Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

mondial 151 rs ile uzun yol yapılırmı

REKLAM ALANI
    sky_forever - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Motoran SCUB 150
    Alıntı ExTReMa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Neden gidilmesin..
    Kar yağsada binerim motoruma ben...
    Herkez tatlı su motorcusu değildir
    Ya laf yapıcam diye...! Nereye biniyon kar yağsada motoruna !! Tatlı su ile ne alakası var olayın he sen kendini yağmur çamurda binip bişey sanıyosan kusura bakma biladerim ama aptallığına doyma yani!

Alıntı başkentin_asi_pilotu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aynen baba benim daha motor mazim 3 ay olmadı yağmur çamur viz geliyo tırıs gidiyo...... gecenin ikisinde kırşehir ankara yapıyorum....
    Al seni vur ötekine!

Alıntı GKN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kimsenin manyak yada deli olduğunu zanntmiyorum
    bence böyle ithamlarda bulunmamalısın..
    çok yakın bi arkadaşım yazın benim r6 ile bodruma gidicekti, motor çalınınca kendi 151 rs i ile didime gitti
    hemde 3 günlüğüne
    he, gayet zor bi hadise, rahatsız bi motor süratide düşük olduğu için iyice yoracaktır uzun yolda
    havanın soğukluğunu ve yolda çıkacak yağışlarıda katarsak
    çok tecrübeli bir sürücü değilsen çıkmamalısın böyle uzun bi yolculuğa
    yakın gezilerle başla derim..
    İyide nerden nereye gitti onuda bi yazsaydın + YAZIN diyosun hadi yazın hava sıcak akşamda o kdar dert olmaz istediğin yerde dur ki gittiğin yerler zaten yazlık mekanlar durulabilecek yerler bu çocuk ıspartadan izmire hemde 2 kişi ki 2.ci kişi büyük ihtimal kız arkadaşı olucak! Olmasa bile bi arkadaşı olucak sonra bi kamyon veya virajda kaza geçirip beyni açıldığında aaa gidilir gidilir diyen arkadaşlar ne yapıcak acaba!!!!!

Biraz bilinç verin insanlara motor zaten Büyük risk bi araç sen bu risk içinden en riskli olan Scooterı seçiyosun üstüne bununla uzun yola çıkıcam diyosun üstüne arkama birinide alıcam diyosun yetmiyo bi de bunu Kışın yapıcam diyorsan Sen RAHATSIZ veya Çok genç tecrübesiz hayatı oyun sanan ve ölen trilyon insanlardan birisin demektir!!!! Ne zorun var ki ne amacın yani ıspartadan izmire gitmek mesafeye kısa diyen arkadaşlar HERALDE UÇAKLARI var onunla yolculuk ediyolar neresi kısa lan 6-7 saat yol gidicen oda otobüsle yani!!!!

Çoooooooook zorda kalırsın bi yakınına bişey olur veya ne bileyim başka bi zorlayıcı sebep olur ozman anlarım biraz uzak mesafeyi gitmeni scooter ile!Ben Marmaristen muğlaya gittim geldim orda bile gayet zevkli gibi geliyodu ama motordan inince neelr olduğunu anladım yaz olmasına rağmen yine bi ton problem çektim hava kaynaklı!!!

Ha ama altında doğru dürüst bi makina olsa zaten altında doğru dürüst makinası olan adam bu soruyu sormaz ya neyse işte...

Kimse kusura bakmasın Hele ki MONDIAL gibi bi Scooter ile o kadar mesafeyi iki kişi kışın giderim gideyim mi falan diyosa .... .... ............

Sizde burdan artistlik yapıp oraya giderim evereste çıkarım karda değil BUzda motor sürerim Tatlı su motorcusu değilim deliyim aptalım deyip kandırmayın kendinizi Bilinçli Fikirler verin insanlara....!

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    GeCe__ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    K3 GSX R 600 YELLOW/BLACK
    vala ben tavsıye etmem be cnm altında o motorla bence zor iş kaç km gıdıceksın mahvolursun bırde elıne egzosu almak var neyse gene senın bıelcegın ıs kendı cevrenede sorarsan eyer motorlardan aynıyan zaten senı göndermezler hele hele 2 kısı

Motosikleti
    mondial RS 151(Pert Oldu)-Honda Cbf 250 (2005)
    saolun bütün cevaplar için 3 yıllık motor tecrübem var ama yazlık civarında birazda trafikte en azından antalyaya kadar kaldırır diye tahmin ediyorum valla tavsiye alcak kimse yok malesef ıspartanın ilçesindeyim
    Cbf 250 2005

abal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ASYA 150T 19A
    Alıntı hallmark1730 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    saolun bütün cevaplar için 3 yıllık motor tecrübem var ama yazlık civarında birazda trafikte en azından antalyaya kadar kaldırır diye tahmin ediyorum valla tavsiye alcak kimse yok malesef ıspartanın ilçesindeyim
    krdeşim bak.. 2. kişşi kim olacak bilmiyoruz ama bu büyük sorumluluk demek. gitmeden önce 2 kere düşün. bu motorlar gitmez diye bi kaide yok. ama yolda başına ne geleceğini kimse bilmez Allah korusun. arıza olsun kaza olsun. ardında kimse olmasa kendine macera arıyorsan senin bileceğin iş derim. ama artçı ile 2. vede en büyük sorumluğu almış olursun. Ben abimden başka artçı taşımak istemiyorum. taşımıyorumda. çünkü büyük risk. Kendine dikkat et derim. eğerki bi yardım kaynağında yoksa böyle riskli bir işe kesinlikle girişme derim heleki iki kişi ile 2 kere düşün derim.. Tekerin yere düz bassın..
    KIRMIZI BOĞA..

Motosikleti
    mondial RS 151(Pert Oldu)-Honda Cbf 250 (2005)
    saol kardeşim cevabın için hala ehliyeti alamadım direksiyon sınavını 15 gün sonra ya atadılar 1 hafta önce grdm dreksiyona haklısın bencede düşünücem en azından ilk başta yakın bir yerlere bi kaç kere gidip gelirim denemiş olurum motoru.
    Cbf 250 2005

ümmet perkitan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bajaj boxer 150
    Alıntı sky_forever adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ya laf yapıcam diye...! Nereye biniyon kar yağsada motoruna !! Tatlı su ile ne alakası var olayın he sen kendini yağmur çamurda binip bişey sanıyosan kusura bakma biladerim ama aptallığına doyma yani!

Al seni vur ötekine!

İyide nerden nereye gitti onuda bi yazsaydın + YAZIN diyosun hadi yazın hava sıcak akşamda o kdar dert olmaz istediğin yerde dur ki gittiğin yerler zaten yazlık mekanlar durulabilecek yerler bu çocuk ıspartadan izmire hemde 2 kişi ki 2.ci kişi büyük ihtimal kız arkadaşı olucak! Olmasa bile bi arkadaşı olucak sonra bi kamyon veya virajda kaza geçirip beyni açıldığında aaa gidilir gidilir diyen arkadaşlar ne yapıcak acaba!!!!!

Biraz bilinç verin insanlara motor zaten Büyük risk bi araç sen bu risk içinden en riskli olan Scooterı seçiyosun üstüne bununla uzun yola çıkıcam diyosun üstüne arkama birinide alıcam diyosun yetmiyo bi de bunu Kışın yapıcam diyorsan Sen RAHATSIZ veya Çok genç tecrübesiz hayatı oyun sanan ve ölen trilyon insanlardan birisin demektir!!!! Ne zorun var ki ne amacın yani ıspartadan izmire gitmek mesafeye kısa diyen arkadaşlar HERALDE UÇAKLARI var onunla yolculuk ediyolar neresi kısa lan 6-7 saat yol gidicen oda otobüsle yani!!!!

Çoooooooook zorda kalırsın bi yakınına bişey olur veya ne bileyim başka bi zorlayıcı sebep olur ozman anlarım biraz uzak mesafeyi gitmeni scooter ile!Ben Marmaristen muğlaya gittim geldim orda bile gayet zevkli gibi geliyodu ama motordan inince neelr olduğunu anladım yaz olmasına rağmen yine bi ton problem çektim hava kaynaklı!!!

Ha ama altında doğru dürüst bi makina olsa zaten altında doğru dürüst makinası olan adam bu soruyu sormaz ya neyse işte...

