Yorum ve onerilerinizi bekliyorum...
-
Reklamlar
-
Titreşim mi?? Bende kullanıyorum ama hiç titreşim şikayetim olmadı. Bence almak istediğin motorları test edip al derim. GT650 alacaksan zaten Twister ile hiç kıyaslama kategorileri farklı.
-
dostum cbf500 lere baktınmı hiç.görünüşü çok hoşuma gidiyor benim.bir bakmanı öneririm.
-
Titreşim mi?? Bende kullanıyorum ama hiç titreşim şikayetim olmadı. Bence almak istediğin motorları test edip al derim. GT650 alacaksan zaten Twister ile hiç kıyaslama kategorileri farklı.
Valla dostum ben bir ginde 650 Km yaptim ,tabi mola vere vere vardigimda bi yerlerimi hissetmiyordum...
dostum cbf500 lere baktınmı hiç.görünüşü çok hoşuma gidiyor benim.bir bakmanı öneririm.
Baktim gusel ama yakit tuketimi konusunda beni biraz uzermis gibi geliyor...
-
Bir günde 250cc lik neyle 650 km yapsan sonuç çok değişmezdi. 3yıl önce 125cc lik motorla 450km yol yapmıştım hoşafım çıkmıştı.Bence sen bir üst kategoriye terfi et ve chooper yada enduro al. 650 km ancak onlarla keyifli olur.
-
Valla dostum para olsa alirim bir tane Dl 650 gecerim, hic dusunmem. Ama napcan butcem oraninda dusunebiliyorum
-
şehiriçinde ve aynı zamanda uzun şehirlerarası gezilerde kullanmak için motosiklet alacaksanız muhakkak enduro almanızı tavsiye ederim,Sıfır kilometre hyo alınacak nakitle çok performanslı 650lik ve orjinal km. kazasız değişensiz durumda tertemiz 4-7 yaş aralığında enduro alınır.bunu değerlendirin bence.
“Bir memlekette; namuslular, namussuzlar kadar cesur olmadıkça, o memlekette kurtuluş yoktur”
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
-
Bir günde rahatıkla 650 km yapmak istiyorsan sadece titreşim yönünden değil, rüzgar koruması, selesi, oturuş pozisyonuda iyi olan bir motor seçmen lazım. Keşke Dl alabilsen. Akşam gezinin üstüne birde halısaha maçı yaparsın. Ama söylediğin Hyo ile rüzgar,sele ve oturuş açısından yine yorulacaksın. Mutlaka enduro tip motorlara bakmalısın. Bütçede söylersen öneride bulunulabilir insanlar.
GÜCÜN BİLGİ OLMADAN HİÇBİR DEĞERİ YOKTUR.
-
-
09 Aralık 2007, 00:31
Arkadaslar butcem benim motorun ustune maksimum 2 bin daha koyacak kadar. sifir hyosung derken bayinin bu teklifimi kabul edecegini varsayiyorum. Bu fiyata ancak klr 650 alabilirim sanirim. Enduro tekliflerinizi ve mantikli ise takas tekliflerinizi beklerim...
-
09 Aralık 2007, 00:33
Slm Iyi Geceler Arkadaşlar
herşey motorsiklet için::tutkuy:: 0506,642,00,66 kan vs için 0506 713 84 02
-
09 Aralık 2007, 00:47
slm. geldin mi? gidiyomusun? iyi geceler demissin ya o acidan
Hyosung kullanicilarindan hic ses cikmiyor. Motorlarindan memnun degillermi yoksa....
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler