farklıyız peki farka fark katarmıyız
Reklamlar
-
herkese selam arkadaşlar... istanbul stunt team adlı dublör ekibinin dublör kordünatörüyüm... ekibimis 15 kişilik bir ekip ve hepsi birbirinden değerli arkadaslar... farklı olanlara ve fark yaratanlara saygım sonsuz ve kabul etmek gerekki çoğu motosiklet kullanıcılarıda fark yaratmayı başarmış insanlardır... enkısa zamanda aktivitelerimizde sizleride görmekten büyük onur duyacağım... ( aktivitelerimizi belirli peryotlarda sizlere sunacağım ilgilenmek isteyen arkadaslar olursa cevap yazmaları yeterli.. )
motosiklet aşkıyla yaşayan arkadaşlar... avrupada motosiklet gurupları hakkında çekilen filmleri hepimiz izliyor ve hayranlık duyuyoruz, fakat türkiye bole bir girişimin olmamasına hepimis üzülüyoruz. bunun sebebi olarak türkiyede ve en onemlisi sinema sektörünün attığı istanbulda motosiklet kullanıcılarının avrupa ayarında bir bütünlük sergileyememesi olduğunu düşünüyorum... tanışarak , fikirlerimizi paylaşarak güzel bir başlangıç yapabileceğimize inanıyorum ve ilginizi bekliyorum... saygılar...
Reklamlar
-
Artis mi olucaaazzzz???
-
Oncelıkle sıtee hos geldın ve katılımcı bır uye olup aılemıze katılmanı ısterız.. dusuncen bence 10 numara saol ınsallah ılerıde o da olur abı
-
true love..
Drift Religion
-
Pınarr adlı üyeden alıntı
Artis mi olucaaazzzz???
Galiba pekı zekı murende bızı gorecekmı ?
-
-
aktiviteden kasıt nedir acaba?
-
crayzboyone adlı üyeden alıntı
Oncelıkle sıtee hos geldın ve katılımcı bır uye olup aılemıze katılmanı ısterız.. dusuncen bence 10 numara saol ınsallah ılerıde o da olur abı
teşekkür ederim umarım olur türkiyenin boyle birşeye ihitiyacı var...
-
-
KID333 adlı üyeden alıntı
aktiviteden kasıt nedir acaba?
biz surekli yeni bir şeyler yaparak yapımcıların karşısına çıkıyoruz bazıları bunu değerlendirmekten yana oluyor bazılarıda tolum için fazla diyor malesef...en son ele aldığımız konu yamakazi lerin ilgi alanıydı fakat sinemaya entegre aşaması çok zor... fakat şuan motosiklet kullanıcıları potansiyel birer aksiyon hayranı olduğu için bu projeyi adapte etmek çok daha kolay olacana inanıyorum ...
Pınarr adlı üyeden alıntı
espiri konusuda olması hoşuma gitti bir nevi beyin fırtınası gibi görüyorum.... türk sinema tarihinin sizlere ihtiyacı var
-
stunt_lewo adlı üyeden alıntı
biz surekli yeni bir şeyler yaparak yapımcıların karşısına çıkıyoruz bazıları bunu değerlendirmekten yana oluyor bazılarıda tolum için fazla diyor malesef...en son ele aldığımız konu yamakazi lerin ilgi alanıydı fakat sinemaya entegre aşaması çok zor... fakat şuan motosiklet kullanıcıları potansiyel birer aksiyon hayranı olduğu için bu projeyi adapte etmek çok daha kolay olacana inanıyorum ...
espiri konusuda olması hoşuma gitti bir nevi beyin fırtınası gibi görüyorum.... türk sinema tarihinin sizlere ihtiyacı var
Teşekkür ederim ama ben gelirsem başrolü kaparım bak söylemedi deme. Alınmaca gücenmece yok
Etiketler: alcakgonullu, dublor, sporcu, stunt, uzman, yenilikci
Alçakgönüllü
-
pınarr , umarım oyle birşey başarırsın... konuya az çok vakıfsın galiba..
-
herkes dalga geçme sevdasında....
siteye hoşgeldiniz amacınıza ulaşırsınız umarım çalışmalarınızı görmek isterim.. bu arada bi abim var istanbulda rap yapan onunda adı lewo kim kimden çaldı
saygılar
[url] www.myspace.com/kayku34 [url]
[url] www.herkesdinlesin.com/kayku34 [url]
-
-
hadi bakalım hayırlısın inşallah bizimde filmimiz olur ama zor be bilader
aramıza hoşgeldin
motor var mı?
-
-
İnş Başarırsınız ve bizde sizinle konustuk diye cevremizdekilere anlatırız
(Benım kankam var bu filmi o cekti diye )
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
-
GKN adlı üyeden alıntı
kısss tv ye çıkacasss,
yalnız ben öpüşmeli sahnelerde oynamam, türkan şoray kuralları aynen geçerlidir
Taam ben öpüşürüm senin yerine
kayku adlı üyeden alıntı
herkes dalga geçme sevdasında....
siteye hoşgeldiniz amacınıza ulaşırsınız umarım çalışmalarınızı görmek isterim.. bu arada bi abim var istanbulda rap yapan onunda adı lewo kim kimden çaldı
saygılar
Höyttt sen ne anlarsın bee.. Dalga geçmeymiş.. Biz çıktığımızda topic kaybolur olm biz tavan yapmasını sağlıyoruz
-
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler