saçım bozulacak diye kask takmıcaksan motora binme ölede bölede bozulur zaten
saçım bozulacak diye kask takmıcaksan motora binme ölede bölede bozulur zaten
[B]I'm a new [COLOR="Red"]kid[/COLOR] on the bloc ![/B]
metenın sıtede verdıği bir link var bugun arkadaşımız korumasız bınmıs ve lastiği patlamıs:( evet havalar iyice ısınırken daha dikkat edelim korumasız çıkmayalım yola!
Ride your way
Bu ilkokuldan beri öğretmenlerimizinde söylediği şeyle aynıdır.. Gece açık renk kıyafetler giymeli..
Fosfor olmasada açık renk daha kolay farkedilir ama mat ve koyu renk olursa görünürlüğün azalır..
Benim çiçekli rengarenk bi kaskım var.. Aynı kasktan 35 yşaında evli bi erkek arkadaşımdada vardı..
Geçen buluşmada tophanede gördük yine.. Çiçekli kask takmış adam enduro-bmw kullanıyo bide..
Renkli ilginç durmuyo ama çiçekli olunca bi hayli dikkat çekiyo
Konumuz gece görüştü.. Açık renkli kask takman faydalı olacaktır
Sen sus.. Sen kazana düştün
[B]Aptalların anlayacağı gibi yaz, akıllı olan ilk cümlede ne dediğini zaten anlar [/B]:cat:
[B][COLOR="DarkRed"]Ben Derdimi Hangi Dağa
Yüreğimi Hangi Suya Diyemiyorum[/COLOR][/B]
kask takmadan motora bimek gerçektende tehlikeli.yok saçım bozuluyo yok beni hoş göstermiyo filan demem motora biniyorsam gerekli tüm koruma ekipmanlarını takarım.
Drift Religion
böyle saçma nedenlerden insanlar ölüyo işde ya madem ölmeye niyetlisin ona bişe demiom artık ama bence kask gayet hoş duruo kafada şehir içinde kaldırırsın onunu super olur işde sanki saçların ruzgardan yaamurdan bozulmuo ya artık yaşamayı geçdim saçma sapan sebebleblere cvp yazıom
avatarda en saadaki benm ilk konserim:bounce::P
Küçük kibar bi kask arıyorum bi tavsiyesi olan varmı arkadaşalar?
insanlar onca para verip neden kullanmaz ki?
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
ben helaya bilem kaskla gidiyom..
şaka şaka kasksız 3 metre bile gitmem benim ailem var arkadaslarım var en önemlisi evleniyorum bana bişiy olursa nişanlıma yazık
kendimi 1 nebze olsun düşünüyorsam namertim..
ınşallah dugun haberınıde alcaz.
yaa abii hakkaten anlamıyorum o mantıgı yok kaska gerek yok şu bu bırak yaa madem artıslık yapıcaksın oldugun yerde yanına gelıcek bı tane salak ta warsa zaten kaskın olsada o kısı motorcuyu sewıosa gelır sen nıe 3 5 aptal ıcın kendı canını rıske atıosunkı alla alla ben kaskın sonuna kadar takılmasından yanayım... ıstanbul burası sonucta kadın suruculer saolsun carpıp yok oluo... Herkezi Allahım Korusun İnşallah Hep...
[B]Aptalların anlayacağı gibi yaz, akıllı olan ilk cümlede ne dediğini zaten anlar [/B]:cat:
[B][COLOR="DarkRed"]Ben Derdimi Hangi Dağa
Yüreğimi Hangi Suya Diyemiyorum[/COLOR][/B]
kasksız aslaa...fotolarda cok kötü yaa
bunları karımda anlasa super olacak. mifer kask olayına fena takmıs durumda
mifer kask ne ıse yarıyo kursundan mı koruya anlamadım
nofff noffff offffff
252525252525 offf :/
çok çarpıcı
Baharın, denizin, toprağın kokusu içime dolsun
Yanımda bana sıkı sıkıya sarılan ve bana güvenen biri olsun.***
Her daim aracım motorsiklet olsun..!.!. (AMİİİİN)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)