Artistlik icin kaski caddede koluna takanlardanmisiniz ? o zaman bakin !
Reklamlar
-
26 Eylül 2008, 02:31
1000 cc SuperSport sahibi :Lazer kask,Rev'it deri mont
600 cc SuperSport sahibi :shoei kask
1000 cc SuperSport sahibi :.....
(yukarıda yazanların haricinde birsey yoktu ustlerinde...)
motosiklet için harcanan paralar ortada fakat aynı şey korumalar için geçerli değil mlsf... :'( :'(
Reklamlar
-
26 Eylül 2008, 08:22
çok güzel bir paylaşım olmuş ama sanki geçen yıllarda bu topic'i okumayanlar var gibi. herkesten de duyarlı olunması beklenemez
-
26 Eylül 2008, 09:39
-
26 Eylül 2008, 09:51
Ben genel olarak motora kasksız bindiğimde kendimi rahat ve güvende hissedemiyorum.
Fakat, yalan söylemiş olmayayım, kasksız bindiğim durumlar da oluyor. Bu durumlar,
1. Kısa mesafe denize gidip gelirken, (Max 20-30 km hızla, araç olmayan veya olsa bile onların da 20-30 km yi geçemeyeceği bol setli bir yolda)
2. İlçe içinde kısa mesafe biryerlere gidip gelirken (İlçe içi derken, ilçe içi zaten küçük ve bütün yollar bol setli olduğundan 20-30 km geçilemiyor genel olarak hiçbir araçla ve zaten yollar genel olarak boş. İstanbul içi gibi değil yani )
Yukarıdaki iki durum haricinde, oturduğum yerden işe giderken bile (Yaklaşık olarak 4 km) kaskımı takıyorum.
Tabi neden takıyorum, çünkü işe gitmek için ilçe içerisindeki bol setli boş yoldan çıkıp,
- İstanbul - Tekirdağ yoluna çıkmam gerekiyor
Dolayısıyla bu yola ne kendim ne de artçımı kasksız çıkartmam. Ayrıca, gerek istanbul gerekse başka yerler olsun, genel olarak kaskımı her zaman takarım zaten takmadığımda rahatsız oluyorum.
Belki o takmadığımı söylediğim yerlerde de taksam çok daha sağlıklı olabilir ama bisiklet hızında gittiğimden gerekli görmüyorum.
Kask takmadan, normal yolda gitmem gerekirse rahatsız olduğum noktalar.
1. Rüzgarın göze gelmesinden kaynaklanan görme zorluğu,
2. Yolda giderken, hızla birlikte ufacık birşeyin gözüme gelmesi ihtimali,
3. Ya düşersem,
4. Hiçbiri olmasa, hiçbirini düşünmesem bile kask olmadan sürünce psikolojik olarak kendimi rahatsız hissediyorum
Kask haricinde de, mümkün olduğu kadar yolda tehlikeli hareketler yaparak kendimi riske atmamaya çalışırım.
- Altımda motor var, gidonumun geçtiği heryerden geçerim (fare misali ) mantalitesi taşımam
İyi forumlar...
-
26 Eylül 2008, 10:12
................
Manavgat şimdilik . . .
oğuz-antalya & ChİpSEt07 ( erdal)
-
26 Eylül 2008, 11:06
kask takmalı takmayanları uyarmalı ve bu konuda herkes üstüne düşeni yapmalı saçlarım bozuluyo diye kask takmayanlar var allah korusun lütfen bide arkadaş acısı yaşatmayalım birbirimize dikkatli olalım herkes taksın hadi görüyüm bakalım
hatta günlük hayatta bile kask takın)
-
26 Eylül 2008, 11:12
Bunun en kolay çözümü kasksız yakalanan ve yılışanları beyni dağılmış bir cese
din yanında bir gece morgda misafir edip,anlamalarını kolaylaştırmaktır.Gö
receksiniz ki 2 kaskı üstü üste takmıyor mu yurdum insanı...
binbasi nayman x-max ''06
Yamaha Touching Your Heart.
Safety First,then RIDE..!
-
26 Eylül 2008, 11:13
Cidden kötü
AsLaNLaR ve SıRTLaNLaR HiÇBiR ZaMaN DoST OLaMaZLaR..
-
26 Eylül 2008, 11:26
Manavgat şimdilik . . .
oğuz-antalya & ChİpSEt07 ( erdal)
-
26 Eylül 2008, 11:33
fotolar çok kötü korku filmlerini andırıyor abi ben takıyomda manitanın evinin önünden geçerken aynen öyle artistlik yapıyom ama bundan sonra töbeee,
-
26 Eylül 2008, 14:04
Ölüm, ölü için bir çözüm değildir.!
-
14 Aralık 2008, 21:49
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
-
14 Aralık 2008, 22:50
kask şart o kadar bitti kask takmadan yola cıkmak yok ...
-
14 Aralık 2008, 22:53
saclaımı bozsada ,klas görünmesede ,kaskımı severek taktım herzaman bence kask takınca daha artistik duruyor kask takın arkadaşlar takmayanları kınıyorum zaten yolda görünce
Hayatta gerçek olan tek şey gerçekliktir .
harylies dönartes.
-
14 Aralık 2008, 22:53
Arkadaşlar motorunuz kötü olsa bile takın lütfen arkadaşlar diyorki senin motoruna fazla kask gitmez yakışmıyor yarış motorumuki takıyon diyolar saçma deyilmi sizce saçma tabiki yani anlatmak istedigim mobileyt bile olsa takın gülen gülsün bilki kendine fayda
-
14 Aralık 2008, 22:57
Kask takmadıktan sonra, motorcunun kafasınının yumurtadan farkı kalmıyor bence.
-
15 Aralık 2008, 03:23
konunnu bvaşındaki ucuz kask pahalı kask tartışmasını okudum.
benim de maddi durumum çok iyi bir kask almaya müsait değil ama piyasada kaliteli bir kask çıkmış hem görüntüsü güzel hem de sağlam birşeye benziyor.
95 ytl bu ay bunu almayı düşünüyorum.hesaplı ama düzgün bir kask almak isteyenlerin de bilgisi olsun istedim.
http://www.feyizoglu.com/alisveris/p....php?pID=44782
-
15 Aralık 2008, 03:41
kasksız çıkmam abi neolacagı belli olmaz motorlastigi patlar biri sana vurur yol buzlu olur vesaire kaza geliyorum demez sonuçta motorun kaportası kullanan kişidir siz siz olun kasksız kullanmayın
[B][I]..:::BenÇokAyrıLıkLarYa$adımOyüzdenßitiŞikYazdım HerŞeyi:::...:[/I][/B]
-
15 Aralık 2008, 03:58
kask takmayanları uyarmıyorum artık cunku bır seferınde sen kımsın tanısıomuyuz bır dıger seferınde de sanane lan diye cevaplarla karsılastım aklımdan o anda ındırıp kafasını gozunu kırmak gectı (en azından ufak sıyrıklarla atlatır da akıllanır dusuncesıyle) aama sonra gendısını onu sevenlerı hıc dusunmeyen bı adamı ben nıye dusuneyım dedım ıcımden yoluma devam ettım umarım baslarına bısey gelmez
-
16 Aralık 2008, 19:45
crxforever adlı üyeden alıntı
konunnu bvaşındaki ucuz kask pahalı kask tartışmasını okudum.
benim de maddi durumum çok iyi bir kask almaya müsait değil ama piyasada kaliteli bir kask çıkmış hem görüntüsü güzel hem de sağlam birşeye benziyor.
95 ytl bu ay bunu almayı düşünüyorum.hesaplı ama düzgün bir kask almak isteyenlerin de bilgisi olsun istedim.
http://www.feyizoglu.com/alisveris/p....php?pID=44782
işte bu kaskı gerçekten önerebilirim , araştırdığım bir kask . sanırım fiyatından fazlasını veriyo bize
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)