slm dostum bak gördğün gibi herkez kiralamana karşı artık anlamışındır yapman gerekeni senide yakın zamanda aramızda kendi motorunla görmek isteriz ...
slm dostum bak gördğün gibi herkez kiralamana karşı artık anlamışındır yapman gerekeni senide yakın zamanda aramızda kendi motorunla görmek isteriz ...
UÇURUMUN KENARINDA OLSAN BİLE SIRF HAYATA GICIKLIK OLSUN DİYE GÜLÜMSE
ben hiç motosiklet kiralamadım hayatımda köyde dayımın peugeotunu(moped haa 106 206 307 sanmayın) kaçırırdım
4 Teker Bedenimi 2 Teker Ruhumu Taşır...!:cat:
efet burada yanlış anlaşılan bir konu daha var kimse 5*15 diyemez 5 satlik kiralamada tabiki fiyatta ona göre düşer daha çok kiralarsan daha fazla düşer
oto kiralarsınız bir günlük 75 ytldir bir hafta kiralayınca 60 ytlden verilir yani öle olunca senin bu 15 ytlden saat kiralayan adam günlük 50 ytlden fazla almamalı !! saatlik motor kiralanır paran kadar motor kiralıyorsun işte ötesi varmı :D
Dream On Dream On Dream On
Dream until your dream comes true
ya arkadaşlar bende 600cc bi motor kiralamak istiyorum nasıl nerde kiralıyalım bi adres verin teşekkürler
ya arkadaslar konu o degil bu adam neyine guvenerek 16 yasinda birine kendi ustune olan bi motoru verebilio...mesela siz verirmisiniz birisine motorunuzu sonucta ne yaptigi belli diil o saatler icinde gitse birine carpsa yada gidip birinin arabasina carpsa biseyler olsa bu adam neyine guveniyoda motoru ole cocuklara motorunu verebilio????????????? ( ve bu arkadasin yasindan dolayi anlasma falanda yapamio )
attractive_boy:bounce:
bende motorumu kiralamaya karar verdim bu işte iyi para var evet arkadaşlar motor 2007 model ybr 125 saati 15 ytl benzini sizden kiralayacak arkadaşlarin A2 ehliyeti olmak zorundadir
slm olm 15 tly motosiklet kiralama bedava hem motor alıpta naapcaksın vergizi var bakımı var birsürü masraf ben kirala derim hatta banada ver adresini bereber kiralayalım fiyat cok iyi
saati 15 tl ? 10 saat 150tl 20 saat 300tl 24 saatı sız hesaplayın :p 300-400tl'ye 1 günlük yarıs arabası turunde bışey kıralayabılırsın en son Seat Leon'u 150tlden kıralamıstı abim. sen de gıt 150cc scooterı 1 saatlıgı 15tlye kırala he. iyimiş
Think Nothing! Just Twist The Wrist
Niye hortingen yaptın ?
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)