farklıyız peki farka fark katarmıyız
Reklamlar
-
01 Aralık 2007, 06:14
GKN adlı üyeden alıntı
sattın 2 dakkada hee
ne biçim ekürisin sen..
ben başka menecer bulcam kendinme
Nayır nolamazzzz... Benim olacaksın
içses:(ben kendimi oyuna verdim ama sanırsam yıl olarak oyunu tam tutturamadım)
Reklamlar
-
01 Aralık 2007, 19:22
by_dost :para kişisel bir mevzu deil tabi fakat ulusal sermayemiz neden yurt dışına kayıyor o bütcelere ne motorcular yetişir türkiyede... kast mevzusuda şoyle: vücut olçülerin ve yeteneklerin bir cv hazırlar gibi resimlerinle birlikte bassılır.. sonra kısa bir tanıtım çekilir cd ye bu ikisi birleştirilir ve kast dosyamıza koyulur hiç yoksa haftada 2 film için kastlarımızı istiyolar veririz... kısmetine ne çıkarsa....
pınar :dkn :aye : renk kattınız için teşekkürler....
rene : dayanışma mükemmel gerçekten... yollarda karşılaşıyorum ve arkadaşımda motosiklet kullanıcısı recep ismi geçenlerde yolda adres sormak için durmuş hep yanlış tarşf etmişler samandra da bi motorcu arkadaş üşenmemiş adrese kadar götürmüş recebi... duyunca teşekkür edemedik diye bayua üzüldüm tamda mangal partisine denk gelmişti keşke katıla bilseydi aramıza....
[QUOTE=rEnE;876336]Lewo hocam umarım düşüncelerinizi en kısa zamanda başarılı bir şekilde hayata geçirirsiniz. Bu stunt olayı dublörlüğün yanısıra motosikletli akrobasi yanılmıyorsam, böyle bir kadronuz varmı yoksa o da oluşum aşamasında mı. Film olayı da mükemmel olur kanatindeyim.
evet rene stunt olayı dublörlük aynı zamanda fakat aklına gelen bütün tehlikeli sahneler için geçerli stunt terimi... hewnüz motosiklet kadromuz yok bugün mustafa ustayla tanıştım güneşlide.... kros yapan bi arkadaşımız şampiyonluklarıda var hatta 2000 yılında dublörlerimizde coşkun lamba ile aynı projede jackie chan nın türkiye ayağında rol almışlar... şuan ben afyondayım dönüşte kendisiyle daha detaylı konuşacaz.... mustafa ustayla tanışmamızada babamüslüm abimiz vesile oldu saolsun.....
-
01 Aralık 2007, 23:04
Pınarr adlı üyeden alıntı
Nayır nolamazzzz... Benim olacaksın
içses:(ben kendimi oyuna verdim ama sanırsam yıl olarak oyunu tam tutturamadım
)
ya patron karıştırıon, onu biz 60 ların sonunda oynamıştık
aydemir akbaşla
stunt_lewo adlı üyeden alıntı
pınar :gkn :aye : renk kattınız için teşekkürler....
ayıp ettin stunt çı kardeş, madem renk kattık devam ederiss
-
01 Aralık 2007, 23:08
he cok renk katmıslar :D .......................
-
01 Aralık 2007, 23:13
crayzboyone adlı üyeden alıntı
he cok renk katmıslar :D .......................
neşeli insanlar umarım tanışma fırsatı buluruz.... bizim ekipte çok marifetlidir bu konuda.... buarada bi başlık açmışın inceledim ama çözemedim konuyu bir wep adresimi verdin ben kaçırdım
-
01 Aralık 2007, 23:25
abı emil den atarımda bıraz bekle 1 hafta fılan sıteyı 10 numara yapalım daha arkadasla dun actık sıteyı doldurcaz ıstersen pm den ata bılırım
saygırlarımla !!
