Wayy bee.. MT 'de tasarımcı arkadaşların sayısı artmaya başladı. Güzel bir gelişme...
Wayy bee.. MT 'de tasarımcı arkadaşların sayısı artmaya başladı. Güzel bir gelişme...
emeğeğine saygım sonsuz ama bu makineleri tasarla tasarla nereye kadar tasarladıkça .... çıkıyo
gördügünü,bildigini çizmekle hayal gücünü kullanıp veee bunuda işlemek arasında dağlar var bencee.
sizi tebrik ediyorum böyle düşünenlerin olmasına gercekten cok seviniyorm.vede eleştiride böyle olmalı sagolun saygılar
abicim teşekkür ederim photoshop 7.0 devamı için tekrardan deneyebilirim
saygı duyarım hoşçakalın
haklısın aslında.ama arkadaşlar bu benim ilk chopper denemem vede photoshop kullanmaya yeni başladım zor bir progra bazı istedigim şeyleri de yapamadım hatta.ama ögreniyorum iyice inşallah daha iyisinide yaparız
imzamız olsun janti kardeş yaa
^^uzun süredir takıp ediyorum sizleri ^^ kimlerden bahsettiniz? ama güzel yorumun için teşekkür ederim o bahsettiğiniz filide hala seyredemedim ama izleyecegim en yakın zamanda
koltuk manyak olmuş yaa arkaya bi de yastık koysan..?
dalga geçmiyorum lütfen yanlış anlama.
güzel bi çalışma olmuş
Karşılaştığım herkes en az bir konuda benden daha yetenekli, öyle ki her insandan öğreneceğim bir şey var.
hoş bişey olmuş.jantlarda yakıo ;)
bu arada kimse öndeki şase demirinin sivri olmasını begenmemiş ama benimse en cok begendiğim yer orası.
birine vursan felan kardeşim geçmesin onlarda önüme heheheee
yorum yapan bütün arkadaşlara sevgiler ve saygılarımı iletiyorum
istanbulda tt custom choppers diye bi şirket var oraya bu tasarımla gidersen üstüne binme şansınıda bulursun kardeşim yaparlar eline teslim ederler...
::evil:: [COLOR="DarkSlateGray"]Sürat felaket değil galibiyettir[/COLOR]
hımm ewett duymuştum o şirketi.ama öyle bir niyetim yok
eline saglik reşit güzel çalişma olmuş devamı gelir umarim
işi büyütmüşsun deneyımınıde çinlilerin üstünde geliştirmişsin
HAyat bisikLET GİBidİR PEDal ceVİRmeSSEn düşERSİn....
O BİR SUZUKİ ( YAKIŞIKLI )
Ressam dostum çok farklı ve hoş duruyor. Ancak bence işlevsellik kazanması için, sürücü koltuğunu biraz yükselt, deponun eğimini biraz düşür ve artçı koltuğunu biraz uzatarak tekrar çiz. Ama görünüş hakikaten hoş duruyor. Eline sağlık.
naci abi güzel eleştirin için teşekkür edrim
aydemir çin işi değil dostum sapına kadar turk işi
reşit(ressam)
hacı ne hortlatmışsın konuyu be))) tanımasam seni hiç motora bindin mi, yada motosiklet gördün mü hayatında diyecektim tasarımı görünce))) havada asılı pedallar, açılı duran v motor falan... cıx cıx cıx))) dünkü satış da iyiydi bu arada! sonra gecenin körü arayıp -"uyuyormuydun" demeler)))
Carpe diem!
4 teker bedeni, 2 teker ruhu taşır!
Hayat; Aldığımız solukların değil, soluğumuzun kesildiği anların toplamıdır!
Güzel gözüküyor,birilerinin görüpte canlandırması dileği ile,emeğine sağlık...
senden başkada begenmeyen oömadı bunu be kanka )
dost aci soyler kanka. sen turkunu soyle sazini cal canimi ye birak chopper tasarim islerini)))
Basit bir çalışma fakat uğraşmışsın emeğine sağlık Güzel olmuş.
Murat DİRİK
Pozitif Kurye & Dağıtım & Reklam
artçı selesi çok ufak olmuş,oraya bi g.t sığmaz ...tasarım yaparken ergonomiyi de düşünmelisin... eline sağlık bu arada ,tavsiyem katya veya solidworks kullanman..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)