan Boss Hoss F&B Ata-Car ile Ortaköy'de
Comfirmation Bias
çok abartılı ve şişman görünüyo
wowwwww
bunun vergisi adamı ipe götürür
Mondial MCT 250'ye benziyor
...Sergerdan...
bunlar zaten özel motorlar adamlar sürmek için yapmamışlar kişisel tatmin olmak için bence " hani derlerya yemede yanında yat misali "
ok gorunus tamamda nasıl vıraja gırıyo bu ayrıca 8500cc denıo adamın acagına ıncır agcı hıkayesı bu resmen benzının lıtresı 3ytl yı gecıo :D
bır kursun kaleme benzer hayat tek eksıgı sılgıdır
çok abartı bence gereğinden fazla
[COLOR="Red"][I]meğer gurbet dediğin mapuslukmuş güneşli avlularda yaşanırmış,öylesine,dönüşümde ne bulurum bilemem bildiğim döneceğim,,verilmiş sözüm edilmiş yeminim,,elbet birgün döneceğimm,,[I][/I][/I][/COLOR]
tamamen chopper çizgisinden uzak itici bana göre F-16 motoru koysaydı daha sıradışı olurdu
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)