Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
6. sayfa BirinciBirinci ... 45678 ... SonuncuSonuncu

Artistlik icin kaski caddede koluna takanlardanmisiniz ? o zaman bakin !

REKLAM ALANI
    By_DosT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    mekan belli olmaz ama genelde istanbul içi...
    Motosikleti
    Motürü Sattım. Şimdilik Ticari TAXİ
    Alıntı SmirnouF adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ama sunuda unutma hatirlatayim
    kalite kasklarin ozelligi nedir ??
    hafif olmasi,camlarinin cizilmemesi,boyasinin cizilmemesi,havalandirmalarinin iyi olmasi,icindeki kumaslarin koku yapmamasi,pislik tutmamasi,gerektiginde cikarilip temizlenmesi.buna 1-2 sey daha ekleyebiliriz.
    simdi cin mali kasklarin guvenilirligini tartisiyoz,yukarda yazdiklarimin hangisi guvenlikle ilgili ? hicbir dimi ?
    simdi gelelim dis yuzeyine.cin mallarinin dis yuzeyinin daha adi oldugunu,kalite kasklarinda dogal olarak daha kalin oldugunu farzedelim.zaten kask 1 defalik kullanilir.kaza gecirdin ve o kaski attin.yani kirilip kirilmamasi onemli degil.zaten bizim icin icindeki absorbe edici sungerler onemli ve ayrica ilk anda alinan darbeyi hafifletmesi.2 kaskta ilk alinan darbeyi hafifletirmi, evet ...darbeleri absorbe edermi ? evet. o zaman fazla bi fark kaldimi guvenlik ve koruma konusunda ?

ama birader haberlere yansiyan olumlu kazalar.kasksiz kullanmakta motorcu olumlerini hizlandirir.daha cok haber ve sonucunda annelerimiz babalarimiz sevdiklerimiz daha endiselenir hale gelecek bizim icin

hemen isi siyasete sarma isi,arkadas onu demek istememistir

şimdi o dediğin absovitmi ne ben anlamaz ondan..

al bakalım eline çin işi bi safahmeti destekli bi şekilde duvara vur yanıtını kendin bulursun...

bende arioh var şimdi 250 euraya aldım ve iki yıldır takıyorum tamam o üste yazdıklarından var ama bir keresinde hızımı hatırlamıyorum ufak bir kamyonetin kasasına bodoslama daldım motor ön taraf arka lastikle iç içe kaynaşmışlardı kamyonetin kasası saçtı ve eğilmişti benim darbemle düşün ama kafamdaki kask sapasağlamdı cizik bile yokru farkı bu işte pahalı kaskın he şimdiki fiyatını sölim o kaskın 125 ytl civarı...

bir tecrübemi daha anlatayım gerçi bunu daha öncede bir topicte yazmıştım o zamanlar cc bazında büyük denilen motor kullanıyordum R6 vardı teker yapmıştım hızım 180 190 civarıydı kızlara hava olsun die aldım başımı gidiyodum ne bilim ilerde dörtyol varmış vede gittiğim yön tersmiş çarptığım aracı bilmiyorum görmedim zaten görmekte istemedim kafamda nolan bir kask vardı hatırlamıyorum hangi versiyon olduğunu ve fiyatını ama özel bir yarışta hediye etmişlerdi ve o kask ortadan ikiye ayrılmıştı camı sağlamdı camını çıkarınca gördük otadan ikiye ayrılmasını bi düşün bakalım çin işi bir kaskla o kazayı yapmış olduğumu ve beynimdeki hasarı

bence düşünmeyelim istersen o yüzden ucuz yolları değil sağlam ve güvenli yolları tavsiye edelim iki teker tutkunlarına ve yeni başlayacak olan arkadaşlara...

( ayrıca kazalarımı yazma amacım ben işte şöyle böyle motorcuyum ddiye değil sadece açıklamalı anlatmak istedim..)
    herkeze saygılar...
    RUHUN BEDENİNDE, LASTİĞİNDE JANTININ ÜZERİNDE KALSIN......

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Alıntı By_DosT adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    şimdi o dediğin absovitmi ne ben anlamaz ondan..

al bakalım eline çin işi bi safahmeti destekli bi şekilde duvara vur yanıtını kendin bulursun...

bende arioh var şimdi 250 euraya aldım ve iki yıldır takıyorum tamam o üste yazdıklarından var ama bir keresinde hızımı hatırlamıyorum ufak bir kamyonetin kasasına bodoslama daldım motor ön taraf arka lastikle iç içe kaynaşmışlardı kamyonetin kasası saçtı ve eğilmişti benim darbemle düşün ama kafamdaki kask sapasağlamdı cizik bile yokru farkı bu işte pahalı kaskın he şimdiki fiyatını sölim o kaskın 125 ytl civarı...

bir tecrübemi daha anlatayım gerçi bunu daha öncede bir topicte yazmıştım o zamanlar cc bazında büyük denilen motor kullanıyordum R6 vardı teker yapmıştım hızım 180 190 civarıydı kızlara hava olsun die aldım başımı gidiyodum ne bilim ilerde dörtyol varmış vede gittiğim yön tersmiş çarptığım aracı bilmiyorum görmedim zaten görmekte istemedim kafamda nolan bir kask vardı hatırlamıyorum hangi versiyon olduğunu ve fiyatını ama özel bir yarışta hediye etmişlerdi ve o kask ortadan ikiye ayrılmıştı camı sağlamdı bi düşün bakalım çin işi bir kaskla o kazayı yapmış olduğumu ve beynimdeki hasarı

bence düşünmeyelim istersen o yüzden ucuz yolları değil sağlam ve güvenli yolları tavsiye edelim iki teker tutkunlarına ve yeni başlayacak olan arkadaşlara...

( ayrıca kazalarımı yazma amacım ben işte şöyle böyle motorcuyum ddiye değil sadece açıklamalı anlatmak istedim..)
    herkeze saygılar...
    Ya arkadaşlar neden anlamıyorsunuz?.......

Sen ne güzel anlatmışsın..R6 yla 190 giderken teker yapmışsın ve kaza yapmışsın..Kafanda nolan varmış.....Tabiiki olucak... Tutupta safahmet , topal hasan takacak değilsin....

Tarzanın anlatmak istediği 1000 ytl lik çinliye 1000 ytl lik kaskı hangi babayiğit alır takar.... O çinli ne kadar sürat yapar?...

Tamam iyisini alsın taksın ama imkanı yok be kardeşim... Herkes babadan para sahibi olmuyor... Kazandıkça alıyor birşeyler....

Benim harleyim olsa zaten bakmam suomye falan...Kendime özel kask yaptırırım...

Bu motor hastalığı dahil olmak üzere bir çok konuda olduğu gibi NE KADAR EKMEK, O KADAR KÖFTE........
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

Motosikleti
    Alıntı Pınarr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kaliteli kaskın güvenlik ayrımını dahi yapamayan bi arkadaşla tartışmak akıl sağlığını tehdit ediyo onun için ben yine cevap vermiyim tutıyım kendimi biraz daha..................
    Pınar bilmemesi ayıp değil öğrenmemesi ayıp arkadaşımızın..
    ayrıca arkadaşın açtığı bu konu önemli vede her türlü doğru tavsiyeyi vermen gerekir sen doğruyu savun gerisini anlayan anlasın anlamayana zaten davul zurna misali.. yeni katılımcılara faydalı bişeyler verelim bari..

alp_tunay ya babacan sendemi ya...

1000 ytl dediğin çinliye 100 veya 150 ytl kaskla bin o zaman sonuçta o çinli motorda 100 km hız yapabiliyo sen git bakalım 100 km hızla kafanı duvara çarp olmadı ağaca çarp dahamı olmadı kamyon kasasına çarp bakalım ne olcak...
    bırakın allah aşkına ya çini mini...
    hee şuda çinlinin sağlamı yokmu vaarrr git ondan al... ben çin japon ayrımı yapmıyorum güvenlik ve koruyuculuk anlamında bilgimi vermeye çalışıyorum zaten anlayan anlar kardeşim ....

ayrıca kamyon kasasına bizzat çarptım altımdada mondial vardı mct250 1500 ytl almıştım kafamdaki kaskta 250 euroydu o kask şimdi 125 ytl euro bile değil...

ve 100 ytl ile başlayan bir çok kaks sağlamdır anlamak içinse pratik tavsiye edeyim kapıya vurur gibi kaska vurun zaten bi kere boşmu dolumu anlarsın eğer anlama kabiliyeti yüksekse...

Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Demekki varmış 250 euron almışsın.... Hadi olmasaydı?..... Orda öyle oturup kaskı alana kadar motorumu parlatacaktın?.....

Motosikleti
    Alıntı alp_tunay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Demekki varmış 250 euron almışsın.... Hadi olmasaydı?..... Orda öyle oturup kaskı alana kadar motorumu parlatacaktın?.....
    250 eurom yoktu k.k taksit yaptırdım öle aldım ayrıca motordan önce almıştım kaskımı boş konuşmam bu tür ciddi konularda...

Motosikleti
    Suzuki SV650s
    Ya arkadaşlar neden anlamıyorsunuz?.......

Sen ne güzel anlatmışsın..R6 yla 190 giderken teker yapmışsın ve kaza yapmışsın..Kafanda nolan varmış.....Tabiiki olucak... Tutupta safahmet , topal hasan takacak değilsin....

Tarzanın anlatmak istediği 1000 ytl lik çinliye 1000 ytl lik kaskı hangi babayiğit alır takar.... O çinli ne kadar sürat yapar?...

Tamam iyisini alsın taksın ama imkanı yok be kardeşim... Herkes babadan para sahibi olmuyor... Kazandıkça alıyor birşeyler....

Benim harleyim olsa zaten bakmam suomye falan...Kendime özel kask yaptırırım...

Bu motor hastalığı dahil olmak üzere bir çok konuda olduğu gibi NE KADAR EKMEK, O KADAR KÖFTE........
    Ben babadan paralı değilim allaha şükür, hattaa olan paramı babam benden olur tezat yani söylediğinle..
    Bende hyosung varken 600 küsürlük sidinin vertigo korsa botunu almıştım ve ayda sadece 27 ytl ye geldi.. Bunu almak için baba parası yada 1000 cc lik bi makine gerekmiyo..
    Onu iade ettim kask aldım şu anki suomy yi ve iyikide almışım.. Ayda 27 ytl benim canımı koruyor.. Ve kaskımda suzukiden önce vardı yani 250 cc iken...

Ben zengin deilim, cebimde para olmadığı da çok olur, maaşımı soranlar olmuş ben çektiğim kredinin taksitini söyliyim 630 milyon.. Bundan sonra da maaş namına pak bişiy kalmıyo zaten..

Scooter kullanıp nolan kask takan daines mont giyen arkadaşımı da örnek göstermiştim.. Demekki memlekette motora verilen paradan önce korumaya verilen paranın önemini bilenler var hala..

Benim ısrarla söylediğim şudur... Memlekete bilmemne standardını barındırmayan kaskalar girmemeli, kasksız motora binmek mümkün olmamalı.. O zaman bak bakalım o param yok diyenler nasıl alıyor kaliteli kaskı...

Parasızlık ölümü göze almak için bahane olamaz...
    [B]Aptalların anlayacağı gibi yaz, akıllı olan ilk cümlede ne dediğini zaten anlar [/B]:cat:
    [B][COLOR="DarkRed"]Ben Derdimi Hangi Dağa
    Yüreğimi Hangi Suya Diyemiyorum[/COLOR][/B]

Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    250 eurom yoktu k.k taksit yaptırdım öle aldım ayrıca motordan önce almıştım kaskımı boş konuşmam bu tür ciddi konularda...
    Hadi kartında olmasaydı...... Naapıcaktın....

Bende boş konuşmam ciddi konularda.... Ama biraz daha gerçekçi olmanızı yaşam şartlarını da atlamamanızı öneririm....

Yakında şöyle söylentiler çıkarsa şaşmayın...Arkadaşlar asla çinli motor almayın can güvenlikleri yok.... Gidin honda alın japon alın.... Yoksa motora falan binmeyin kardeşim.....

Haksızmıyım?.....

Motosikleti
    Suzuki SV650s

Bende boş konuşmam ciddi konularda.... Ama biraz daha gerçekçi olmanızı yaşam şartlarını da atlamamanızı öneririm....

Yakında şöyle söylentiler çıkarsa şaşmayın...Arkadaşlar asla çinli motor almayın can güvenlikleri yok.... Gidin honda alın japon alın.... Yoksa motora falan binmeyin kardeşim.....

Haksızmıyım?.....
    Vallaa evet bunu hep söylüyoruz zaten.. Muharrem resmen ölümden döndü hatırlatırım...

Ayrıca kredi kartı olmayanda kredi kartı kullanan birine aldırır taksitini öder.. Kredi kartım yokken ben öyle yapıyordum şahsen...
    [B]Aptalların anlayacağı gibi yaz, akıllı olan ilk cümlede ne dediğini zaten anlar [/B]:cat:

Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Vallaa evet bunu hep söylüyoruz zaten.. Muharrem resmen ölümden döndü hatırlatırım...

Ayrıca kredi kartı olmayanda kredi kartı kullanan birine aldırır taksitini öder.. Kredi kartım yokken ben öyle yapıyordum şahsen...
    Benim tanıdıklarım 100 metreden ağlamaya başlarlardı kredi kartı limiti doldu diye.....

Ne bahtsız deveymişim yaaawwwww.... 10 yıldan fazla zaman kaskım olmadı biliyomusunuz.....

Motosikleti

Haksızmıyım?.....
    k.k olmasaydı senet yapardım

ya alp lütfen..!! motordan bahsetmiyoruz kasktan bahsediyoruz ve ayrıcada çin japon işide tartışmıyoruz... sana hayırlı geceler... aslında espiriyle doğru bişey söyledin büyük ihtimal bilmeyerek yaptığın için farkına varmadın evet yamaha,honda,suzuki,aprilla,kavasaki alın.
    çinlilere verdiğiniz servis paraları cebinize kalsın... demen daha doğru olurdu ama nerdeeeeeeee öyle bi teşvik sizde....

Motosikleti
    Suzuki SV650s
    Benim tanıdıklarım 100 metreden ağlamaya başlarlardı kredi kartı limiti doldu diye.....

Ne bahtsız deveymişim yaaawwwww.... 10 yıldan fazla zaman kaskım olmadı biliyomusunuz.....
    Yaa arkadaş olarak söylüyosan hepsi ağlar ama akrabalar kuzenler filan ben bi ayar çeker annemi filan araya koyar alırdım yani..

Hiç unutmam bilgisayarıma kuzende vermemişti kredi kartını aile dostumuzdan almıştık...

Biri olmazsa biri oluyor, yeterki sen iste..

Motosikleti
    Ben babadan paralı değilim allaha şükür, hattaa olan paramı babam benden olur tezat yani söylediğinle..
    Bende hyosung varken 600 küsürlük sidinin vertigo korsa botunu almıştım ve ayda sadece 27 ytl ye geldi.. Bunu almak için baba parası yada 1000 cc lik bi makine gerekmiyo..
    Onu iade ettim kask aldım şu anki suomy yi ve iyikide almışım.. Ayda 27 ytl benim canımı koruyor.. Ve kaskımda suzukiden önce vardı yani 250 cc iken...

