begenirmisiniz bilmiyorum ama böyle bişe tasarlamaya çalıştım işte bu çıktı
begenirmisiniz bilmiyorum ama böyle bişe tasarlamaya çalıştım işte bu çıktı
Hoş birşey olmuş..
Gidersen Öyle Bir Gitmelisin ki;
Ayrılıklar Bile Seninle Gurur Duymalı..
nasıl tasarlıosun ben çizim yapıorum arkadaşlarımın çok hoşuna gidior
Hangi program ile tasarım yapıyorsun Bu arada eline sağlık güzel bir çalışma olmuş
tarzın farklı eline sağlık güzel olmuş sizin gibi arkadaşların ülkemizde artması ve tasarımlarını hayata geçirmesi için fırsatlar verilmeli ancak bu şekilde bizimde kendi araçlarımız olabiilir tasarımla ilgili nacizane fikrim bence hatlar çok keskin espiriyi bozmadan çok az yumuşatılmalı kolay gelsin
Güzel bi çalışma olmuş paşam ..Bu arada hangi programı kullanarak yaptığını da bizlerle paylaşırsan seviniriz..Depoya yaptığın şekil biraz büyük gibi geldi bana ama yinede güzel ve de devamını bekliyoruz..
İmza mı; yok anam taklit ediliyor... Parmak basıyorum artık..
ŞEYTAN TÜYÜNÜ BENDE UNUTMUŞ.
ön çamurluk üzerindeki çıkıntılar biraz fazla sivri olmuş gibi mazallah birine dokunsan adam gitti.
eleştiriler nasıl olursa olsun sen devam et
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
kusura bakma ama ben beğenmedim,belkide tarzım olmadıgından
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
[url] www.myspace.com/kayku34 [url]
[url] www.herkesdinlesin.com/kayku34 [url]
hoş hemde çok hoş
değişik bi alet olmuş
kendini bişey zannedenlere uyuz oluyorum:
bilmiyorlar ki bugun bana yarın sana
güzel olmuş hocam emeğine sağlık amerikan filmlerinde ki harleyler gibi olmuş şu kötü adamların kullandığı
:bestmt:
ön çamurluk üzerindeki şasi çıkıntısı hariç güzel olmuş.eline sağlık
unutma oyun bitince vezirde piyonda aynı kutuya konur:bounce:
aman kimseye vurayım deme o öndeki şey varken
paylaşım için teşekkürler
..::Bu Vatanın Gücü Ne Parasıdır Ne Tankları , Bu Vatanın Asıl Gücü İnanmış Evlatlarıdır::..
makina teknikeri olarak ilk önce çalışırlılığına baktım ve yukarda arkadaşın belirtdiği şase çıkıntısını direksiyon demirine bağlamışsın da bu şekilde direksiyonu çevirmek imkansız bence orayı düzeltirsen daha bi inandırıcı olur.
bide böyle çalışmalar yapıyosan bizim siteyede bi maskot çizersin artık
emeğine sağlık daha iyi projelerini bekliyoruz
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
eline saglık Ressam kardeşim başarılı bir çalışma olmuş.Motor bloklarının arasın Ressam'ın ''R'' sini koymayı da ihmal etmemişsin
Born To Be wild,Live to Ride...
guzel olmus elıne saglık devam et
merhaba ressam..eline ve gözlerine sağlık.. iyi birçalışma..tşk ler bizlere sunduğun için..uzun süredir takıp ediyorum sizleri ,ama bi türlü mesajlarınıza yorum yapamıyorum (geyıkmuhabbetlerını pek sevmediğim için) fakat böyle ciddi konuları secıp yorum yapmak geldi içimden..
tasarladığın motor; Ünlü oyuncu Nıcolas Cage nın oynadığı Ghost Rıder dakı motorun hemen hemen aynısı bilmem seyrettinmi ama seyretmediysen muhakkak seyretmeni isterim..Konusu saçma ama motorlar güzel..
Ressam kardeşim eline saglık çok güzel olmuş
Arkadaşların yapıcı eleştirilerine göre düzeltme yapalım
güzellik detaylarda saklıdır (ayna,gidon,elcikler,sinyal fren lambaları vb.)
yalnız chopper değil diğer tarzlarda da
tasarıma devam
THICKHEADED MAN DOESN'T WEAR HELMET
Ne güzeL Looo bunuLa sokaklarda dolaştığımı düşündüm de bi an
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)