KArdeslerim , Dostlarim ben Avustralyadan katiliyorum araniza ve 46 yasindayim. Gecen hafta burada "Ana" diye hitab ettigimiz bir Hanim efendiye bas sagligina gittim. Adanada yigeni motorsiklet kazasinda can vermis ve ailede tek erkek cocugu ayrica dahada yeni nisanlanmis. Vefat etmesinin en buyuk sebebi KASKSIZ gezmek, bu portala giren kisiler hakikaten motor delisi ve ben bu portaldan cok buyuk bir keyif aliyorum herkezi bir kardes gibi goruyorum o yuzden bu yaziyi yazma ihtiyaci gordum, beni af edin biraz agir olduysa
Benim tek dilegim LUTFEN KORUMALI motor kullanin Burada hic birinize zarar gelsin istemem, zaten durmadan dikkat ettigim konular diger trafikde bulunan vasitalr ( arabalar, taksiler, dolmuslar, otobusler vs.) Devamli bir tehlike icindesiniz. Ama bazi onlemler almak cok kolay bir adim, ayrica burada guzel tecrubeli arkadaslar var onlar bosuna bildiklerini paylasmiyorlar, okuyalim ogrenelim. Eminim hic birimiz masasiz ates ellemeyiz. Ve dunya sampiyonu Rossi bile takiyor kaskini. Hayat cok degerli ve kisa hele Deliyseniz zaten ucup gider ama bu hayati sondurmiyelim. Tekrar ozur dilerim biraz ciddi oldu ama inanin icim yandi ve cok basit bir is KASK takmak
Bu arada da Sahide Anaya ve Ailesine bas sagligi dilerim, ayriyetende kaybettigimiz motorcu arkadasimizin Annesine Allah sabir versin ve diger Annelere bu aciyi yasatmasin
Arkadsimiz Nebil Cakmak nur icinde yatsin.
Bas sagligi dilerim ALLAH HEPINIZI KAZADAN KORUSUN