Kimse kusura bakmasın Hele ki MONDIAL gibi bi Scooter ile o kadar mesafeyi iki kişi kışın giderim gideyim mi falan diyosa .... .... ............

Sizde burdan artistlik yapıp oraya giderim evereste çıkarım karda değil BUzda motor sürerim Tatlı su motorcusu değilim deliyim aptalım deyip kandırmayın kendinizi Bilinçli Fikirler verin insanlara....!
    değerli kardeşim deli veya başka birşey değilim.ama bak bakalım 125 cc motorla nerelere gidilmiş.çok değil biraz cesaret,sabır ve kararlılık olursa bide çok istersen gidersin,yalnız ben hep tektim 2 kişi gideceğini sanmıyorum.aşağıdaki linki tıkla bak.

http://www.motosiklet.net/forum/gezi...-perkitan.html
    -geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
    www.perkitan.com
    BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT

Marv - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    600f
    dostum motorunda kronik bir sorun yoksa rahat yaparsın.benim asya 4.000 de bakıma girmesi gerekiyordu şu an 21.000 de ne yağ koydum ne bakım yaptırdım.sarmasını bekliyorum direniyor.çok sağlam çıktı benimki.dediğim sürekli sorun bir parçan yoksa gönül rahatlığıyla çık yoluna motoru limitlerinde kullanma yeter.yavaş yavaş,azar azar gaz vererek git.
    Drift Religion

osmanba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda şhadow VT 750 c 4 - Honda CBF 150
    Sn. arkadaşlar. Mutlaka herkes görüşünü ortya koymuştur. Fakat ben burada Yeniçeri'nin fikrine katılıyorum. Sonuçta hallmark1730 kardeşimizin elinde bulunan araç modern teknolajilerle herhangi bir fabrika tarafından üretilmiştir. İnanın; Lada arabasını kimse tavsiye etmezken motoruna hiç el değdirmeden şantiye hizmetinde 140 000 km. katettik. Her araç kendi performansında kullanılır servis ve bakımı aksatılmazsa randıman verecektir.

ExTReMa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı sky_forever adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Al seni vur ötekine!

Herkez fikirlerini söylemekte özgürdür ben giderim arkadaşım kimsede laf söyleyemez..
    Ha arkadaş sormuş bende cevabımı verdim ben olsam giderdim dedim ama senin gibi birisi gelip bana burda aptalsın falan diyemez..
    Sen zaten motoru risk olarak görüyorsun baştan kaybetmişsin güvenini...
    Ama bana burda gelip aptal slak gibi kelimeler kullanmaya hakkın yok..
    вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
    tuem

muratgergerli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Emrahcığım sakin ol paşam..Arkadaşa gereken cevabı Ümmet abim vermiş zaten...
    Büyüklük yaşla olmadığını arkadaş bi kere daha kanıtlamış..Büyklük sende kalsın..Boş ver..
    İmza mı; yok anam taklit ediliyor... Parmak basıyorum artık..
    ŞEYTAN TÜYÜNÜ BENDE UNUTMUŞ.

Motosikleti
    Apache RTR150-2012
    walla biz 50 km. yol gittik motor şişmeye başladı. motordan motora,hızdan hıza değşiyo. . .

Motosikleti
    Yamaha YZF R125 & Honda Activa
    sky_forever ....daha nazik biraz daha akıllı cevaplar verebilirdin....bence bi özür dilenmesi gerekiyor ama oda sana kalmış artık sky_forever....
    :bounce:[B]тєк вαѕıηαℓıgıη уσℓ¢υѕυ тєк σℓυя...[/B]:bounce:

osmanba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda şhadow VT 750 c 4 - Honda CBF 150
    Arkadaşlar; Lütfen gençliğin rüzgarına kapılmıyalım. Bu sitedeki tüm arkadaşlar iyi ve kötü günlerde beraber olalım. Gönül kırıcı kelimeler kimseye yakışmıyor. Özellikle motosiklet sevdasında olan bizler yaşadığımız dünyanın daracık çemberine sığmayan daha geniş ufuklara doğru açılmak isteyen uşaklar değil miyiz.?? Bizler kaybetmek için değil , daima kazanmak için var olalım. !
    Hadi özür dileyin birbirinizden. Size bu yakışır...

Motosikleti
    cbf 150:::::08
    gerçekten bu sky forever kendi pek bi gocunmuşş. senin kimseye aptal demeye hakkın yok hem sen hiç yağmurda yağmur tanelerinin yüzüne vurarak motor kullanmasını yaşamadıysan yada ya kayarım ıslak yerde die o tatlı heyecanı yaşamadıysan sana zaten söylencek bişey bulamıorum,, motosiklet i sadece sayahat için değil ulaşım olarak kull, ark. da varr , hatta mmotorsikleti işi olan ark. var sen kuryeci ark.ne diyeceksin acaba ..
    son sözüm sky forever
    [COLOR="Red"][I]meğer gurbet dediğin mapuslukmuş güneşli avlularda yaşanırmış,öylesine,dönüşümde ne bulurum bilemem bildiğim döneceğim,,verilmiş sözüm edilmiş yeminim,,elbet birgün döneceğimm,,[I][/I][/I][/COLOR]

ExTReMa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Acaba arkadaş motorlamı çıktı yola merak ettim şimdi
    вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
    tuem

Motosikleti
    Apache RTR150-2012
    gelince ayrıntıları alırız :D
    sözlerimibirleşikyazmamınsebebiayrılığısevmememdir

Kafan Çalışmıyorsa Kask Takma...

Forumdan Uzaklaştırıldı
    manyak ???
    enteresan yaklaşımlar
    mondial 151 rs ya da çin malları tabiatları itibari ile şua n güven veren makinalar değiller. uzun yolda ise hafif, küçük tekerlekli, oturma rahatlığı çok iyi olmayan en önemlisi şehir içi kullanım için yapılmış scooter riskli. çünkü sen şehirlerarası yollarda otobüslerin ve kamyonların hızlarının altında kalacaksın, bu da ciddi problem çıkaracaktır. dikkat etmek lazım. fazla tecrüben olmadığını da hesaba katarak bu sevdanı en azından kış ayları için askıya al. yazın bir iki deneme ile yapılıp yapılamayacağını anlarsın zaten.
    tatlı ya da tuzlu motorcusu yoktur. kendinize olan güveniniz deli cesaretinden gelmiyorsa aşırı yağmurda motosikleti hakkıyla ve güvenli kullanabilmek her babayiğidin harcı değildir. çünkü anlık hatan o an hayatını bitirebilir.
    umarım yardımcı olabilmişimdir. dediğim gibi yazı bekle şöyle gidiş dönüş 150 km lik bir yol yap fikir sahibi olursun.

ümmet perkitan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bajaj boxer 150
    Alıntı recruit adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    manyak ???
    enteresan yaklaşımlar
    mondial 151 rs ya da çin malları tabiatları itibari ile şua n güven veren makinalar değiller. uzun yolda ise hafif, küçük tekerlekli, oturma rahatlığı çok iyi olmayan en önemlisi şehir içi kullanım için yapılmış scooter riskli. çünkü sen şehirlerarası yollarda otobüslerin ve kamyonların hızlarının altında kalacaksın, bu da ciddi problem çıkaracaktır. dikkat etmek lazım. fazla tecrüben olmadığını da hesaba katarak bu sevdanı en azından kış ayları için askıya al. yazın bir iki deneme ile yapılıp yapılamayacağını anlarsın zaten.
    tatlı ya da tuzlu motorcusu yoktur. kendinize olan güveniniz deli cesaretinden gelmiyorsa aşırı yağmurda motosikleti hakkıyla ve güvenli kullanabilmek her babayiğidin harcı değildir. çünkü anlık hatan o an hayatını bitirebilir.
    umarım yardımcı olabilmişimdir. dediğim gibi yazı bekle şöyle gidiş dönüş 150 km lik bir yol yap fikir sahibi olursun.
    -geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
    www.perkitan.com
    BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT

s.a abiler bendede 151 rs var ama kaza yaptım we koltugun altındakı 2 grenaj kırıldı kca alabılırım onları bılga werebılırmısınz

mertyagci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco Dink-R 150
    Kardeşim çok rahat gidersin bakma sen gidemezsin diyenlerin lafına onlar tatlı su motorcusu.

2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)