-
01 Aralık 2007, 23:29
abı emil den atarımda bıraz bekle 1 hafta fılan sıteyı 10 numara yapalım daha arkadasla dun actık sıteyı doldurcaz ıstersen pm den ata bılırım
saygırlarımla !!
bi salla adresi istersen pm den... arabalarla falan igiliyse benim uzmanlığım yardımcı olurum
[B][I][U][COLOR="Blue"]Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler ve meczuplar memleketi olamaz…" [/COLOR][/U][/I][/B]
[B][U][COLOR="Red"]MUSTAFA KEMAL ATATÜRK[/COLOR][/U][/B]
-
01 Aralık 2007, 23:59
GKN adlı üyeden alıntı
ya patron karıştırıon, onu biz 60 ların sonunda oynamıştık
aydemir akbaşla
ayıp ettin stunt çı kardeş, madem renk kattık devam ederiss
Ben hep renk katıyım hep teşekkür et stunt olar mı???
-
02 Aralık 2007, 00:05
Ablam zaten cok ıyıbırıdır hep renk katar!!! heryerde ve herzmn renkcıdır renkılı gokkusagı gıbı :D
-
02 Aralık 2007, 15:03
stunt_lewo adlı üyeden alıntı
by_dost :para kişisel bir mevzu deil tabi fakat ulusal sermayemiz neden yurt dışına kayıyor o bütcelere ne motorcular yetişir türkiyede... kast mevzusuda şoyle: vücut olçülerin ve yeteneklerin bir cv hazırlar gibi resimlerinle birlikte bassılır.. sonra kısa bir tanıtım çekilir cd ye bu ikisi birleştirilir ve kast dosyamıza koyulur hiç yoksa haftada 2 film için kastlarımızı istiyolar veririz... kısmetine ne çıkarsa....
bak ulusal sermaye olayında sana canı gönülden katılıyorum.. bu kast olayını bi ara halledim dostum ok..
Ablam zaten cok ıyıbırıdır hep renk katar!!! heryerde ve herzmn renkcıdır
renkılı gokkusagı gıbı :D
bu ablayada maşallahh her yere yetişiyo... renk fabrikası sanırım...
RUHUN BEDENİNDE, LASTİĞİNDE JANTININ ÜZERİNDE KALSIN......
-
02 Aralık 2007, 15:10
-
02 Aralık 2007, 15:12
hehehehehe 10-20 deilde ablama 100tane verın sız ))))
-
02 Aralık 2007, 15:12
By_DosT adlı üyeden alıntı
bu ablayada maşallahh her yere yetişiyo... renk fabrikası sanırım...
biz şarj edioruz o ablanı, gece kapatmassan 2 gün gidio
-
02 Aralık 2007, 15:13
-
02 Aralık 2007, 15:16
Pınar abla format atmaya gıttı )))
-
02 Aralık 2007, 15:26
Pınarr adlı üyeden alıntı
Güç kaynağımda var hem benim
jeneratör niyetine
hondamı senin jeNERATÖR, sürekli kopuysunda
Pınar abla format atmaya gıttı
)))
pinaarr
bişeyi farkettinmi
son zamanlarda sana abla diyenlerin sayısı iice arttı
yakında teyze diyenlerde çıkmasın
moto teyze
-
02 Aralık 2007, 15:28
GKN adlı üyeden alıntı
hondamı senin jeNERATÖR, sürekli kopuysunda
pinaarr
bişeyi farkettinmi
son zamanlarda sana abla diyenlerin sayısı iice arttı
yakında teyze diyenlerde çıkmasın
moto teyze
Hmmm bi kafe açıyım ben moto teyzenin yeri die nası ama iyi fikir dimi
Yok olm hondayı yeğlemem ben şahsen
-
02 Aralık 2007, 15:30
Vallaha cok ıyı olur abla cafe acarsan 10 numara olur koseyı donen bızımkıler senı herhafta zıyeret etse he o zmnda sole bı durum var ablalıgını gosterım sen ısmarlıcan en ıyısı bosver Cok cabuk ıflas edersın hehe :D
-
02 Aralık 2007, 15:31
-
02 Aralık 2007, 15:32
heheheh abı ozmn sen oyna fılımde artıst ol :D tıpde var endam da var :D heh
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler