yarın nasip olursa ist. dayım. gazlama durumu olursa fb-cska maçından önce müsaitim.
yarın nasip olursa ist. dayım. gazlama durumu olursa fb-cska maçından önce müsaitim.
hocam benim makina rektefeden yeni çıktı yarın öğlen alıcam.. o yüzden gazlama durumu yok benim açımdan ama takılırız öyle diyosan olur bak...
olamaz olmaz benim makine naked ayrıcana ss klasmanına giremeyiz.. benim gözümde 4 zamanlı olupta 600 cc altı makinalardan ss olmaz olsa olsa comunter olur...
sonuçta bizimle gezebilecek makineler.. cbf 250 cbr 125 aprilla gileria derbi tayfası... başkada aklıma gelmiyo ya şu kawasakinin 250r ı bide yurdumuza gelirse yzf 125
olur takılabiliriz. ben de yarın buz motor da lastikleri değiştireceğim.sonrasın da bi işim yok
telefonlarınızıda alın...
gazlamaya çıkamazsınız ben olmayabilitirim hıııh
[B]Bahar geri gelir biz olsak da olmasak da....[/B]::melek02:
Apti mi kim o:cherry:,kımılcan:silent:
::fool::
ben kıdemli artçısı olduuğum için semih in dedim.. yani bu sefer yalnız bırakabilirim diye...
[B]Bahar geri gelir biz olsak da olmasak da....[/B]::melek02:
Apti mi kim o:cherry:,kımılcan:silent:
::fool::
vay be ciddi ciddi kurdunuz helal olsun
facebook.com/kaskafa
benide benideee yazın
Bende katılmak istiyorum.....
Sakin gitmek istediğim zaman takılırım size
... yaşlı bir devrimci düşürmez hiç ağzından özgürlük kelimesini
ve yatmadan önce bir bardak su yerine denize bırakır takma dişlerini ...
''Four wheels move the body. Two wheels move the Soul.''
bu akşam çıkıcaksanız göztepe den alabilicek bi gönüllü ariyorum
3. sayfaya kadar okudum...
Bari burada geyik olmasın demişlerdi birileri ama geyiğin alasını gördüm, sıkıldım...
Bu topiğin sahibi kimdi, valla onu da unuttum! Yahu www.hyosungfanclub.com diye bir siteniz var zaten, diyecektim...
Kimse lafını etmemiş; ben ilk 3 sayfada göremedim...
ÖNEMLİ OLAN ZAMANA BIRAKMAK DEĞİL; ZAMANLA BIRAKMAMAK !!!
... yaşlı bir devrimci düşürmez hiç ağzından özgürlük kelimesini
ve yatmadan önce bir bardak su yerine denize bırakır takma dişlerini ...
''Four wheels move the body. Two wheels move the Soul.''
bu akşam için bi program olursa katılabilirim
nasıl yav benım hyo hadı gıdelım hadı gıdelım gazlıyalım derken bole bısey karsımda saka gıbı senı tanımasamda eger ıstersen ben varım arkadasım aksamları bosum hıc bıyer farketmez atmesajı hemen gelıyım bende senın gıbı beraber dolasıcak benımkıne yakın motoru olmayan arkadasımın olmamasından sıkayetcıyım ılk gezıye gelırım..
bır kursun kaleme benzer hayat tek eksıgı sılgıdır
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)