Semihcim,
Sana mail atacaktim senin gonderdigin eski mail leri vazgectim arkadasim
Ne de olsa biz seninle dost olmustuk dimi?? Dusmancim, feministim....
Semihcim,
Sana mail atacaktim senin gonderdigin eski mail leri vazgectim arkadasim
Ne de olsa biz seninle dost olmustuk dimi?? Dusmancim, feministim....
Kim bu cennet vatanın uğruna olmaz ki feda?
Şuheda fışkıracak toprağı sıksan, şuheda!
Canı, cananı, bütün varımı alsın da hüda,
Etmesin tek vatanımdan beni dünyada cüda.
::pembe:: ::pembe:: ::pembe::
off yeter yaa foruma bakıyorum bişeyler var sanıyorum zaten site yavaş açılıyo yormayın kabartmayın ayvalığa gelen varmı onu sööleyin.alestevardiya, gelmezse gitmem haberiniz olsun.ARTÇIDA OLSA GELECEK ARABA İLEDE OLSA YOLU YOK.hAYDİ ayvalığa biiirr kiii KALKIYOR cUNDA,şEYTAN SOFRASI BALIK
once tarihi kararlastirin arkadaslar ben gelmeyi dusunuyorum. Ama tarih kesin olmali...
Arkadaşlar bana o tarihler uyar.Bu akşam böyle bi gezi aktivitesi varsa bi konuşun aranızda.Dediğim gibi çoğunluğa uyarım.Bu arda dostlar 15-20 ekime kadar Bostancı maltepe arası dükkan lazım bilginiz< olsun
alestevardiya, benim dostum yoktur arkadaşlarım vardır öyle 3-5 maille dost edinmem veya 3-5 yılla . Arkadaş olmuştuk ve arkadaşız feminist kardeş ...
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
noluyor bakım burda
Bazı şeyler asla açığa çıkmamalıydı...
Fox Mulder
[url]WWW.TEMA.ORG.TR[/url]
alestevardiya, hevesini kırmak istemem, çok mutlusun ve umarım motosiklet hayatın hep böyle devam eder ama şunu söylemeden geçemeyeceğim. tecrübeli insanlardan sürekli duyduğum tek birşey var ki o da "kaza yapacağın an, kendine en çok güvendiğin andır" lütfen artık biraz dha dikkatli kullanmaya çalış..
denizcimisin,nerde? bende askerde denizciydim marmariste askermisin?,kaptanmı?,tayfamı?
[B]"Akıllı olanlar sebepler konusunda tartışırlar,ama nihai kararı sonuçta sürekli aptallar verir...!"[/B]
yaaaa çıldırcaaammmm.....
alesteye mesaj attımmm...
silinmişşş....
ulan bi dalga dönüyo ama....
msjımı tekrar yazıyommm...
...............
aleste bravoooooooooo....
şu pembeli olanmı sensinnn????????????
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
topiki açan,sen değil...çoğunlukla baştan okurum forumuilnapoli adlı üyeden alıntı
[B]"Akıllı olanlar sebepler konusunda tartışırlar,ama nihai kararı sonuçta sürekli aptallar verir...!"[/B]
ne bilim benim mesajın altına yazınca.. neyse kusura bakma, yanlış anlama durumu...
ccbbdd, alestevardiya gemide bulaşıkçı imiş, bana özel mesaj atarak söylemişti. Ama kimseye söyleme, kaptan ayakları yapıyorum diyodu.
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
En büyük hayalim motosikletle Dünya turu,Tabi onu yapmak için çok şey lazım ama ileriki yaşlarda olur heralde.Belki o zamana kadar burdan benim gbi 1-2 tane yol sevdalısı arkadaşıda kafalarım onlarda gelir
JaNTi, güzel demişsinde "alestevardiya yola çıktı" topici ile alakasını anlayabilmiş deilim ?
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
Bende yola çıksam diorum arkadaşım
cenkmenderes, sen beni guldurdun Allah da seni guldursun emiiiiii
Bulasikci degildim Kamarottum ben!!!
Hayy Allahim yaaaa ne cocuksun....
Metehan evet ben o pembe giyinmis kisiyim fotografta...
METAL tamam arkadasim senin dedigin gibi olsun... Kelimelerin uzerinde cok durma bence cabuk yaslanirsin...
ilnapoli, ogudun icin saol. Ben zaten 2 aydir ben oldum diyemedigim icin cok hizli ilerlemiyorum. Istersen formu basindan bir daha oku. Ama iyi niyetli uyarina tesekkur edrrim yinede..
Herkesin 30 AGUSTOSSS ZAFER BAYRAMINI KUTLARIMMMMM
Artık bu kadar muhabbetten sonra bi nazar boncuğu takarsın motora valla göze geleceksin
GÖZLERDE YAŞ YOKSA RUH GÖKKUŞAĞINA SAHİP OLAMAZ
motoman, takayım dımı?? Valla doruu sooluyosun! Besmele cekıp bınıyorum ama nazar boncuu da yakısır benım kızıma
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)