Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Motor Kiralamak?

REKLAM ALANI
    deli mavili - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    motosiklet
    slm dostum bak gördğün gibi herkez kiralamana karşı artık anlamışındır yapman gerekeni senide yakın zamanda aramızda kendi motorunla görmek isteriz ...
    UÇURUMUN KENARINDA OLSAN BİLE SIRF HAYATA GICIKLIK OLSUN DİYE GÜLÜMSE

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Mondıal 150 Mcx
    ben hiç motosiklet kiralamadım hayatımda köyde dayımın peugeotunu(moped haa 106 206 307 sanmayın) kaçırırdım
    4 Teker Bedenimi 2 Teker Ruhumu Taşır...!:cat:

efet burada yanlış anlaşılan bir konu daha var kimse 5*15 diyemez 5 satlik kiralamada tabiki fiyatta ona göre düşer daha çok kiralarsan daha fazla düşer
    oto kiralarsınız bir günlük 75 ytldir bir hafta kiralayınca 60 ytlden verilir yani öle olunca senin bu 15 ytlden saat kiralayan adam günlük 50 ytlden fazla almamalı !! saatlik motor kiralanır paran kadar motor kiralıyorsun işte ötesi varmı :D
    Dream On Dream On Dream On
    Dream until your dream comes true

Motosikleti
    as t1
    Alıntı muratgergerli adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Okay abini dinle paşam..Yazık parana... İnan üzüldüm yaw..Uzak olmasan ''gel benim makinalardan biriyle arasıra gez'' diyecem ama hem uzak hemde ehliyetin yok be paşam..
    Sen en iyisi mi..Bu adamı bi dilekçeyle belediyeye şikayet et..Kaçak olarak yapıyor..
    Yazık.Alimallah bir sorun olsa sana sahip çıkmaya vakti olmaz kendine sahip çıkacak diye..AKILLI OL....
    murat abi benim motorum var zaten konuyu birdaha okusan ehliyetimide aldım b+a2
    Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar. :bounce:

istburak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ya arkadaşlar bende 600cc bi motor kiralamak istiyorum nasıl nerde kiralıyalım bi adres verin teşekkürler

Motosikleti
    asya 150 t 19 a
    ya arkadaslar konu o degil bu adam neyine guvenerek 16 yasinda birine kendi ustune olan bi motoru verebilio...mesela siz verirmisiniz birisine motorunuzu sonucta ne yaptigi belli diil o saatler icinde gitse birine carpsa yada gidip birinin arabasina carpsa biseyler olsa bu adam neyine guveniyoda motoru ole cocuklara motorunu verebilio????????????? ( ve bu arkadasin yasindan dolayi anlasma falanda yapamio )
    attractive_boy:bounce:

sedat_57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2000 ford
    bende motorumu kiralamaya karar verdim bu işte iyi para var evet arkadaşlar motor 2007 model ybr 125 saati 15 ytl benzini sizden kiralayacak arkadaşlarin A2 ehliyeti olmak zorundadir

15 tl ye motor kiralama

slm olm 15 tly motosiklet kiralama bedava hem motor alıpta naapcaksın vergizi var bakımı var birsürü masraf ben kirala derim hatta banada ver adresini bereber kiralayalım fiyat cok iyi

ugrgnr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ramzey QM200 GY
    saati 15 tl ? 10 saat 150tl 20 saat 300tl 24 saatı sız hesaplayın :p 300-400tl'ye 1 günlük yarıs arabası turunde bışey kıralayabılırsın en son Seat Leon'u 150tlden kıralamıstı abim. sen de gıt 150cc scooterı 1 saatlıgı 15tlye kırala he. iyimiş
    Think Nothing! Just Twist The Wrist

TATLIHIZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    (14) Yamaha Ybr (16) Yamaha Ybr
    Niye hortingen yaptın ?
    Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)