Ben zengin deilim, cebimde para olmadığı da çok olur, maaşımı soranlar olmuş ben çektiğim kredinin taksitini söyliyim 630 milyon.. Bundan sonra da maaş namına pak bişiy kalmıyo zaten..

Scooter kullanıp nolan kask takan daines mont giyen arkadaşımı da örnek göstermiştim.. Demekki memlekette motora verilen paradan önce korumaya verilen paranın önemini bilenler var hala..

Benim ısrarla söylediğim şudur... Memlekete bilmemne standardını barındırmayan kaskalar girmemeli, kasksız motora binmek mümkün olmamalı.. O zaman bak bakalım o param yok diyenler nasıl alıyor kaliteli kaskı...

Parasızlık ölümü göze almak için bahane olamaz...

pınar ağlıcam şimdi ne bu duygu sömürüsü vaah yazııık üzüldüm valla

aslında insanlar motosikleti ucuz zevk die düşündükleri için alıyorlar

Motosikleti
    Yaa arkadaş olarak söylüyosan hepsi ağlar ama akrabalar kuzenler filan ben bi ayar çeker annemi filan araya koyar alırdım yani..

Hiç unutmam bilgisayarıma kuzende vermemişti kredi kartını aile dostumuzdan almıştık...

Biri olmazsa biri oluyor, yeterki sen iste..
    sen isteki hayırlısını allah nasip ederse olur....

Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    k.k olmasaydı senet yapardım

ya alp lütfen..!! motordan bahsetmiyoruz kasktan bahsediyoruz ve ayrıcada çin japon işide tartışmıyoruz... sana hayırlı geceler... aslında espiriyle doğru bişey söyledin büyük ihtimal bilmeyerek yaptığın için farkına varmadın evet yamaha,honda,suzuki,aprilla,kavasaki alın.
    çinlilere verdiğiniz servis paraları cebinize kalsın... demen daha doğru olurdu ama nerdeeeeeeee öyle bi teşvik sizde....
    Hiç bir şeyi bilmeyerek yapmam...Daha önce form da çinlilere binmek sakıncalı diye bir çok başlıkta tartıştık....Gelen yazıları okusaydın şimdi zaten bu dediklerini savunmazdın.....

Herkes kendi çapında haklı.... Sende o da öte kide.....

Ama düşüncem şu dur ki herkesin motora binmek istemesi haktır... Kimseyi bu haktan mazur görmek kimsenin hakkı değildir....

Koruma işine gelince bu da tamamen kişisel tercihtir..... Herkes kendi salığından mesul.... Sen tavsiyeni verirsin geçersin... Ama kimseye senin kaskın adi sen motora binemessin diyemessin.....

patriote - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var
    Ulu bilge Google da arama yaparken denk geldi.
    Ryang arkadaşımız bir zamanlar Alman Motorrad dergisinin yaptığı bir test sonucunu asmıştı foruma.

Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olan arkadaşlar iyi okuyup anlamaya çalışsınlar.

Çok övdüğünüz ve kaliteli olduğunu iddia ettiğiniz kask markasının, kaç tane Çinli markanın altında kaldığına dikkat etmenizi istiyorum.

Lütfen sabırla yazının sonuna kadar gidiniz.

Ha bir arkadaşımızın buradaki arkadaşlara ısrarla önerdiği Suomy ile ilgili bilgiye de yazının sonunda ulaşabilirsiniz.

Tekrar ve ısrarla belirtmek istiyorum.
    Marka hastalığını bırakın.

Avrupa standartlarına uygun alabileceğiniz en iyi kaskı alın ve kafanıza takın.
    Sonrası zaten gelir.
    Önemli olan Türk milletinin kaska alışması.

Fakat yazdığınız yazıların daha vahim bir sonucu var ve onu fark etmiyorsunuz.

