Ya laf yapıcam diye...! Nereye biniyon kar yağsada motoruna !! Tatlı su ile ne alakası var olayın he sen kendini yağmur çamurda binip bişey sanıyosan kusura bakma biladerim ama aptallığına doyma yani!
Al seni vur ötekine!
İyide nerden nereye gitti onuda bi yazsaydın + YAZIN diyosun hadi yazın hava sıcak akşamda o kdar dert olmaz istediğin yerde dur ki gittiğin yerler zaten yazlık mekanlar durulabilecek yerler bu çocuk ıspartadan izmire hemde 2 kişi ki 2.ci kişi büyük ihtimal kız arkadaşı olucak! Olmasa bile bi arkadaşı olucak sonra bi kamyon veya virajda kaza geçirip beyni açıldığında aaa gidilir gidilir diyen arkadaşlar ne yapıcak acaba!!!!!
Biraz bilinç verin insanlara motor zaten Büyük risk bi araç sen bu risk içinden en riskli olan Scooterı seçiyosun üstüne bununla uzun yola çıkıcam diyosun üstüne arkama birinide alıcam diyosun yetmiyo bi de bunu Kışın yapıcam diyorsan Sen RAHATSIZ veya Çok genç tecrübesiz hayatı oyun sanan ve ölen trilyon insanlardan birisin demektir!!!! Ne zorun var ki ne amacın yani ıspartadan izmire gitmek mesafeye kısa diyen arkadaşlar HERALDE UÇAKLARI var onunla yolculuk ediyolar neresi kısa lan 6-7 saat yol gidicen oda otobüsle yani!!!!
Çoooooooook zorda kalırsın bi yakınına bişey olur veya ne bileyim başka bi zorlayıcı sebep olur ozman anlarım biraz uzak mesafeyi gitmeni scooter ile!Ben Marmaristen muğlaya gittim geldim orda bile gayet zevkli gibi geliyodu ama motordan inince neelr olduğunu anladım yaz olmasına rağmen yine bi ton problem çektim hava kaynaklı!!!
Ha ama altında doğru dürüst bi makina olsa zaten altında doğru dürüst makinası olan adam bu soruyu sormaz ya neyse işte...
Kimse kusura bakmasın Hele ki MONDIAL gibi bi Scooter ile o kadar mesafeyi iki kişi kışın giderim gideyim mi falan diyosa .... .... ............
Sizde burdan artistlik yapıp oraya giderim evereste çıkarım karda değil BUzda motor sürerim Tatlı su motorcusu değilim deliyim aptalım deyip kandırmayın kendinizi Bilinçli Fikirler verin insanlara....!