Özel Motosiklet montunuzu nasıl temizliyorsunuz?
Reklamlar
-
İyi Akşamlar ;
Basit bi soru ; malum bu montların kumaşları değişik , ayrıyeten omuz ve dirsek kısımlarında içten korumalar var ve bunlar çıkmıyor bu da montun esnekliğini azaltıyor ; aldığımdan beri hiç yıkamadığım ve iyice kilenen montumu ve pantolonumu nasıl temizlememi önerirsiniz
Reklamlar
-
İki yağmurda bin bişeyi kalmaz..... Yıkamaya gerek kalmaz....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
-
montların korumaları genelde çıkar, cep şeklinde bir yeri vardır,eğerki bu şekilde bir cep yoksa, sadece duru suyla hiç bir temizleme malzemesi kullanmadan makinede kısa programda yada elde yıkamak gereklidir, hatta hiç bir şey yapmasan suya bastırsan bile kumaşın özelliğinden kir kalmayacaktır ( makinede yıkarsan kesinlikle başka bir çamaşır olmasın yanında, sert kumaş olduğundan diğer çamaşırları parçalayabilir )
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
-
bende çamaşır makinasında yıkıyorum ...ancak deterjan veya yumuşatıcı kullanmadan ılık suda ve sıkma programınıda es gereçerek yıkıyorum.. sırılsıklam ıslak halde asıyorum... gayet tatmin edici sonuç alıyorum...
motosiklet ehliyeti 149,99 ytl :queen:
-
Saçma bi topic mi oldu yoksa ; mont çekmesin makinada ; içindeki korumalar zarar görmesin , ne biliyim işte
-
Sağanak yağışta mont temizlenene kadar motorla geziniyorum ordan oraya, eve geldiğimde miss gibin oluyo
-
Pınarr adlı üyeden alıntı
Sağanak yağışta mont temizlenene kadar motorla geziniyorum ordan oraya, eve geldiğimde miss gibin oluyo
bende konuya son yazı yazan pınarı görünce iyi bayan yazdıysa cevabı bulduk dedim ama hevesim kursağımda kaldı...... sen böyle yıkıyosan biz erkeklerin yıkamasınada gerek yok....
[B][I][U][COLOR="Blue"]Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler ve meczuplar memleketi olamaz…" [/COLOR][/U][/I][/B]
[B][U][COLOR="Red"]MUSTAFA KEMAL ATATÜRK[/COLOR][/U][/B]
-
başkentin_asi_pilotu adlı üyeden alıntı
bende konuya son yazı yazan pınarı görünce iyi bayan yazdıysa cevabı bulduk dedim ama hevesim kursağımda kaldı...... sen böyle yıkıyosan biz erkeklerin yıkamasınada gerek yok....
Tüm tatlı su motorcusu sıfatı taşımayan harbi motorcular montunu böyle yıkarlar.. Makinede yıkasanda söylemiycen ki tatlı su motorcusu olduğun afişe olmasın
-
ya tekstil ürünler sıcak suyla yıkandıgında su almaya baslamazmı hani olur ya ilk tsort vs alırız ustune bişey dokuyunce içine işlemez yıkandıktan sonra selpak'ın filleri gibi olur
true love..
Drift Religion
-
bence cok mantıklı yazmış mesela bugun sağnak yağmur vardı dun de taksinin biri ustume camur sıçratmıştı yağmurluğum var ustumde erken indim otobusten eve yurudum tertemizdi valla hem ayakkabılar hemde yağmurluk
[MT-BerkaY] - 2008 Ninja 250R - bikepics.com/members/croner_berkay
-
[B][I][U][COLOR="Blue"]Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler ve meczuplar memleketi olamaz…" [/COLOR][/U][/I][/B]
-
Benim motorun arka çamurluğu çok kısa ; sağnak altında binince daha beter oluyor ; sanırım alacan bi koca leğen çitile babam çitile
Ama APV ve banavurma arkadaşların dediği gibi ılık suda deterjansız yıkanacak galiba ; mantıklı geldi
Sağolun
-
yav ne alaka bea akşam üstü 45 km yol yaptım yağmurluk üstümde leş gibi oldu o halde bide montu tekmi giyseydim? yağmurlukla yırttıkta bu mont gerçekten kirlenince ne yapacaz bende bilmiyorum. ALLAHTAN VALİDE ÇAMAŞIRDAN !!!!ANLIYODA!!!!! YIKATIRIZ
ANLAMAYANLAR DÜŞÜNSÜN
Sen işini bilememişsin.. Girersen bi kamyonun tırın arkasına kaskına kadar çamur olursun.. Ama bas bakalım e-beşşten trafiksiz saatlerde sağanak yağmur altında gör bak nasıda cillop gidi oluyolar
-
Pınarr adlı üyeden alıntı
Sen işini bilememişsin.. Girersen bi kamyonun tırın arkasına kaskına kadar çamur olursun.. Ama bas bakalım e-beşşten trafiksiz saatlerde sağanak yağmur altında gör bak nasıda cillop gidi oluyolar
Ablacığımm ben ankaradayım burada basacağım yollarda anca doğan görünümlü şahanlar var ne kamyonu ne tırı? neyse arkadaşlar yarın ben sizlere ÇAMAŞIR YIKAMAYI BİLEN BİRİSİNDEN öğrenip yazarım
-
Bahsedildiği gibi ; birçok montun koruma aparatları çıkarılabilmekte.
Daha sonra da kumaşın özelliğine göre kuru temizleme veya normal yıkama yöntemleri ile temizletebilirsin.
-
Ablacığımm ben ankaradayım burada basacağım yollarda anca doğan görünümlü şahanlar var ne kamyonu ne tırı? neyse arkadaşlar yarın ben sizlere ÇAMAŞIR YIKAMAYI BİLEN BİRİSİNDEN öğrenip yazarım
Ben bilmem Ankara'yı.. Soğuk memleket diye sevmemiştim ama tır yoksa dediğin gibi içimde bir Ankara sevgisi beliriverdi.. Ankara'ya mı yerleşsem acep? Keza burda tırlar 130 km hızla takibe koyuluyolar
-
viper_1 adlı üyeden alıntı
Bahsedildiği gibi ; birçok montun koruma aparatları çıkarılabilmekte.
Daha sonra da kumaşın özelliğine göre kuru temizleme veya normal yıkama yöntemleri ile temizletebilirsin.
valla usta benim montun tek çıkan yeri iç astarı... hakkaten nası yıkayacaz bende bilmiyorum iyimi?
-
benim montum hiç kirlenmiyor)
-
GKN adlı üyeden alıntı
benim montum hiç kirlenmiyor
)
Motorsuz motorcu sendee...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)