Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Kasksız Korumasız Kaza ve sonucu !!!

REKLAM ALANI
    powerbyaydin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    suzuki gsr600 2009
    Kaza yapan arkadaşla konuşup:
    -sitede resimleri yayınlıyabilir miyim?' dedim
    -eğer 'örnek olucaksa tabii memnuniyetle' dedi.

Honda titanla hızlı,alkollü ve kask dahil hiç bir koruma yokken kaza yapmış ve bunun sonucunda resimleri aktarmış
    yorum yaparken olumsuz da olsa eleştireceksiniz ama bence ders alınması gereken konuları unutmayın, Kaz kafalı kasksız arkadaşlar özellikle bakın!!!
    Resimler aşağıda link veriyorum direk yayınlamıyorum bakınca anlarsınız.

http://erkanguler_86.sitemynet.com/m...erim/erkan.jpg

http://erkanguler_86.sitemynet.com/m.../erkan_diz.jpg

Erkana yayınlama izin verdiği için teşşekkür ediyorum
    ERASER WİLL COME BACK

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    ercüment erdun,benim kIrmIzI JInlun 250cc metal kIsragIm,oglumun 200 cc lIk yaban keçIsI sky team
    ne yazıkkı bunları bile bile lades yapıyoruz kendimize
    kask yok+korunma yok+fazla sürat+alkol = işte sonucu
    ha burada arkadaşıma geçmiş olsun acil şifalar
    iyi bi ders de yapmıştır herhalde i:

Süper Moderatör Olcay Avşar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC 750X
    e_erdun
    +1
    Bu kaza değil, cahillik. Hatta eşşeklik diyeceğim ama kusura bakmayın..
    "normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"

Romans504 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKI GSX-R 750
    Arkadaşlar Neye elimizi atsak çok para çıkıyor karşımıza tamam zenginiz paramız var ama bu ne böyle her şeye bol para verecek değiliz... Ben neden Boydan koruma kullanmıyorum çünkü Çok Fazla Para Çıkıyor karşımıza. şuan için eldiven, kask, mont idare ediyoruz.
    Geçmiş Olsun Kardeş ...
    RoMaNs_ Özgür Olmak için Uçmaya, Uçmak İçin Kanatlara Gerek Yoktur ( GSX-R 750 ) YeTeR..

burakara13 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ne diyebilirim ki....

ibret verici...

piyade - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Arkadaşlar : Allah kimsenin başına vermesin, ama bazı kişiler sanki bilerek kaza yı kendileri aranıyor.Ben izmir denim bilenler bilir fuar kahramanlar kapısı çıkışında alsancaktan gelirken bir kavşak vardır ve trafik işikları tabi .Gçen akşam fuar a gezmeye gitmiştim .Kapıdan çıkarken iki motorsikletli arkadaş arkalarında artçıları bagıra bagıra sokakta son sürat kırmızıda kavşaga daldılar.Şimdi bu arkadaşlara ne diyeceksin hava kararmıştı bir yaya vatandaşa da zarar verebilir bir araça çarpabilirlerdi ayrıca alkollü olduklarınıda tahmin ediyorum(hanginiz motorda nara atıyor?)hiç birinde kask yok mont yok hatta biri terlikle motor kullanıyordu. Bu vasıtayı zevk için kullanmalıyız başkalarına ve kendimize zarar vermek için değil.Neyse yinede bu arkadaşlara geçmiş olsun demek lazım.Resimleri ibret için yollayan arkadaşa da ellerine sağlık diliyorum.
    Saygılarımla.

Motosikleti
    suzuki gsr600 2009
    @Romans haklısın korumalar çok pahalı en sağlam kaskın bile ucuzu en az 100 euro ve sadece kaskla iş bitmiyor eldiven,mont,dizlik,,bellik,bot vs.. almak çok para ben kendi imkanlarımla sıfır kask aldım bunun yanında 2. el mont ve eldiven aldım ama dizlik ve bellikte almam lazım para bulunca
    sizlere tavsiyem kask hariç diğer donanımları 2. elde bulabilirsiniz aldığım mont ve eldivenlerden her hangi bir şikayetim yok
    ERASER WİLL COME BACK

Romans504 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKI GSX-R 750
    piyade, Yayalar Kaldırımdan çok yolda yürürse ( esnafın tezgahı yüzünden bende esbafım) yolda Sadece Biz Değil Allah Bile Çarpar Onlara ..
    Bende Sandaletle kullanıyorum Hatta çoğu zaman onu giymeden bile kullanıyorum bunun bi tehlike taşıdğınıda bilmiyordum ve halende anlamadım... içmişer diorsun İşte bunuda bir türlü kafam almıyor motor cu nasıl içer, ve o motosikleti nasıl kullanır kendim içmediğim için ne duygu ne denge içinde olduklarını bilmiyorum ve tebrik ediyorum. içerken bu dengeyi sağlıyorlarssa sarhoşdeğilken bunlar şapka çıkartıyor demektir.
    RoMaNs_ Özgür Olmak için Uçmaya, Uçmak İçin Kanatlara Gerek Yoktur ( GSX-R 750 ) YeTeR..

