Ya kask'tan herkes kaçarken bende bir bozukluk var herhalde? ben motor almadan önce kask aldim öyle hevesliydimki kask takmaya ,,, belkide sirf kask takabileyim diye motor biniyorum ben manyakmiyim ne ???.. baska varmi benimgibi olan ?? herhalde yalnizim...
Hadi Diyelimki O kaskı Kafasına Takmadı Kazada Yaptın Kafanı Carpmadın O Disegine Gelen Kask Kolunu Kırar :S be AKILSIZ ADAM
Seni Sevdimde Ne Oldu Efes Ve Turkcell Zengin Oldu
Bu konuyu hep görüp, konuyu açan şahsiyetten dolayı hiç girip bakmamıştım. Zira kendisi avatarında tek teker yapmış, kask takmamış, hepimize kötü örnek olmuş, adı yolsuzluklara karışmış, küçükken burnunu karıştırmış, şu anda da sürekli göbeğini kaşıyan bir şahsiyettir
(Bu mesajdan sonra kişilik haklarına tecavüz ettiğim için dava açmaz inşallah)
Gece gece geğiyini bırakırsak, hepimiz bas bas bağırıyoruz kask takalım, kasksın dolaşmayalım diye. Sürekli konular açılıyor, sürekli tekrarlıyoruz, ama yinede çoğumuz takmıyoruz zaman zaman kasklarımızı. Çıplak dışarı çıkamayacağımız kadar kasksızda kullanmamalıyız şu mereti. Üzücü görüntüler görüyoruz, üzücü haberler alıyoruz. ALLAH hepimize akıl fikir versin..
Legends may sLeep.. But they never diE..!
Kasksız çıkmam abi...............
O KASKI Hemen Kafana Geçir.......
100 mt lik yere bile kask takıyorum.ayrıca kask takmak daha havalı geliyor.
Aslında hava yapmak için kask çıkarılması çok saçma birşey ciddiyim karşıdan gördüğümde tipe bak diyorum
Bence kask hem muhtemel kazalarda en önemli korumamız hemde bizi motor üstünde daha karizmatik gösteriyor yanlışmıyım
bazı topiklerde kaskla ilgili saçma sapan cevaplar okudugumdan konuyu güncelliyorum.
Ben kask takarken bile kafayı yere vurdugumu düşünüyorum o zaman bile ürkütücü oluyor 1-2 metreden düşüpte beyin kanaması geçirenler var
Lan sinan kaldır şunları adamın kaskla bile motora binmeyesi geliyo :(
sana sunu sorucam hersey eskısı gıbı olsa polısler kaskı sorun etmese (bundan 3 4 yıl oncekı gıbı) ben o zmana kadar kask takan hatta kask satan yer bıle bılmıodum cunku kımse takmıyordu kaska zorunluluk getırıldı bı anda herkez kask hayat kurtarır demeye basladı bu konu cok uzucak bılıorum ben daha oncede kask ıcın aynı seylerı yazdım ama burda kask takın dıyen cogu kısının awatarına bakıorum ya teker yapmıslar ya lucas yapmıslar kask war yok o tartısılır pekı o harketlerı yaparken dusup ayagın kopsa ne olcak ben sehır ıcınde motordan dusupte ölen hiç gormedım sen hız lımıtıne uyarsan 60 la gıderken dussen ölmezsın ben cok dustum...
kasksız hayat olmaz abi takıcan yada ölücen
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
hocam ben hayatımda bir defa bile kask ile motor sürmedim ne olacak benim sonum.Yaşarsam ehliyet sahibi olduğumda takacam
kask şart
eğitim şart gibi oldu ama nese
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)