Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Endurocular ve Özellikle Falconcular Yardım Lütfen

REKLAM ALANI
    Ragnosan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB 900 Hornet
    Herkese selam,

Geçen gün saçma bi hareketle dikiz aynamı kırdım şöyle ki; apartmanın otoparkı çok dar olduğundan arabalar rahat çıksın die motoru duvar dibine sokuyorum.Kafamda kask motoru geriye doğru ittirirken eksoz duvara değmesin die sadece oraya bakıyodum ve sağ dikiz aynam feci şekilde tırtıklı duvara sürttü!ve yarısı bi anda döküldü salakça bi durum yani.ben motoru 5 ay önce gibi aldım aynalar orjin diil zaten ben orjinal almak istiyorum.Mototala sormadım henüz ama dışardan getirtir heralde biliyosunuz bu motor artık Türkiye'de yok. Aynayı ben burda bulabilirmiyim?ya da ben yurt dışındaki bir yerden sipariş versem daha uygun fiyatlı mı olur?ayrıca baya site baktım ama falcon dikiz aynasına rastlamadım..hangi siteden bulabilirim bilen varmı?komik olucak ama ikinci eli varmıdır?çok soru sordum ama sıkıntı yaptım resmen Fiyat konusunda da aşağı yukarı fikri olan varsa bi zahmet paylaşırsa sevinirim.Şimdiden teşekkürler

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    tubis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Cygnus L
    İstanbul Honda Bayilerini dolaş, sor soruştur. Getirtirler nerden gelmesi gerekiyorsa.Tuzlu değildir umarım..
    Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
    'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>

Motosikleti
    Honda CB 900 Hornet
    sanırım tuzlu ama orjinal almak istiyorum..yurt dışındaki sitelerde rastlasam alıcam diğer dikiz ayna fiyatları uygun geldi bana.

jeansatar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kocaoglan
    internetten parça araştırırken gördüğüm bir mağaza var motomarketim adında sanırım bahçelievlerde olacak,sahibinden ilanlarında bol bol yedek parça sayfası var oradan temin edebilirsiniz umarım.............kolay gelsin
    “Bir memlekette; namuslular, namussuzlar kadar cesur olmadıkça, o memlekette kurtuluş yoktur”
    MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Motosikleti
    Honda CB 900 Hornet
    Alıntı jeansatar adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    internetten parça araştırırken gördüğüm bir mağaza var motomarketim adında sanırım bahçelievlerde olacak,sahibinden ilanlarında bol bol yedek parça sayfası var oradan temin edebilirsiniz umarım.............kolay gelsin

bakıyım oraya da teşekkür ederim

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)