JaNTi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha D'elight
    Selamlar.Gecende de söylemiştim.Hindastan gbi fakir bir ülkede bile motor kullanıcıların %90-95 ı kask kullanıo.Adamlar fakirler,çogu egitimsiz ama canının kıymetini biliyor!! Bu yaz adanada bir sürü motorcu arkadaşımız öldü.Sebeb;güvenlik ekipmanlarını kullanmamak,aşırı hız,trafik kurallarına uymamak.İyi-kötü (bütçesine göre) bir kask alıp,efendi gbi yavaş yavaş gitmek çokmu zor.Gelde bu soruyu evladına canı yanan ana babaya sor. Ondan sonra millet motoru düşman görüyo,''motor gene can aldı'' die başlıklar atılıo.Canını motor almadı arkadaşım,Canından sen vazgeçmiştin zaten..!

Allah korusun, çok feci şekilde arkadaş uçmuş. Hala yaşıyorsa ve izleri neredeyse görünmüyorsa çok şanslıdır arkadaş, ve tabi ki hala tam yürüyebilme kabiliyetine sahip ise.
    Yaptıkları işin doğruluğuna inanan insanlar, çalışmalarının denetlenmesinden, karşı fikirler ortaya atılmasından ve tercihleri üzerinde münakaşa yapmaktan zevk alırlar.
    [I]- Mustafa Kemal ATATÜRK[/I]

patatessogan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beyler siz benim arkadaşımı görecektiniz çocuk ilk günlerde görmüyordu konuşamıyordu duymuyordu ve hala koku alamıyor derisi döner gibi kesilmişti kafatası kırıldı komada yattı,kafasına vücudundan alınan kemik kondu ayrıca hala biraz duyma kaybı var,sol ayağını düz tutamıyordu,il başlarda konuşamıyordu

just_life - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Fazer
    Ya patates abi olayı Trajediye çevirmişssin sende yani. One öyle Döner köfte vs vs
    \'\'Sadece ileri gitme riskini alanlar, ne kadar ileri gidebileceğini öğrenir\'\'

ne yapayım ben gördüğümü söylüyorum fotodan daha korkunbç dimi ben korku kitabı yazacam zaten ama en yakın arakın arkadaşımı öyle bir halde görmek gerçekten trejedi gibiydi

just_life - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Fazer
    patatessogan, Yani kötü tabi allah kimseye kaza bela vermesin ama dikkatsiz insanlarda var napalım ders cıkartıyoruz
    \'\'Sadece ileri gitme riskini alanlar, ne kadar ileri gidebileceğini öğrenir\'\'

Haklısın kask yok birşey yok zaten,bak Lüleburgazda kask takan yok insan mor inekte olmak istemiyor tabii : zaten iki seneye kadar polis te pek yoktu ortalarda hala 15 yaşındaki çocuklar çorba parası yapıyor

LaCiVerTSaRi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki KLE 500
    e_erdun
    +1
    Bu kaza değil, cahillik. Hatta eşşeklik diyeceğim ama kusura bakmayın..
    Kimsenin kusura bakacağını sanmıyorum...Geçmiş olsun tabiki ama geçmeyeceği kesin bu görüntüleri ve haberleri duymak istemiyoruz çünkü etkisinde kalıyoruz..Yapmayın etmeyin arkadaşlar kuralına göre oynayın.... bizleri yani yeni başlamışları soğutmayın bu güzel özgürlük dansındaan..

Dün bir çınarcık dönüşü bir motorcu arkadaşla tanıştık kısa sohbet sonrasında çok güzel bir şey soyledi " Yolda giderken kasksız ve korumasızların selamını almıyorum ve selam vermiyorum " bende artık boyleyim... Katılın bana arkadaşlar...
    Akıllı efendi uslu sür motorunu ADAM desinler..
    Kaskını Tak Takmayanları Uyar..!!!
    http://www.setcom.com.tr

Motosikleti
    suzuki gsr600 2009
    @lacivert sarı
    1*kurallara göre onuyorum istesem direk resimide gösterebilirdim ama böylesi daha iyi
    2*bunları görüsünlerde akıllansınlar (anlayan anladı)
    3*madem soğuyacaksın bu sevdadan niye başladın riskleri göze alıp
    4*o abine söyle yada kendin düşün kendi kendine " Yolda giderken kasksız ve korumasızların selamını almıyorum ve selam vermiyorum " bu olayı yapan motorcu değildir benim gözümde, daha öncede tartışmasını yaptık asıl amacınız örnek olmak, uyarmak, anlatmak olmalı ben her tanıştığım yada gördüğüm yeni başlayan kişilere öneride bulunuyorum isteyen anlar isteyen anlamaz
    ERASER WİLL COME BACK

Motosikleti
    Henüz yok
    Kaza yapan kardeşimiz İnşallah kalıcı bir hasar almamıştır ve en kısa sürede iyileşir. Allah şifa versin. Yalnız farkettim ki bazı arkadaşlarımın kask ve koruma konusunda bilgi eksikliği var. Donald Duck'ın "Motosiklet Teorisi #4 Giyim Kuşam Durumları" isimli yazısını okuyun lütfen. Linki aşağıda:

http://www.motosiklet.net/modules.ph...rder=0&thold=0

barisci26 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Abisi o resimleri gördükten sonra çoğu kişi dersini almıştır.
    http://www.facebook.com/bariskaykusuzphotography
    http://www.bariskaykusuz.wordpress.com/
    http://twitter.com/bariskaykusuz

Motosikleti
    suzuki gsr600 2009
    Umarım Braış dediğin gibi derslerini alırlar
    ERASER WİLL COME BACK

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler