Ablam ole deme ya zaten sen renk katıon buraya sensız olursa gımse gırmes bu ılan 10 sayfaya gıder :D
Vaaayy bu topic acaip action yapmış heee
Vallah arkadaşım Lewo, Hoşgeldin umarım katkın ve katkımız olur motosiklet kullananlar camiasına.
Heee, gelelim Dublör olarak katılımcılık yaparsam hangi rolleri şeyapabilirim diye düşünüyorum Bizi bilen bilir, özel yeteneklerimiz olarak: gezeriz, tozarız, Mangal yaparııızzz Eğer çekinilecek filimde, tehlikeli bir mangal sahnesi varsa bila-bedel oynarım arkadaşım. Üzerime tanımam vallah
Poturdak
lewo kardeşim Atatürk gibi konuşmuşun iyi demişinde bize düşüne nedir tam manasıyla açıklasan.. çok süper olur dimi naapcaz biz fikirmi yaratcaz bence ülkemizde motosiklet filiminin çekilmemesinin sebebi bizim bütün olmamız değilki... zaten bütünüz... bizim motosiklet gruplarında enstantene olmaması yani demek istediğim uyuşturucu satan bi motosiklet çetesi varmı tanıdığınız bence ... pekii sürekli olarak illegal yarışlar düzenleyen bi grup varmı... bence oda yok ama olsa kesin katılırdım
yani biz edepli uslu adaplı motosiklet süren yasalara saygılı kişileriz dikkat çeken bi yanımız olmadığı için sinemaya entegre olması çok zor
beiim bildiğim bostancı civarlarında takılan bi scooter çetesivar geyiğine kurulmuş bişi bide hep birlikte gezen bi grup kawasaki zx pilotu var...
bak görüyon dimi bizgezep tozan mangal yapan insanlarız
yanlış anlama muzaffer abi şimdiki lafım sana değil... içimizde yol yapmak için motor sürmeyen bi dünya insan var.. amerikadaki chooper grupları birlikte yol yaparlar... ama piknik yapmak için değil kızlara hava atmak içinde değil yol için motosiklet için yol yaparlar bizde bu bilene yok türk yapımcıları neyimizden faydalansın
ama ben çok pis motor kullanırım çok pis yol yaparım her ay 5000 km mem vardır bak çok feci başrolde oynarım buda aklının kenarında bulunsun acaip aksiyon yaratırım tabi bu özeliklerimin yanı sıra çok feci krank kırar piston daatırım
Ayrıcana da çok yolda kalır benzini biter
ben küçük pich emrahı oynarım çok güzel yaparım bi de altıma bebe bisikleti verdiniz mii...
ayrılamaammmm...
facebook.com/kaskafa
Emrah yoluma ahaha :D altınada 1000rr honda verdılermı tmm eskı turkfılm lerı gıbı olur hehe :D
eskiden belli basli geyikciler vardi,artik surusune bereket
bu topic'te geyige baglanmis
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
Konuyu baştan sona okudum. Geyik bol bu sitede.
O taraflarda olsam yardımcı olmaya çalışırdım hatta 3-5 motorcuyla kendi kendimize bir takım yöntemler bulup, kendimizide geliştire bilirdik. Bir nevi grup çalışması yada antrenman gibi.
Umarım amacınıza ulaşırsınız. Stuntcıya selam geyiğe devam
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)