kask önemli ama şu kamyonlar motor kazalarında en başbelası canavarlar bakın kaza haberlerine %80 kamyon onları kaldırtsak
kask önemli ama şu kamyonlar motor kazalarında en başbelası canavarlar bakın kaza haberlerine %80 kamyon onları kaldırtsak
türkiyede kask sorunu çok üst düzeyde scoter motora binen çoluk çocuk var hem kask takmıyorlar ve çok dikkatsizce kullanıyorlar.
smir hayatnda yapacağn en iyi şeylerden biri olmaya aday bir iş bu konuyu açmak ,seni tebrik ediyorum
Tahsin Oğuz Acartürk çok KRAL adamsın......
bi motor alayım kasksız dolaşmıycam
Takılmalı fazlada söze gerek yok ama bazen bi arkadaş önceden sözleşmeden yani yolda denk geldiginde kaskı ona veriyorum sadece ancak buşekilde kasksız oluyorum
Kasksız ASLA motora binmem ve arkama kasksız artçı almam..kasksız artçı almadığım için 1-2 arkadaşımla hafif aramız bile bozulur gibi olmuştu ama üzgünüm çocuklar kasksız ASLA..
Kaskı sıkıntı olarak görenlere tavsiyem:
Kask acayip karizmatik bir koruma bence
Not: Yukarıdaki meajımda 6 kez kask kelimesi geçmiş
Yani kısaca kask kask kask kask kask kask kask kask ...
Şahsi fikrim - kask ile daha hoş duruyor - resimdekiler hep görünüş için mahfetmişler hayatlarını ama değer mi ?
Genelde o kaskı koluna alan tipler supersport kullanıcıları.Cehaletin böylesi işte.
peki kask takmak icin niye ehliyet almayi bekliyosunki ?
eywallah
artci koltuguna bi tane kask alin ve file ile seleye baglayin, bu sekilde artci oldugunda 2nizde kask takarsiniz .
sen kafana kask tak , cok canin isterse koluna gecir ikinci kaski , dimi ?
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
ya arkadaşlar canınız bu kadarmı ucuz,iş yerindeyim şu anda ve e-5 in dibindeyim son 1 saattir gezilerden dönenleri seyrediyorum ( vede içim gidiyor ) yanlız iki ss cinin kapışmasına hayretler içinde şahit oldum adamların ikisindede gömlek ve güneş gözlügü hariç bişey yoktu üzerlerinde ve inanılmaz süratle geçtiler,neyin ispatıdır bu anlamıyorum vede o geziden dönenlerle bir baglantıları olmadıgına eminim..çok salak hareketler bunlar çookkk....
eger kask takmıyorsan koruyacak bir şeyin yok demektir
offff offf aynen bende kaskı koluma alıyorum allah korusun bu fotodan sonra kasksız bakkala bile gitmem
Bende bazen kısa mesafede koluma takarım .Ama illakide takmalıyız. Yanlış yapıyoruz.Heran herşey gelebilir başımıza.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
Koluna sepet gibi takanları görünce ben tırsıyorum :(
Koluna takacaksan ne diye onca para :/// ki hic de estetik durmuyor :/ birak evde kalsin kaskin daha artistik hareket...takmayacaksan kaskin vestiyerde birak cik git ;)
Kola takip kask gezdirenlere aklim ermiyor
Koluna taktin...senden cok kask a aciyorum..kaska birsey olmasin ;)
5$ lık kafan varsa 5$ lık kask al :cat:
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)