Bayramda yol yapıyorum varmı gelen?
Reklamlar
-
Reklamlar
-
HAdı hayırlısı bayram bayram ıs acmayında basınıza ))
-
1662 km kazasız belasız gıdın yolunuz acık olsun
-
Helal olsun, bu mevsimde üstelik iç anadolu ; hayırlı yolculuklar ; Bolu Dağlarına dikkat
Tünel açılmıştı galiba pardon..
-
-
yedekte bi bidon benzin taşı yanında aman diyim anladın sen onu ihsanhakan abi duymasın
kazasız belasız git gel artık
true love..
Drift Religion
-
ankara dan sonraki ilçelerde karla buzla karşılaşman olası,mevsim itibariyla zor ve soğuk bir yolculuk olacağa benzer allah kolaylıklar versin
“Bir memlekette; namuslular, namussuzlar kadar cesur olmadıkça, o memlekette kurtuluş yoktur”
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
-
teşekkürler arkadaşlar aradım uğricaam şehirleri bazı yerlerde kar olduğunu biliyorum... ama lastikler sağlam yol açık olduğu sürece problem yok...
benzin konusuna gelince bi bidon değil bi varil alsam iyi olacak galiba
-
metalgod adlı üyeden alıntı
teşekkürler arkadaşlar aradım uğricaam şehirleri
bazı yerlerde kar olduğunu biliyorum... ama lastikler sağlam yol açık olduğu sürece problem yok...
benzin konusuna gelince bi bidon değil bi varil alsam iyi olacak galiba
Semih kolay bir yolculuk olmayacak, eğer yanına bir arkadaş bulamazsan bence yola çıkma....
Yada en azından çok iyi hazırlan...
... yaşlı bir devrimci düşürmez hiç ağzından özgürlük kelimesini
ve yatmadan önce bir bardak su yerine denize bırakır takma dişlerini ...
''Four wheels move the body. Two wheels move the Soul.''
-
05 Aralık 2007, 23:16
hiç çıkmamanı öneririm hele hyosungla. kar yağışı olursa değil motosiklet arabayla bile zor oluyor ankara sonrası güzergah.
-
-
hayrli yolculuklar dilerm ama helal olsun cesaretnden dolayi kutlarim walla bu mewsimde gercekten yurek ister...
-
05 Aralık 2007, 23:20
hey maşallah ,
ümmet abiye bi çıtlat istersen, seni ümmet abiye teslim edersek yola çıktıtğında bi çok kişinin korkusu büyük oranda azalır.
May The Force Be With You
-
05 Aralık 2007, 23:21
baya yol gideceğe benziyorsun hernekadar kayseri üzergahın dışında kalsada bizede beklerizz şimdiden iyi yolculuklar
-
05 Aralık 2007, 23:21
Bu mevsindeki cesaretinizden dolayı tebrikler metalgod kardeşim. Ben doğu karadenizin zorlu tabiat koşullarının çocuğuyum. Malesef sizin kadar cesaretli olamiyorum. Dost ve sevdiklerinize kavuşmak için Allah yolunuzu açık etsin. Lütfen dikkat !
-
05 Aralık 2007, 23:41
valla motorum istanbulda olsaydı gelirdim senle.ben de turhallıyım.ziledeki halamlara ugrar ordan da turhala gecerdim.iyi olurdu valla ama motorum ne yazık ki turhalda.
-
06 Aralık 2007, 00:52
-
06 Aralık 2007, 00:58
semih bayramda bende yol yapçam ama seninle ters istikamete,bursa,balıkesir,manisa,izmir kuşadası,sana ve seninle gelenlere hayırlı yolculuklar iyi bayramlar.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
-
06 Aralık 2007, 03:07
yolun açık olsun ama ben sana kızgınım fuar buluşmasından dolayı.bizi ortada bıraktın
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
-
06 Aralık 2007, 03:21
Yolun açık olsun Allah kolaylık versin. yolun düşerse Sivasada beklerim diyecem ama büyük ihtimal kar yağacak buraya kar yağarsada ertesi gün olduğu gibi buz oluyor bura motor kıç ata ata binersin ancak tabii soğuktan donmazsan.
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler