Mont alacağım... ACİL YARDIM!!!
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Özer abi NJ-1005 çok hoşuma gitti.. Onu bir incele..
http://www.nicmotor.com/montlar.asp?detay=NJ-1005
Gidersen Öyle Bir Gitmelisin ki;
Ayrılıklar Bile Seninle Gurur Duymalı..
-
valla kışın soğukta da bineceksen uzun olanı al derim..
üşümek terlemekten kötüdür..
ben de mont alacam yakında..bi eksiğim o kaldı..
burda Antalya' da olsan kısayı al derdim ama..burda değilsin..
-
SeRHaTeKiNci adlı üyeden alıntı
arkadasın tavisye ettiği cok guzelmiş
-
bu markanın montları çok şık gözüküyor, fiyatlar da çok uygun
-
Shark al birdaha montu unut,mükemmel tavsiye ederim.
-
pakistan üretimi olduğundan dolayı fiyatları da ekonomik gözüküyor.hayırlısı olsun
“Bir memlekette; namuslular, namussuzlar kadar cesur olmadıkça, o memlekette kurtuluş yoktur”
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
-
SAKİ adlı üyeden alıntı
Shark al birdaha montu unut,mükemmel tavsiye ederim.
Arkadaşlar bu firmadan eldiven aldım ve küçük geldiği için geri gönderdim.Yine sorun yaşamamak ve mont ihtiyacımı görmek için mont almaya karar verdim.Bu hafta içersinde almam gerekiyor, bu nedenle bu tarz mont kulanan arkadaşlar olumlu olumsuz düşüncelerini söylerlerse sevinirim.
[COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P
-
Özer bence 1011 modelini al.hem daha şık hemde motoruna daha uygun.
-
-
Yardımlarınız için sağolun.Birde bu rengi var;
[COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P
-
-
Hayırdır, neden ?
-
Acık canlı renkler olsun yaav. Kırmızı renk en çok dikkat edilendir. örnek olarak dünyada en fazla kırmızı renkli otomobil üretildiği halde % delik dilimde en az kaza yapanlarda kırmızılar allah korusun da, demek istediğim, canlı renkler olsun
Poturdak
-
-
Ben senin yerinde olsam uzun kırmızı olanı alırım kışın onu kullanırım yazında
yazlık fileli çok güzel montlar var onlardan bitane alır rahat ederdim.Fuarda
gördüm kırmızı 1010 uzun olanı çok şık ayrıca.
-
Bende 1. olanı öneririm rüzgardan yanada rahat olursun
-
Yorumlarınız için sağolun ama ben hala karar vermiş değilim.Kısa olanı daha uygun olur sanırım.Dediğim gibi motosiklet dışında günlükte kullanacağım.Hatta geldiği zaman beğenmezsem en kötü ihtimalle geri gönderir uzun olanından isterim.En fazla vereceğimiz 1-2 kargo parası.
-
Ö.Z.€.R adlı üyeden alıntı
Yorumlarınız için sağolun ama ben hala karar vermiş değilim.Kısa olanı daha uygun olur sanırım.Dediğim gibi motosiklet dışında günlükte kullanacağım.Hatta geldiği zaman beğenmezsem en kötü ihtimalle geri gönderir uzun olanından isterim.En fazla vereceğimiz 1-2 kargo parası.
Bende senin gibi düşünüyordumda korumalı montlar genelde günlük kullanıma uygun degil ya.Almışken tam al bence ki sonradan motosiklete rahat rahat binersin üşüme kaygısı olmadan
-
PIERzig adlı üyeden alıntı
Bende senin gibi düşünüyordumda korumalı montlar genelde günlük kullanıma uygun degil ya.Almışken tam al bence ki sonradan motosiklete rahat rahat binersin üşüme kaygısı olmadan
çok haklısın fakat ve feyizoğlu ile görüştüm, korumaların rahat sökülebildiğini belirttiler bana
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)