Motosiklet bir ölüm aracı değildir.
    Motosiklete, şöyle binersen ölürsün, böyle yaparsan kafan patlar gibi,
    düşüncesizce sarf edilen sözler, bir motosiklet sitesinin amacının dışındadır.
    Burası motosikleti ve motosiklet kültürünü yayma amacını taşıyan bir site olmalıdır.

İnsanları korkutarak bu amaca hizmet etmiş olmayız..

Devamı gelecek....

İlgilenen arkadaşlar için kask test sonuçları..

Gireyim Öğreneyim..

Motosikleti
    Hiç bir şeyi bilmeyerek yapmam...Daha önce form da çinlilere binmek sakıncalı diye bir çok başlıkta tartıştık....Gelen yazıları okusaydın şimdi zaten bu dediklerini savunmazdın.....

Herkes kendi çapında haklı.... Sende o da öte kide.....

Ama düşüncem şu dur ki herkesin motora binmek istemesi haktır... Kimseyi bu haktan mazur görmek kimsenin hakkı değildir....

Koruma işine gelince bu da tamamen kişisel tercihtir..... Herkes kendi salığından mesul.... Sen tavsiyeni verirsin geçersin... Ama kimseye senin kaskın adi sen motora binemessin diyemessin.....
    sen sana düşeni yap gerisini boşver anlatabiliyomuyum arkadaşım... ben kasksız gördüğüm her motorcuyu uyarırım bunu bir motorcu olarak benimsemişim ama herkez dediğin gibi kendinden mesuldur.. biz burda topluma açık bir yerde fikir savunuyoruz bunun eğrisi doğrusu şahısları ilgilendirir.. umarım fikirlerimizle yararlı olmuşuzdur...

Alıntı patriote adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ulu bilge Google da arama yaparken denk geldi.
    Ryang arkadaşımız bir zamanlar Alman Motorrad dergisinin yaptığı bir test sonucunu asmıştı foruma.

Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olan arkadaşlar iyi okuyup anlamaya çalışsınlar.

Çok övdüğünüz ve kaliteli olduğunu iddia ettiğiniz kask markasının, kaç tane Çinli markanın altında kaldığına dikkat etmenizi istiyorum.

Lütfen sabırla yazının sonuna kadar gidiniz.

Ha bir arkadaşımızın buradaki arkadaşlara ısrarla önerdiği Suomy ile ilgili bilgiye de yazının sonunda ulaşabilirsiniz.

Tekrar ve ısrarla belirtmek istiyorum.
    Marka hastalığını bırakın.

Avrupa standartlarına uygun alabileceğiniz en iyi kaskı alın ve kafanıza takın.
    Sonrası zaten gelir.
    Önemli olan Türk milletinin kaska alışması.

Fakat yazdığınız yazıların daha vahim bir sonucu var ve onu fark etmiyorsunuz.

Motosiklet bir ölüm aracı değildir.
    Motosiklete, şöyle binersen ölürsün, böyle yaparsan kafan patlar gibi,
    düşüncesizce sarf edilen sözler, bir motosiklet sitesinin amacının dışındadır.
    Burası motosikleti ve motosiklet kültürünü yayma amacını taşıyan bir site olmalıdır.

İnsanları korkutarak bu amaca hizmet etmiş olmayız..

Devamı gelecek....

İlgilenen arkadaşlar için kask test sonuçları..

Gireyim Öğreneyim..

amca ne demek yanlış bilgi veriyoruz.. bu kafa patlama olayını ben söyledim ama tecrübemden yaşadığım olaylardan faydalanmak açısından yaptım..amacım motosikleti farklı göstermek değildi... yanlış anlaşıldıysak affola...
    herneyse hoşgeldin amca...

ayrıcada bu Suomy bahsedilen marka aslında o kadarda kaliteli bir kask değil..
    ama biz burda markadan bahsetmiyoruz kaskın önemini vede motosiklete binmenin başlıca kuralı olan güvenlikten bahsediyoruz...

patriote - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var
    By Dost;
    Üstüne alınma,
    ben ortaya konuşurum böyle.
    Bi de bana amca deyip durma.
    Moralim bozuluyor.
    Hem o kadar yaşlı değilim.
    Çok küçük yaşta oturdum bu meretin selesine...
    Forumun genelinde böyle bir söylem var.
    Motosikleti öcü gibi gösteren söylemler bunlar.

Paramızın yettiği en iyi kaskı alacağız ve takacağız.
    Bizim burada hitap ettiğimiz kesim, bu bilince sahip olanlar değil olmayanlar.
    Burada yazışırken, körler-sağırlar, birbirini ağırlar muhabbeti olmamalı.
    Bilgiye ulaşmak isteyenlere yardımcı olacak içeriğe sahip satırlar yazmalıyız.

Buraya yazan herkes, kask takmanın önemine işaret ediyor ve mümkünse alınabilecek en iyi kaskı almamızı öneriyor.
    Bunun buraya yazana faydası yok.
    Geçerken okuyana, yada araştırana ise çok faydası var.
    Ama;
    doğru bilgi verirsek...

Şimdi adam yıllarca belli bir motosikletin hayalini kurmuş ve en sonunda o hayaline kavuşmuş.
    Bir şeyden haberi yok.
    Zamanla kendini geliştirme ihtiyacı duyuyor ve araştırırken forumumuzu buluyor.

Bizim bu elemana vereceğimiz birinci mesaj,
    "Madem motosiklet aldın, bir tane de kask al."
    olmalıdır.

Zaten bu mesaj, hangi kask? sorusunu beraberinde getirecektir.

Şimdi diyorsunuz ki;
    "Sakın ha ucuz Çin malı kask alma!"

Halbuki adamın kesesine uygun ve kaliteli Çin malı kasklar var.

Bu yazılanları okuyunca,
    Ne yapacak eleman?

Ben söyleyeyim.
    Almayacak.
    Alamayacak.

"Banane kafası patlarsa patlasın."

Ben bu cümleye katılmıyorum.
    Katılmam mümkün değil.

Cahil diye, fakir diye itip kakmak yerine onu daha fazla yaşatabilmek için elimizden geleni yapmamız gerekir.
    Her canlının ölümü bizi üzmeli.
    Bir şey yapabilirmiydim? sorusunu kendimize sormalıyız.

Devm edecek.

Motosikleti
    O zaman usta dicem bunada ben tamircimiyim deme...
    Ustasın çünkü ustaca davranıyosun tek seni anlıyorum zaten burda

Bende senin yazdıklarına istinaden şunları eklemek istiyorum.... ayrıcada bu konunun veya topiğin devamlı ortada bile değil en üstlerde tutulması gerekir fikrindeyim..

Otomobilde emniyet kemeri nasıl hayat kurtarıyorsa MOTOSİKLET'tede KASK hayat kurtarır..

Ayrıca OTOMOBİL'deki kadar iyi SAĞLAM bir GÜVENLİK önlemi yoktur MOTOSİKLET'in.
    Kafatasınıza aldığınız ufak bir zararlı darbe sizi ölüme getirebilir...

yazıcamda kafamı kamyonet kasalarına felan vurmaktan bazen arıza yapıyo şuan arızada servise gitcem hafta sonu ve son birşey daha eklemek istiyorum MOTOSİKLET çocuk oyuncağı hiç değildir......!!!!!

aargh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Aprilia Tuono 660 Factory Dark
    Insan kosarken bile düstügünde bunyesi allak bullak oluyor.
    = = = Be Aprilia racer! = = =

Motosikleti
    Alıntı s3ns4t10n adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ''kask takmak hiçte estetik değil''

sanki yolda giderken gören herkes seni tanıyo.
    ilk kazandan sonra estetik ameliyatı olursun o zaman anlarsım kaskın önemini...

6. sayfa BirinciBirinci ... 45678 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)